Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Mavimi canım azmine hayranım çok güzel kilo verdin maşallah.

ay sağol balımmmmmm ama az bile verdim 4 ay oldu hemen hemen, 11 kilocuk gitti toplamda daha fazla da verilebilirdi :18:
neyse durmak yok diyete devam en azından sağlıklı verdim en azından istikrarlıyım

Mavimiciiğiimm bugünümü özetleyim,sen yanlışlarımı gözüme sok olur mu? :)) ilk günün günahı olmaz derler ama sen acıma bana. 1 haftacık koçluk yapsan kaparım bu işi sözz :)) bu arada geçmişimi özetleyecek olursam, kahvaltı yerine her gün 1 neskafe, 2poğaça... öğlenleri döner veya dürüm (dışarda yeniyor öğlen yemekleri), akşam makarna, abur cubur bolca, kola, gofret ..vs..
Gelgelelim bugünüme:
sabah: gene kahvaltı yapamadım, okulda avcumun içi kadar ıspanaklı börek, çay.
öğle: ezogelin çorba, 1dilim ekmek, salata.
akşam: 6 adet köfte, ayran.

45 dakka yürüyüş yaptım koşu bandında, 4 km ye denk gelmiş, 275 ccal yanmış
şimdi ayranımı içiyorum. sakıncası var mı mavimii akşamları iki üç bardak ayran içmemin?? yardım et bana nolur nolur nolurrrr

ben iyice sapıttim bugün tam 1166 kalori almış bulunmaktayım
kahvalti paylaşmıştim
ara bir dilim karpuz
leblebi ve maden suyu ictim
5 gibi taze fasulye ve iki kasık light yoğurt bir elma
biraz önce de biraz kuru üzüm yedim
kızlar biri beni durdursun niye yiyorum niye böyle oluyor kendimi kötü hissediyorum

elbette tatlım keyifle gözüne sokarım yanlış gördüklerimi

ben unlu mamülleri tavsiye etmiyorum açıkcası kahvaltıda mümkünse yumurta ye peynir ye ne biliyim domates ye yumurta ye zeytin ye maydanoz ye tere ye yumurta ye salatalık ye ama börek çörek kurabiye bisküvi bogaçaları nadir ye hatta hiç yeme hatta sabahları ceviz kayısı badem fln ye ohhh mis

öğlen şahane (ekmeği görmezden geliyorum), akşam da fevkaledenin fevkinde ,
yürüyüşün de mikemmel

ayran şahane seçim pis pis kolayı abuk subuk meyve suları yerine ayran ohhh mis mis

aslında öğünlerinde sağlam doyurursan karnını ara ögünlere gerek kalmaz aç da kalmazsın pandammm

ben bir de ara öğün yapmıyorum (gerek de kalmıyo acıkmıyorum çünkü) ögünler arası en az 4-5 saat olmalıymış leptin denen yağ yakan hormonun salgılanıp margarinlerimizi eritmesi için

ohhh mis salgılansın leptinlerimizzzzz erisin göbecikler gitsin margarinler

tatlım tatlım tatlımmmmm pis kötü şeyler yememişsin olur arada böyle kudurukluklar ama arada nadir şekilde
yarın daha bi dikkat edersin böyle nadir kaçamaklar saçmalamalar olacakki tekrar hırsla azimle dönüp sağlam adımlarla ilerleyelim diyetimizde

Son düzenleme:
Mavimi her topiğini açıp okudugumda şafak sayına takılıyo gözüm.Sevgilim geldiğinde iyice incelmiş olacaksın canımmm

Mavimi tebrik ederim valla.Günlüğün tamamını okumadım.Ama galiba çok da sıkmadan yapıyorsun.Çok katı değilsin galiba.Listede gözüme lahmacun filan takıldı.Artık ben de kendime sonunda bi günlük açtım.Zayıflayınca da yediklerimi yazıcam.Bu arada asker bekliyormuşsun.Ben de eşimi bekledim.Şu an 12 yıllık evliyiz.2 çocuğumuz var.Allah kavuştursun.

Mavimi her topiğini açıp okudugumda şafak sayına takılıyo gözüm.Sevgilim geldiğinde iyice incelmiş olacaksın canımmm

ayy gelse de görse keşke keşke şirinemmm ya

ayyy sağol tatlım ya amin RABBİM kavuştursun inşallahhhh

sizin de maaşallah maaşallah çoluklu çocuklu kocalı koskoca bi ömür nasip etsin.

ayy Allahım bana da nasip etsin kat kat 12 yıllar 2 çocuklar
çok güzel bir şey olmalı

Az kaldı bak.Bir gün daha bitti.Kıyamam ben sanaaa

oyyy evet böyle böyle biticek 4 ayı devirdim 1 aycığım kaldı
ayy rabbim size de mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin ayy gece gece aşırı duacı oldum

Mavimii çok teşekkür ederimm, yarın daha sağlıklı menülerle karşında olcammm inşallah :)) şimdi yatcam sabah erken kalkıp yumurtalı kahvaltı hazırlıcam kendime, öğlen de eve gelcem yemeğe, ton balığı, salata falan yicem umarım :) iyi gecelerrrr....

boyda aynı yalnız bizim kiloda hemen hemen aynıymış evet evet kesinlikle seninle beraber zayıflicam 58de olmam gereken kiloymuş ama 55 e hayır demem gaza geldim yapıcam bu işi

günaydın bende kesinlikle ters giden birşeyler var bu sabah 62.0 ciktim dün sabah 61.7 çıkmıştım pazar günü kilom 61.3 tü anlamadim gitti yanlış olan ne her zamanki gibi besleniyorum hamur yok tatlı yok off of
kahvalti henüz yapmadim birazdan yapcam
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 kepekli grisini

kızlar reglin 5. günü su tutarmiki bugün regl bitti benim 4 gün kilo aynıydı 5. gün değişmeye başladı

08.04.2013 akşam yemeğim

1 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kepçe kuru fasülye (ımmhhh kaburgayla yaptım leplezzetli oldu)
soğan
yoğurt

09.04.2013
kahvaltım

2 yumurta
1 domates
bi kaç çatal peynir
5 zeytin
maydanoz
süt

az evvel kurabiye yedim bi tane tarçınlıydı öyle canım da pek istememişti ama arkadaşın kayınpederi getirmiş ta memleketten ayıp olmasın diye aldım

yakamozummmm her gün tartılınmaz öyle en fazla iki kez tartıl haftada moral bozukluğu olmasın regldendir bağırsaklarındandır 300-500 gram için sıkma kendini relaks ol derin nefes al rahatla ohhh mis sen kaç katını verdin kaç paket margarin erittin oo hepsi gidicek hepsi

Slm bu topikteki bütün fıstıklara
yaa bilgisayarın kablosu yandı kac gündür giremedim
catladım resmen nasıl alısmısım buraya
kızlar haftasonu aynen devam ettim düzenime ve gecen hafta 68.2
dün 67.5 cok sükür
ya bu kadarına bile inanamıyorum
dün aksam kendime ödül verdim sarma yedim
ama bugün tam gaz devam ediyorum
yaa kızlar 23 nisanda törende görevliyim o zamana kadar 65 olsam ne güzel olurdu
simdi hedefim bu

bu arada mavimi hosgeldin tatlım iyiki döndün
bu arada tatilde bile vermissin 41 kere masaallaaahhh sana senin o sevdicegin seni görünce
erim erim eriycek bak gör
yakamozz moral bozma su tutmussundur kesin hemen 1 günde kilo alınmaz
bak ben dün aksam kacırdım biraz ama sabah tartılmadım olaki biraz artı çıkarsam moralim bozulacak

bende durumlar böyle fıstıklar menüme geleyim

sabah tok hissettim kendimi
1 elma

simdiye kadar 1lt su

az önce bir büyük kupa form çayı yanında 2 kepekli bisküvi

öglen light yogurt ve pırasa yiycem

aksama kurutulmus biber patlıcan kavurması ve yogurt diye planlıyorum

ve suyumu icmeye devam bu sise de sizin içinnnn

hoşbuldum inşallahhhhh tatlımmmmmm

ayy sarmadan ne olacak herkes sarmayı abartıyor bugün 15 dk fazla egzersiz yap hiç de bişicik olmaz ödül iyidir arada öyle biz ödülü hakediyoruz

kendimizi kasmaya sıkmaya bunaltmaya gerek yok yoksa diyet psikolojisine girersek Allah Korusun pis pis zayıflık hastalıkları var onlardan oluruz ayy ne feci :18:

kaçamaklar ödüller motivasyonun zaman zaman düşmesi iyi şeylerdir çünkü bu sayede daha bi hırsla azimle sarılıyoruz bu sayede kusursuz olmadığımızı kusursuz da olamayacağımızı görüyoruz çok da mükemmeliyetçi olmamak gerek :118:

Arkadaşlar merhabaaaaa :)
Mavimiciğimm dün dediğim gibi bugün erken kalktım veeee,
kahvaltıda: 2 haşlanmış yumurta, bikaç zeytin, şekersiz kahve. (okulda çay ve neskafe
öğlen: 2 yumurtadan omlet, zeytin, salatalık, domates, ayran. ( biraz yumurta günü gibi oldu özlemişim sanırım yumurtayı.)
akşama da az yağda tavada biftek yapmayı düşünüyorum, yanında salata ve ayran.
sonrasında akşam 7 gibi 45 dakka tempolu yürüyüş.

öpüyorum sizleriiii, nolur ben de kilo veriyim nolur nolur nolurrrr minicik panda oluyumm :)

ohh mis afiyet olsun yarasın bol bol ye yumurtanı görceksin faydasını müstakbel minik pandammm
menüler şahane hele de yürüyüş yapıyorsan ooo olacak bu iş demektir

boy kilo yaş kaç tatlım çizelge yapsana şöyle tatlı bir şey kilon gözünün önünde durur gördükçe azimlenirsin

öğlen yemeğim

4 köfte (fırında- salçalı)
bulgur pilavı (1 porsiyon değildi belki yarım porsiyon bile değildir)
2 kaşık tarhana çorbası (beğenmedim ki )
ayran (1 bardak)

iyi doydum maaşallah bana aşırı bile yedim hele bulgur pilavı ne biçim de lezzetliydi ımmhhh

mavimi şekerim afiyet bal şeker olsun menün gayet güzel hem sağlıklı hem doyurucu
sea tatlım senin menü biraz az gibi geldi sarmalari dengeliyorsun galiba çok güzel kilo veriyorsun
azminden dolayı tebrik ederim
minikpandacim hosgeldin menü güzel olmuş afiyet olsun
gelelim bana sabahki kahvaltida peynirde var unutmuşum yazmayı
ara
leblebi madem suyu yaptım
4 gibi yoğurtlu ıspanak yicem çok seviyorum su ıspanagi yaa
sonra 6 olmadan 1 elma 1 portakal
kızlar kayısıli form çay aldım çok rahatlattı beni kabızlık yaşayanlara tavsiye ederim
ödem için bu sabah beşibiryerde çay aldım iki kez içmeyi düşünüyorum
bir fincan kahvaltidan sonra ictim ikinci fincanı ikinci öğünden sonra içicem bakalım

ayy sea inşallah dediğin gibi ödemdir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…