Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

slm kızlar oleeey 40 bedenim hemde tam oturdu çok mutluyum çok
gelelim menüye
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
3 grisini

ara
leblebi
maden suyu

birazdan cacık yicem bir kaç tane çilek yedim bugün böyle biter

günaydın kızlar bugün 200 gr fazla ciktim niye olabilir reglin 5. günü bugün dün 61.3 tüm bugün 61.5 kilo yapacak birşeyde yemedim oğlumun pastasından bir çatal aldım oda çok küçüktü neyse birazdan kahvalti yapcam
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
light peynir
3 kepekli grisini

öğleden sonra dugun var disarda olcam bugün yani ikinci öğünum nasıl olur bilmiyorum

benim kaymaklı ekmek kadayıflarım un kurabiyelerim portakallı ördeklerimmmmmmmm mutlu huzurlu bahar dolu bi güne günaydınlarrr hepinizin içinde ağaçlar ççiçek açsın kuşlar cıvıldasın börtü böcek fink atsın öpüyorum hepiniziiii

Mavimi sanada günaydın canım.Bende kendi topiğime güzel bi başlangıç yapıyım dedim yazdım baktım sende de hareket var bide sana günaydın deyim diye geldim...Bi enerji bi enerji.Hastayım senin bu enerjine :) Negüzel bir karşılama yapmışsın öyle

günaydın balımmmm müstakbel gelincikimmmmm

iyi yapmışsın bol bol beklerim günlüğüme hatta kardeş günlük ilan edebilirsin

pazartesiden itibaren nasipse tartılıp günlüğüme düzenli yazmayı düşünüyorum yediğimi içtiğimi

Herzaman gelirim canım benim.Tamam kuzum kardeş günlüğüm ol Yaz güzelim ben önceden küçük bi defter tutardım şimdi onuda bıraktım.Fırsat buldukça topiğime yazıyorum.Bu arada bende de azalma var 1,5 kg kadar.

hayyy maaşallahhhhh gidecek gidecek sen devam et böyle çıpçıtır gelin olcaksın herkesler bayılacak "gelin de lokum gibiymiş ne de güzel olmuş oğlumuz akıllıymış ki kaçırmamış bu kızı " dicekler

kızlarrrr çıtır gelin olmak harika, sakın diyetinizi bozmayın..

slm kızlar düğünden kazasız belasız ciktim hiç pasta yemedim yanıma leblebi almıştım onu yedim
1 tanede madem suyu ictim. misafirliğe gittim orda taze fasulye vardı biraz yağlıydi ben yağını süzerek
aldım üzerine iki kasık yoğurtla yedim 1 elma 1 portakal 10 adet badem yiyerek gün bitti 1075 kalori bugün yediklerim

oyyy ben geldim aşırı geldim bahar gibi geldim inşallahhhhhhh

Son düzenleme:

Kahvaltım

tavada domates+lor üstüne bol baharatlı yumurta
az tere
1 kepçe yoğurt (ımmmhhh kendi ellerimle yaptım enfes olmuş enfes)

sabah tartıldım ohhh mis teker teker dökmeye başlayacam kilocuklarımı inşallah artık aminnn

Son düzenleme:
öğlen yemeğim

5 adet ızgara köfte
salata
ayran
beyaz leblebi (alakasız oldu ama )

mavimi tatlım hosgeldin ne güzel kilo bile vermişsin tebrik ederim
benim için gün çok kötü başladı tartı bu sabah bana 62 gösterdi bir kaç gündür tuvalet sıkıntısı yaşıyorum ondan mi bilmiyorum
5 gündür sporda yapmadim bugün başlicam inşallah
kahvalti öncesi 5 gün kurusu kayısı
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
light peynir
3 kepekli grisini
ara 1 saat sonra yapcam
karpuz
4 5 gibi pırasa yemegı

hoşbuldum inşallah tatlımmmm teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun başa baş gidiyoruz zaten aynı kilocuklarımız

spor şart tatlım hava burda bozdu ama akşama iyi olursa az yürüycem ben de iyi oluyor ya huzurlu oluyor insan

yediklerin de genel itibariyle güzel, afiyet olsun az kalori bol leptin olsun

Mavimii seni okudum, okudukça gaza geldiimm ve senin sayende buraya üye oldum :) Bugün itibariyle 68,5 kilo olarak ben de başlıyorum. Sevgilerr...

Mavimii seni okudum, okudukça gaza geldiimm ve senin sayende buraya üye oldum :) Bugün itibariyle 68,5 kilo olarak ben de başlıyorum. Sevgilerr...

oyyyy tatlımmmm hoşgeldin iyi yapmışsın üye olmakla ya başla başla durduğun kabahat erisin gitsin margarinlerrrrrrr

Mamvimi canım azmine hayranım çok güzel kilo verdin maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…