çok oldum biliyorum ama bişiy daha sorıcam size :26:
benım kılo aldıkça omuz bolgem ve boynumun arkasındada genısleme gıbı sıslık gbı bsey oldu
60 kılo olunca bynumun arkasındakı braz daha kuculdu ama ensesı acık bişi gıydıgımde orası kotu druyo. napmalıyım sizce :44:
aa evet neden bahsettiğin canlandı gözümde bazılarında oluyo öyle ya genelde tombiklerde sen de pek tombik sayılmazsın ama.
boynun yapısındandır belki belki de dik durmadığın içindir hiç bilmiyorum :44:[/QUOT
halalarımdada var onlarda bıraz alık etlı
annemde hep kılo ver gecer dıyo. 50 kılo olıyımda gecıcek inş
aa evet neden bahsettiğin canlandı gözümde bazılarında oluyo öyle ya genelde tombiklerde sen de pek tombik sayılmazsın ama.
boynun yapısındandır belki belki de dik durmadığın içindir hiç bilmiyorum :44:
halalarımdada var onlarda bıraz alık etlı
annemde hep kılo ver gecer dıyo. 50 kılo olıyımda gecıcek inş
kilo çizelgem için teşekkür ederimmmmmmmm
geçer geçer kuğu gibi süzülceksin taş gibim olcaz taş
rica ederim tatlım haftaya değişcek inşallah
ne var akşama senin yemeğin belki fikir olur bana da her gün 3 ögünümü de hazırlamaktan gına geldi artık off evlensem nolacak kimbilir:44:
canım eğr kendime hakim olabılrsem aksam küçük bi tabak kuru fasulye (bolca kırmızı pul biberli ) bir iki çintikte tursu yemeyi düşünüyorum, inş bugundn ıtıbaren aksam yemeklerını az yıyıp doymadan kalkıcam
ayy senın yaza dugunun vardı demivala canım allah sımdıden kolaylık versın sana yemek derdı herkesın basının belası. ınsan hergun ne pişircegını bılemıyo kı
hmm kuru fasülye hafta başı yedim tatlım afiyet bal şeker olsun turşuyu fazla kaçırma vücutta su tutar baharata devam metabolizmayı hızlandırır ben bayılırım acıya baharata
ayy kız nerde düğün benim ajgom yaza gelecek askerden daha söz nişan bilem yok belki seneye yaza ancak ben anca hayal kuruyom zayıflayıp şimdiden hazır oluyum ne olur ne olmaz umut fakirin ekmeğiymiş
:) güldürdün beni canım yaaa
bellımı olur belkı allah soyletmıstır bana.yazın bı bakarız incecık bı kızz gelin olmuskısmet
ayyy bal damlıyor ağzından subaneke dinimiz amin
bekliyoruz bakalım belki yaz sonu sonbahar başları söz olur ayy heyecan yaptım şimdiden bile nasıl hayali bilem güzel
sende durumlar nasıl tatlım ufukta gelincik olmak var mı
daha aday adayı bıle yok
bu gıdısle evde kalıp annemın dızının dıbınde örgumu örerım
aman benim var da ne oluyo anca seviyom çok seviyom aşırı seviyom bu kadar
neyse sen bi çıtırda bakalım kendine güvenin katlanarak artcak giyinip kuşandıkça fıstık fıstık ne adaylar olur o zaman sıraya koyar herkesi numaralandırır puan verir ona göre elersin heheeh ben de juri olurum "bizımlaa diılsın" derim
Slm kızlar ya o çizegeden bende istiyorum nasıl yaptın ysmn
Rica etsem benim içinde yapar mi acaba ben tl den internete giriyorum
günaydınlar herkeslere
sabah 6.15 de kalkıp yarım saat yürüdüm offf nasıl güzel huzurlu bişi bu sabah yürüyüşleri anlatamam
Kahvaltım: 2 yumurta haşlama bol baharatlı+ peynir+2 yeşil zeytin gözüm kadar büyük+ maydanoz+süt
hilallll çok da kötü sayılmaz günün tatlım o kadarcık çikköfteden zarar gelmez
ayy dolapta çikolata varmış geçen arkadaş almıştı kalmış orda aklıma takıldı yiyim mi yemeyim mi şu saatte baktım kalorisine ee bişiy değilmiş dedim tam yicektim ki gittim kettle su koydum beyaz çay içiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?