Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

aa evet neden bahsettiğin canlandı gözümde bazılarında oluyo öyle ya genelde tombiklerde sen de pek tombik sayılmazsın ama.
boynun yapısındandır belki belki de dik durmadığın içindir hiç bilmiyorum :44:

kilo çizelgem için teşekkür ederimmmmmmmm

halalarımdada var onlarda bıraz alık etlı
annemde hep kılo ver gecer dıyo. 50 kılo olıyımda gecıcek inş

geçer geçer kuğu gibi süzülceksin taş gibim olcaz taş

kilo çizelgem için teşekkür ederimmmmmmmm

rica ederim tatlım haftaya değişcek inşallah

ne var akşama senin yemeğin belki fikir olur bana da her gün 3 ögünümü de hazırlamaktan gına geldi artık off evlensem nolacak kimbilir:44:

canım eğr kendime hakim olabılrsem aksam küçük bi tabak kuru fasulye (bolca kırmızı pul biberli ) bir iki çintikte tursu yemeyi düşünüyorum, inş bugundn ıtıbaren aksam yemeklerını az yıyıp doymadan kalkıcam
ayy senın yaza dugunun vardı demi vala canım allah sımdıden kolaylık versın sana yemek derdı herkesın basının belası. ınsan hergun ne pişircegını bılemıyo kı

hmm kuru fasülye hafta başı yedim tatlım afiyet bal şeker olsun turşuyu fazla kaçırma vücutta su tutar baharata devam metabolizmayı hızlandırır ben bayılırım acıya baharata

ayy kız nerde düğün benim ajgom yaza gelecek askerden daha söz nişan bilem yok belki seneye yaza ancak ben anca hayal kuruyom zayıflayıp şimdiden hazır oluyum ne olur ne olmaz umut fakirin ekmeğiymiş

:) güldürdün beni canım yaaa
bellımı olur belkı allah soyletmıstır bana.yazın bı bakarız incecık bı kızz gelin olmus kısmet

:) güldürdün beni canım yaaa
bellımı olur belkı allah soyletmıstır bana.yazın bı bakarız incecık bı kızz gelin olmus kısmet

ayyy bal damlıyor ağzından subaneke dinimiz amin

bekliyoruz bakalım belki yaz sonu sonbahar başları söz olur ayy heyecan yaptım şimdiden bile nasıl hayali bilem güzel
sende durumlar nasıl tatlım ufukta gelincik olmak var mı

daha aday adayı bıle yok
bu gıdısle evde kalıp annemın dızının dıbınde örgumu örerım

daha aday adayı bıle yok
bu gıdısle evde kalıp annemın dızının dıbınde örgumu örerım

aman benim var da ne oluyo anca seviyom çok seviyom aşırı seviyom bu kadar

neyse sen bi çıtırda bakalım kendine güvenin katlanarak artcak giyinip kuşandıkça fıstık fıstık ne adaylar olur o zaman sıraya koyar herkesi numaralandırır puan verir ona göre elersin heheeh ben de juri olurum "bizımlaa diılsın" derim

inşallah bakalım
hep birlikte çıtırdayalım canım vala cok güldürdün beni

Slm kızlar ya o çizegeden bende istiyorum nasıl yaptın ysmn

Rica etsem benim içinde yapar mi acaba ben tl den internete giriyorum

Rica etsem benim içinde yapar mi acaba ben tl den internete giriyorum

çizelgeciiii geldiiii hanıııımmmmm

elbette yaparım tatlım sen
şimdiki kilonu:
hedef kilon:
başlangıç kilonu:
boyunu :
yaz ben sana mesajla link göndereyim ama sanırım pc den girip ekleyebilirsin linki çizelgene

öğlen yemeğim: patlıcan salatası+ yoğurt

Akşam yemeğim: tavuklu şehriye çorbası+ ayran+ KK hala yiyorum da

inceliğin için çok teşekkür ederim mavimi. gönderdiğin linki denedim ama yazılım hatalı diyor :26:
öğleden sonra ara öğünde bir fincan 3 ü 1 arada ve iki çiğ köfte yedim
akşam 6 da 5 yemek kaşığı nohut yedim et açığımı kapattım mavimi nohut etliydi.
bugün çok düzgün olmadı ama yarın çok güzel olacak inş.
bu akşamdan yarının bütün öğünlerini planladım böyle daha güzel olacak galiba.

hilallll çok da kötü sayılmaz günün tatlım o kadarcık çikköfteden zarar gelmez

ayy dolapta çikolata varmış geçen arkadaş almıştı kalmış orda aklıma takıldı yiyim mi yemeyim mi şu saatte baktım kalorisine ee bişiy değilmiş dedim tam yicektim ki gittim kettle su koydum beyaz çay içiyorum şimdi

yeme sakın yeme
onu en kısa zamanda evden uzaklaştır. 64 gün kaldı şafağa onu düşün

camdan dışarı mı fırlatsam kedicikler yesin ama onlar bile yemez ki onu

yoo yemem ki mis gibi çayımı içiyorum bol antioksidanlı

yarına ne hazırlasam onu düşünüyorum iş yerine sefer tası götürüyorum her gün:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…