anladım tatlım. kalorisi düşük de olsa glisemik indeksi yüksek ben tüketmiyorum o yüzden.
bir de diyete başlarken ekmeksiz nasıl olur Allah nasıl olur düşünüp duruyordum ayy çok da güzel oluyormuş inanmazsın ben günde çok rahat 2 ekmek tüketen biriydim gecenin 12sinde gidip koca ekmek kokoreç yerdim
şimdi çok rahatım çok hafifim şükür ve en güzeli ekmeği hiç aramıyorum :82:
Yani aslında glisemik indeks daha önemli kaloriden dur bakayım
belki bende katılırım su ekmeksiz diyet kervanına sonucta faydasız bir sey
tatlım boyum 1.70
kilom 67.5
hedefim 60
ama klasik cevap ben cizelge yapmayı bilmiyorum
denedim bir kez beceremedm
ya kızlar ben bi öğlen yemeğinde küçük kepek ekmeği yiyorum acaba o yüzden mi kilom durdu yinesiz ekmek hiç yemiyomusunuz?
mavimiciğimm bu karatay hanımefendinin dediklerini yapanlar az kilo veriyomuş ama hacim olarak çok küçülüyomuş toparlıyomuş diye duydum, sence de öyle midir :))
bir de ben gece geç yattığım için acıkınca 10-11 gibi bi kutu süt içiyorum miniklerden. iyi yapmıyorum sanırım dimii
eskişehirliyim aslen ben tatlım ailem de orda. ankarada çalıştığım için bulunuyorum
Ayy kıyamam sana.Hızlı trenle hemencecik gidersin bişeycik olmaz.Sen nerde çalışıyosun özelde mi devlette misin?
Mavimii kader ortağı gibimsin valla ama ben aksine ailemi her şeyimi Ankara'da bıraktım gurbet ellerde bi başıma çalışıyor ve yaşıyorumabur cubur da yalnızlıktan can sıkıntısından arttı senelerdir. anacığımgile haftasonları gittiğimde ev yemeğine doyuyorum ama artık kendim de yapmaya başladım yavaş yavaş .
hadi gitsin bariim kilocuklar, öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?