- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Yanlış adresi kopyalayıp duruyormuşum
Sanki bunu söylediğinizi duymuş gibi atladım geldim :)
Daha minnacık ufacık bi kelebeğim ama cüssem yeter
3-4 gündür yediğime içtiğime dikkat ediyorum o çok sevdiğim çikolataları bıraktım hele waffle ahh
en kısa zamanda bi tartı ile geri döneceğim bakalım ilerliyormuyum :)
tatlımm ya maaşallah iyi kilo vermişsin azcık kalmış hedefine
Mavimiiiiii dön evineeeee:) sana sorcaklarım var 3 ayda 10 kilo vermişssin günlüğünü okudum cok basarılısın cidden ama ben 2 ayda 10 kilo vermek istiorum porsiyonlarımı küçülttüm işe yarar mı sence?
dönücem dönücem bu kadar özlediğini görünce gözlerim sulandı
çarşamba akşamı yemekler senden bi de acı kahveee ımmhhh mis mis elbette çikolatasız
Mavimiiiiii dön evineeeee:) sana sorcaklarım var 3 ayda 10 kilo vermişssin günlüğünü okudum cok basarılısın cidden ama ben 2 ayda 10 kilo vermek istiorum porsiyonlarımı küçülttüm işe yarar mı sence?
ne demek ozmn çarşamba aksamı balık yiyelim :)
ama soruma cevap vermemişsin!!
balık mı ımmmhhh leplezzetli ama benim gelmem 8 i bulur
porsiyon fln küçültme jo doya doya ye bak ben nasıl aç kalmadım kibrit kutusu kadar tüketme peyniri mesela sen sporu çok yapacağın için zaten sıkılıaşırsın bi de senin vücut için kilo vermek zor değil kilo veriyosun muaaşallahhhama porsiyonların hep küçük gidersen ona alışır diyet bitince büyütemezsin hassassın muaallam boş durmaz sonra hooop geri gelir kilolar
doğum günü partinde 58 yerine 63 olursun ama sağlam gideriz tam gideriz cillop oluruz mayk sakin ol bendesin no problem
:)) valla o akşam merhamet var biliosun gec gelirsen ben yemiş olurum:)
Buarada doyuyom kızım ya ama dolapta bi tehlike var şeytan sürekli dürtüo ama yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?