diyeti sporla destekle tatlım tabiki sadece diyet yapma sakmasın vücudun oran buran sımsıkı taş gibi ol zayıflamışken de ohh misss
en çok göbek, bacak, ve bel çevresinden korkuyorum.göbek biraz olsada olur ona o kadar bişi yapamayabilirim ama bacak ve bel çevresinin olmaması lazım,olmamalı!
bel için twister diye bi alet var onu yaptığım bi dönemde faydasını gördüm tatlım dene , koşu yürüyüş yapacaksın tatlım baldır bacak başka türlü gitmez bol hareket egzersiz olucak hayatında yavaş yavaş farkedeceksin etkilerini insanlar da beğendikçe değme keyfine oh mis
twister bende var cnm
işte bende onu diyorum bacak sporsuz incelir mi diye incelmiyorsa spor salonu falan istemiyorum dışarıda yürümek koşmak istiyorum.yapacağım!
twisteri kaç saat yaptın?
hoşgeldin canım...
günaydınlar kızlar selamlar yakamozummmm
sorun yok normal hayatıma devam ediyorum 59 buçuklardayım ekmek dışında her şeyi yiyorum dondurmasından tut tatlısına böreğine çöreğine pidesine kebabına. bir de meyveyi çok yiyorum bu aralar yaz meyvelerine aşığım o yüzden..
58.2leri görmüştüm en son sevgilim askerden gelmeden bi kere gördüm zaten sabit kalmadım o kiloda hiç.
aslında bi 5 kilo daha veresim var ama o kadar çok alış veriş yaptım ki buluzlar neyse de paltolanlarımı kullanamam bol gelir. onu düşünüyorum bir de ramazan geçsin bi diyorum.
henüz maalesef ki söz fln söz konusu değil nasip olursa bu hafta sonu ailem benim odunu yemeğe davet etti annem tanışmıştı da babam tanışmamıştı tanışma yemeğimiz olucak. araya da ramazan girer söz ne zaman olur düğün ne zamana denk gelir hiç önümü göremiyorum hiç bir şey net değil maalesef.
biraz da söz nişan zamanı diyete girip vereyim biraz daha diyorum herkes kilo verme sakın kurursun zaten 50 -55 gibi gösteriyosun diyorlar. göbeğimi düzleştirmeyi başaramadım henüz hoş tek bir çabam bile yok yürüyüş fln hak getire mekik plates yapsam diyorum. iş güç gündüz akşam yemek ev topla karnını doyur bulaşık yıka çamaşır as ser bi de sevgilinle ilgilen derken vakit yaratamıyorum kendime.
ayy baştan aşagı mazeret kokuyor yazdıklarım kendimden utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?