Merhaba kızlar ara öğün yaptım biraz önce
4 5 gibi zeytinyağlı fasulye ve cacık yicem sonra 1 elma 1 portakal
gün bitmis olacak belki akşamda süt içerim
Bu beslenmenin dışında canım ne istiyorsa minicik bir parça atıyorum ağzıma o yüzden aklim
kalmıyor hiç o yüzden de kaçamak yapmıyorum
vay anasını sayın seyirciler yakamoz beni geçti ya sen haftaya 60i da görürsün ohh mis iyi verdin iyi maaşallaahhhh
neyse ben de haftaya kaldığım yerden devam bakalım tartılmıyorum sonuç ne olacak Rabb bilirbelki 63 64 65diye çıktım yukarılara abbboooowwwwww
Hoş geldin tatlımmmmmmm
hoşbuldum balımmmmmm
geliyorum burlara duramıyorum valla
haftaya kaldığım yerden devam inşallahhhhhhh
Bi bakıyım bizim kız napıyo dedim ama sen bırakmışsın canım.Bu kadar verdikten sonra kendini yemek yemeye alıştırma bence dön bi an önce aramıza...Benide ziyaret et bu arada bekliyorumm
Çok canım sıkkın çok kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hatta hiç belirti bile yok hamile olabilirim diye çok korkuyorum oğlum daha yeni 2 yaşına girecek burda yalnızım yardım edecek kimse yok psikolojik olarak ikinci bir bebeğe hiç hazır değilim birde ne güzel kilo verirken olmamali bu ya
benim hiç gecikmez normalde erken bile olurum ama asla bir gün bile geciktiği olmamıştır ne yapcam ben şimdi çok stresliyim
Çok canım sıkkın çok kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hatta hiç belirti bile yok hamile olabilirim diye çok korkuyorum oğlum daha yeni 2 yaşına girecek burda yalnızım yardım edecek kimse yok psikolojik olarak ikinci bir bebeğe hiç hazır değilim birde ne güzel kilo verirken olmamali bu ya
benim hiç gecikmez normalde erken bile olurum ama asla bir gün bile geciktiği olmamıştır ne yapcam ben şimdi çok stresliyim
slm kızlar bugün regl oldm çok şükür galiba diyetin etkisi old
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
3 grisini
oğlumun kahvaltısından 1 lokma birde minik bir lokma ekmek üzerine cikolata çok küçüktü
ara
leblebi
maden suyu
Slm canm regl olayı benim de her ay yasadıgım kabus
benim kızımda 16 aylık insan ister istemez korkuyor hele de ideal kiloda degilken
bu arada cok iyi gidiyorsun kısa zamanda hedefine ulasırsın umarım hatta hepimiz ulasalım
36 beden olalım s beden giyeli insallah
nasıl zayıflamak bu anlamadim moralim bozuk 70 kiloyken 42 beden giyiyordum 61.7 kg suan
ama yine 42 beden giyiyorum
slm kızlar kimsecikler uğramamış menü şöyle
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
3 kepekli grisini
ara
leblebi
limonlu maden suyu
5 gibi
zeytinyağlı taze fasulye
light yoğurt
1 elma
günü böyle bitircem inşallah
nasıl zayıflamak bu anlamadim moralim bozuk 70 kiloyken 42 beden giyiyordum 61.7 kg suan
slm kızlar kimsecikler uğramamış menü şöyle
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
3 kepekli grisini
ara
leblebi
limonlu maden suyu
5 gibi
zeytinyağlı taze fasulye
light yoğurt
1 elma
günü böyle bitircem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?