Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

diyeti sporla destekle tatlım tabiki sadece diyet yapma sakmasın vücudun oran buran sımsıkı taş gibi ol zayıflamışken de ohh misss

en çok göbek, bacak, ve bel çevresinden korkuyorum.göbek biraz olsada olur ona o kadar bişi yapamayabilirim ama bacak ve bel çevresinin olmaması lazım,olmamalı!

en çok göbek, bacak, ve bel çevresinden korkuyorum.göbek biraz olsada olur ona o kadar bişi yapamayabilirim ama bacak ve bel çevresinin olmaması lazım,olmamalı!

bel için twister diye bi alet var onu yaptığım bi dönemde faydasını gördüm tatlım dene , koşu yürüyüş yapacaksın tatlım baldır bacak başka türlü gitmez bol hareket egzersiz olucak hayatında yavaş yavaş farkedeceksin etkilerini insanlar da beğendikçe değme keyfine oh mis

twister bende var cnm

işte bende onu diyorum bacak sporsuz incelir mi diye incelmiyorsa spor salonu falan istemiyorum dışarıda yürümek koşmak istiyorum.yapacağım!
twisteri kaç saat yaptın?

Son düzenleme:
twister bende var cnm

işte bende onu diyorum bacak sporsuz incelir mi diye incelmiyorsa spor salonu falan istemiyorum dışarıda yürümek koşmak istiyorum.yapacağım!
twisteri kaç saat yaptın?

spor yaparken bi on dakikanı ayır tatlım saatlerce olmaz artık

slmmmmmmmmmm

kızlar bi ara twister bende yaptım,ani hareket yüzünden belim ağrıdı 1 hafta rapor aldım

aman ha dikkatli olun spor sonrası 5-10 dakika yeter

günaydın günlüğüm aşırı yoğunum sana vakit ayıramıyorum maalesef. neyse menüme geçeyim

kahvaltım

2 yumurta haşlama
peynir
zeytin

bu ara hamur işi çok tükettim hamur işi dedimse ekmek değil ama simit pide tarzı bi kaç hafta bunları tüketmemeyi düşünüyorum bakalım simit de kahvaltıda peynir domatesle çok güzel oluyor ama dediğim gibi bi süre ara vermeliyim.

akşam mesela pide ve karpuz yedim peynir içi yapmıştım fırına verdim lezzetli olunca da 3 parça yedim bi de karpuzla olunca iyice şiştim. o şişkinliği hiç sevmiyorum ya o kadar rahatsız oluyorum ki kendime sözüm var benim oysaki buğday ambarına girmiş eşşekler gibi yemiycem diye ama işte insanın eli maharetli olunca lezzetli yapıyor tadından yenmiyor

merhaba arkadaşlar. Ben size bir şey danışmak istiyorum bana yardımcı olursanıız beni çok mutlu edersiniz. Boyum şuan 1.75 kilom şuan 63 bir buçuk sene önce 78 kilo ile dukan diyetine başladım 63 kiloya indim sonra bıraktım dukandan hatıra sindirim sistemi problemi kaldı sonra diyette yapmadım kilo almadım midem çok küçüldü yiyemiyorum zaten neden veremediğimi anlayamıyorum hergün 1 saat en az yürüyorum . çocukluğumdan beri hep balık etliydim hani insanın hayalinde bir görüntü vardır ben daha o görüntüye gelmedim o görüntü sanırsam 58 kiloda saklı. Bana ne önerirsiniz tecrübelerinize güveniyorum lütfen bana bir akıl verin

slm bende 60 kilodan senelerdir bi 55 düşemedim off nasıl gidecek bu göbek bu simidlerrr kızlarrr:)

günaydın pek değerli güncem epey ihmal ettim seni şuan inşallah döndüm

kahvaltım

1 yumurta haşlama
1 kase yoğurt
peynir
zeytin
kayısı çayı

ekmeksiz pidesiz kebapsız bi hafta geçireceğim erken yemek yiyip abur cuburu bırakıcam Rabbim utandırma akşamları da yürüyüş eklicem çok savsakladım şu son kilolar için ramazan öncesi depar atmalıyım hayırlısıyla

kendime küçük sevimli kurallar koydum

bol su içicem eskisi gibi
sütümü, yoğurdumu, ayranımı , yumurtamı eksik etmek yok
zeytinyağı ve tereyağı tercih edicem
ekmek börek simit pide lahmacun bi süre yok
sabahları ya da akşamları yürüyüşe çıkmaya çalışıcam
çok geç yemek yok
abur cubur tatlı çikolata dondurma mümkünse bi süre yok

neyse aklıma geldikçe yazarım yine böyle

bir takım sebeplerle uzun süredir yoktum kızlar .
dün sabah 1 fincan kahve içtim
arada special k nın krakerleri var tavsiye ederim 1 paket ondan tükettim çay ile. cips ihtiyacınızı gideriyor ve bir paketi 124 kalori.
öğlen 1 kase yoğurt çorbası içtim.
arada bir nescafe üçü bir arada içtim
akşam 1 kase çorba bol salata yedim. arkasından profiterol yedim
tamamı 1021 kalori idi.
bakalım bugün ne olacak.
kalorisepetim diye bir site var. kaydolup kilo bilgilerinizi giriyorsunuz, günlük kalori ihtiyacınızı hesaplıyor. çok çeşitli bir menü var. neler yediğinizi yazıyorsunuz o hesaplıyor. tavsiye ederim kısslar

Slm kızlar bu ara bayağı sakin topik
Mavimi sen nerelerdesin tatlım
Bu sabah 57.8 kilo gösterdi baskülüm diyet yapmıyorum ama maşallah hala gram gram gidiyor kilocuklar
İnşallah hep böyle devam eder

merhaba kıslar dün sabah biraz kahve içtim öğlen mercimek çorbası ve yarım porsiyon börek yedim.
akşam bir kepçe yoğurt çorbası ve 2porsiyon mantar sote yedim. toplamda 1000 cal civarı oldu toplam
kızlar bu arada mercimek çorbası çok kalorili 270 civarı haberiniz ola.

hu hu mavimi tatlım nasılsın? göremiyorum fazla seni, e tabi verdin kilocukları, uğramaz oldun buralara... sevgiler canım...

Kızlar ne olmuş bizim topige böyle 2. Sayfalarda buldum
Mavimi ne oldu tatlım hayırdır nerelerdesin
sea canım sende yoksun
Ben diyeti tamamen noktaladim daha vermek istemiyorum zaten hedef 58 di
ve hedefime ulaştım çok şükür darısı isteyenlerin başına

Kızlar neredesiniz ya mavimi ne oldu tatlım hayırdır hiç uğramıyorsun
ben 57.4 kg hala
diyet falan yapmıyorum inşallah geri almam

günaydınlar kızlar selamlar yakamozummmm

sorun yok normal hayatıma devam ediyorum 59 buçuklardayım ekmek dışında her şeyi yiyorum dondurmasından tut tatlısına böreğine çöreğine pidesine kebabına. bir de meyveyi çok yiyorum bu aralar yaz meyvelerine aşığım o yüzden..

58.2leri görmüştüm en son sevgilim askerden gelmeden bi kere gördüm zaten sabit kalmadım o kiloda hiç.

aslında bi 5 kilo daha veresim var ama o kadar çok alış veriş yaptım ki buluzlar neyse de paltolanlarımı kullanamam bol gelir. onu düşünüyorum bir de ramazan geçsin bi diyorum.

henüz maalesef ki söz fln söz konusu değil nasip olursa bu hafta sonu ailem benim odunu yemeğe davet etti annem tanışmıştı da babam tanışmamıştı tanışma yemeğimiz olucak. araya da ramazan girer söz ne zaman olur düğün ne zamana denk gelir hiç önümü göremiyorum hiç bir şey net değil maalesef.

biraz da söz nişan zamanı diyete girip vereyim biraz daha diyorum herkes kilo verme sakın kurursun zaten 50 -55 gibi gösteriyosun diyorlar. göbeğimi düzleştirmeyi başaramadım henüz hoş tek bir çabam bile yok yürüyüş fln hak getire mekik plates yapsam diyorum. iş güç gündüz akşam yemek ev topla karnını doyur bulaşık yıka çamaşır as ser bi de sevgilinle ilgilen derken vakit yaratamıyorum kendime.

ayy baştan aşagı mazeret kokuyor yazdıklarım kendimden utandım

mavimi hoşgeldin canımm , ara ara bakınıyodum ama sen yoktun kuzumm

canım benim hiç sıkıntı etme bence, sabit kalmakta bir başarı, sen çok güzel yollar katettin , şimdi biraz dinlen ,hem bakarsın senin odun yemeğe geldikten sonra ilerisi daha netleşir ,o zaman bir aragazı daha verip bitirirsin bu işi

hakkınızda hayırlısı canımm , öperimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…