Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

vay anasını sayın seyirciler yakamoz beni geçti ya sen haftaya 60i da görürsün ohh mis iyi verdin iyi maaşallaahhhh

neyse ben de haftaya kaldığım yerden devam bakalım tartılmıyorum sonuç ne olacak Rabb bilir belki 63 64 65diye çıktım yukarılara abbboooowwwwww

Hoş geldin tatlımmmmmmm

hoşbuldum balımmmmmm

geliyorum burlara duramıyorum valla

haftaya kaldığım yerden devam inşallahhhhhhh

Bi bakıyım bizim kız napıyo dedim ama sen bırakmışsın canım.Bu kadar verdikten sonra kendini yemek yemeye alıştırma bence dön bi an önce aramıza...Benide ziyaret et bu arada bekliyorumm

Bi bakıyım bizim kız napıyo dedim ama sen bırakmışsın canım.Bu kadar verdikten sonra kendini yemek yemeye alıştırma bence dön bi an önce aramıza...Benide ziyaret et bu arada bekliyorumm

dönücem tatlım haftaya ara verdim bırakmadım tatil yapiyim dedim
tabi ziyaret ederim tatlım

Çok canım sıkkın çok kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hatta hiç belirti bile yok hamile olabilirim diye çok korkuyorum oğlum daha yeni 2 yaşına girecek burda yalnızım yardım edecek kimse yok psikolojik olarak ikinci bir bebeğe hiç hazır değilim birde ne güzel kilo verirken olmamali bu ya
benim hiç gecikmez normalde erken bile olurum ama asla bir gün bile geciktiği olmamıştır ne yapcam ben şimdi çok stresliyim

ben bu mevzulardan hiç anlamıyorum tatlım ya değilsindir inşallah Rabbim olmayanlara nasip etsin

kilo verdiğin için adet düzenin bir iki defaya mahsus biraz gecikebilir. üzme kendini, değilsindir inş canım

slm kızlar bugün regl oldm çok şükür galiba diyetin etkisi old
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
3 grisini
oğlumun kahvaltısından 1 lokma birde minik bir lokma ekmek üzerine cikolata çok küçüktü
ara
leblebi
maden suyu

slm kızlar yogunluktan pek giremiyorm foruma
bugün yediklerim
sabah 7.00 1 portakal
11.30
1 dl ekmek
1 yumurta
biraz peynir 2 zeytin
cay

ara 1 avuç leblebi

aksam 4 ızgara köfte yagsız kızartılmıs
1 kase keten tohumlu yogurt

3lt su
1fincan 5li çay
1 fincan tarcınlı yesil çay

1 saat yürüyüs ve 2 saat ev temizligi
herkese iyi huzurlu mutlu geceler

Slm canm regl olayı benim de her ay yasadıgım kabus
benim kızımda 16 aylık insan ister istemez korkuyor hele de ideal kiloda degilken
bu arada cok iyi gidiyorsun kısa zamanda hedefine ulasırsın umarım hatta hepimiz ulasalım
36 beden olalım s beden giyeli insallah

evet canım ya gerçekten dört gözle bekliyorum her ay. çocuk çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
ama çocuk küçük olunca ikinciyi düşünmek kabus gibi bakımı gerçekten zor birde yalnızsan daha da zor oluyor

amin canım inşallah hepimiz incecik cıpçıtır olalım. ilk kez bu kadar yeter deyip diyetimi bırakmıyorum burası farklı bir enerji katiyor insana
daha motive oluyorum çok şükür
bugünkü kalan menüm şöyle
saat 5 gibi biraz tavuk sote (yağsız)
çoban salata
meyve yiyemedim vaktim olmadı bugünde böyle bitti ışte
ama karnım felaket sis ya sanki gr kilo vermemiş gibiyim bugün

slm kızlar kimsecikler uğramamış menü şöyle
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
3 kepekli grisini

ara
leblebi
limonlu maden suyu
5 gibi
zeytinyağlı taze fasulye
light yoğurt
1 elma
günü böyle bitircem inşallah

nasıl zayıflamak bu anlamadim moralim bozuk 70 kiloyken 42 beden giyiyordum 61.7 kg suan
ama yine 42 beden giyiyorum

nasıl zayıflamak bu anlamadim moralim bozuk 70 kiloyken 42 beden giyiyordum 61.7 kg suan
ama yine 42 beden giyiyorum

görünümde değişiklik yok mu tatlım az da olsa

likralı mıydı kıyafetlerin acaba ondan mı farketmedin

hmmm acaba spor mu yapmıyorsun sıkılaşmadın :44:

bende de olmuştu öyle 6-7 kilo vermeme rağmen belli olmuyordu şikayet ediyordum hep niye kimse farketmiyor diye sonradan bi duraklama dönemine girdim o süreçte belli oldu verdiğim kilocuklar

sabır yakamozum sabır sen devam et elbet alacaksın emeklerin karşılığını herkesin bünyesi farklıdır

Son düzenleme:

Canım bence fark vardır ama sen farkedemeyebilirsn ya da
maviminin dedigi gibi likralı olabilir
bence sen yeni bir seylere bak
61 süper bir kilo eminim incelmissindir
ben 68 kilo olmama ragmen 40 bedenim ama markadan markaya da fark oluyor
sen moralini bozma bildigin yolda ilerle cok iyi gidiyosun

canım 40 beden giymeyi denedin mi
9 kilo vermişsin
kesinlikle görünüşünde fark vardır

mavimiyle ben de birbirimize soruyorduk sen de fark var mı falan diye
sonradan fotolara baktıkta gerçekten fark oluyordu

sen de farkı görmek istiyorsan
70 kiloyken fotoğraf çekildiğin bir kıyafetini tekrar giy aynı şekilde durup tekrar fotoğraf çekinirsen
eminim farkı göreceksin

slm herkese artı hosgeldin mavimi
yaa ne zaman dönüyorsun
özlettin kendini
ben bugün neler yedim ımmm
kahvaltı 2dl ekmege kücük bir tost
bir büyük bardak sıkma meyve suyu

ara bir tane kepekli bisküvi 2 fincan yesilçay

ögle bir bardak ayran 3 yk kısır

ara elma

aksam ızgara tavuk salata yogurt yiyecegim birazdan

regl bitmek üzere benm cok sükür tatlı krizlerimi kacamaksız astım gelecek aya Allah kerim artık
bende durum böyle kızlar
tek sorunum egzersiz yok malesef arada uzun mesafeli yürüyüsler yapsamda,bölgesel hareketler yapamıyorm
aksam geliyorum eve yemek cocukla ilgilen esinle iki kelime et bir bakıyorum yatma saati gelmis off
bu yüzden yavas veriyorum
bakalım pazartesinden sonra inş bantta hergün 1 saat yürümeye calısıcam inş
off ne cok konustum neyseemmm fıstıklar gör.üzere

ayy kızlar teşekkür ederim hepinize yorumlariniz için. tabiki de fark var önceden sıkıyordu giydiklerim şimdi biraz bol bile ama su 42 bedenden
kurtulmak istiyorum 40 henüz denemedim cumartesi alısverise çıkcam bakalım o zaman denicem allah izin verirse
bugün biraz kötü geçti küçük küçük diye diye biraz abarttım cikolata işini yani toplamda zeytin büyüklüğünde cikolata yemişimdir pişmanım
ama yok tamam artık ağzıma sürmicem söz
bugün son öğünüm değişti hatunlar fasulye yerine tavuk sote yedim yağsız
1 tanede limonlu maden suyu
bu maden suyu colayi bırakmama neden oldu o yüzden mutluyum

slm kızlar yine kimsecikler uğramamış
menü
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 kepekli grisini
light beyaz peynir

ara
leblebi
limonlu maden suyu

5 gibi tavuk sote yanında salata ve 1 elma ile gün bitecek
kaç gündür meyve yiyemedim hiç zamanım olmadı 6 dan sonra da birşey yemediğim için kaldı
bugünluk böyle arkadaşlar
sadece 1 gün pasta tarzı şeyler yicem oda oğlumun doğum gününde
allah izin verirse bu ayın 20 sinde oğlum 2 yaşına girecek tabi yinede abartmicam inşallah o gün 59.9 u görürüm

hoooyy sabah kalktım yürüyüş yapiyim dedim hava enfes ferah mutluluk yeşil ağaçlar böcekler kuşlar huzur ımmmhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…