- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın bitanesin mükemmelsin yürrü be sana göbek mi dayanırrr !!! çok iyi gidiyorsun canım inşallahh mis gibi fit bir gelin olacaksınn
sağol tatlım inşallah :)Cok tessekür ederim canimm Günlügme ugradigin icin
Günlügüne biraz göz gecirdim iyi gidiosun zate fazla bi kilon yok bence boyun da cok kisa degil
ben 1.70 boyum 87- 88 arasiyim :S
inaniyorum sanaa coooook güzel bi gelin olucaksin incecik herkez cok begenicekk seni
gitsinler tatlım yok olsunlar var olduklarına pişman olsunlar ooff öyle çok istiyorum ki göbeğimin fışkırmadığı içine girebileceğim kotların minik bedenler olduğu topuklularımı giydiğimde kuğu gibi süzülmeyi ooff off şimdi dev anası gibi hissediyorum kendimi göbeği içime çeksem göğüslerim kabarıyor göbeğimi bıraksam oo cumhuriyetini ilan etmiş seninki diyen gözleri görür gibi oluyorum !Sende bu motivasyon varken 5 aya kalmaz gider bu kilolar..
harikasın..
bu tarz beslenmeyi alışkanlık haline getir, zayıf kızlarla aynı iskelet sistemine sahip olduğunu unutma...onlar istedikleri gibi giyinirken sen neden giyinemeyesin? Bu yaşları kaçırma..
arkandayız tatlım..![]()
merhabaaa ! yolunda başarılar dilerim sana. ama uzmanlar ekmeği tamamen kesmeyin diyor. azaltın diyor. çünkü ekmekte bildiğim kadarıyla b2 olması gerek ve insan için önemli besin ögelerinden biri :)
berbat bi kahvaltı yaptım sabah vaktim olmadı evde hazırlamak için işyerinde de pogaça fln yedim çay içtim.
dünden beri iyi saçmalıyorum ya rabbim sen çevirme beni yolumdan![]()
oleyyy geri dönmüşsün. Vala 1-2 gün yazmayınca temelli bıraktın sandım telaşlandım haaa. Çok sevindim seni tekrar gördüğüme. Dedim vala bizim kız çıtır gelinliği rafa kaldırdı kendisine büyük beden bişeyler bakmaya mı karar verdi diye. Ama iyi bu hayalinden vazgeçmemiş olman çok güzel. Hatta gelişmeler bile görüyorum. çok sevindim canım senin adına böyle devam devam devamm![]()