• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

çok oldum biliyorum ama bişiy daha sorıcam size :26:
benım kılo aldıkça omuz bolgem ve boynumun arkasındada genısleme gıbı sıslık gbı bsey oldu
60 kılo olunca bynumun arkasındakı braz daha kuculdu ama ensesı acık bişi gıydıgımde orası kotu druyo. napmalıyım sizce :44:

aa evet neden bahsettiğin canlandı gözümde bazılarında oluyo öyle ya genelde tombiklerde sen de pek tombik sayılmazsın ama.
boynun yapısındandır belki belki de dik durmadığın içindir hiç bilmiyorum :44:

aa evet neden bahsettiğin canlandı gözümde bazılarında oluyo öyle ya genelde tombiklerde sen de pek tombik sayılmazsın ama.
boynun yapısındandır belki belki de dik durmadığın içindir hiç bilmiyorum :44:[/QUOT

halalarımdada var onlarda bıraz alık etlı
annemde hep kılo ver gecer dıyo. 50 kılo olıyımda gecıcek inş :32:

halalarımdada var onlarda bıraz alık etlı
annemde hep kılo ver gecer dıyo. 50 kılo olıyımda gecıcek inş :32:

geçer geçer kuğu gibi süzülceksin taş gibim olcaz taş :27::27:

kilo çizelgem için teşekkür ederimmmmmmmm :32:

rica ederim tatlım haftaya değişcek inşallah :55::54:

ne var akşama senin yemeğin belki fikir olur bana da her gün 3 ögünümü de hazırlamaktan gına geldi artık off evlensem nolacak kimbilir:44:

geçer geçer kuğu gibi süzülceksin taş gibim olcaz taş :27::27:

rica ederim tatlım haftaya değişcek inşallah :55::54:

ne var akşama senin yemeğin belki fikir olur bana da her gün 3 ögünümü de hazırlamaktan gına geldi artık off evlensem nolacak kimbilir:44:

canım eğr kendime hakim olabılrsem aksam küçük bi tabak kuru fasulye (bolca kırmızı pul biberli ) bir iki çintikte tursu yemeyi düşünüyorum, inş bugundn ıtıbaren aksam yemeklerını az yıyıp doymadan kalkıcam
ayy senın yaza dugunun vardı demi :32: vala canım allah sımdıden kolaylık versın sana yemek derdı herkesın basının belası. ınsan hergun ne pişircegını bılemıyo kı :27:

canım eğr kendime hakim olabılrsem aksam küçük bi tabak kuru fasulye (bolca kırmızı pul biberli ) bir iki çintikte tursu yemeyi düşünüyorum, inş bugundn ıtıbaren aksam yemeklerını az yıyıp doymadan kalkıcam
ayy senın yaza dugunun vardı demi :32: vala canım allah sımdıden kolaylık versın sana yemek derdı herkesın basının belası. ınsan hergun ne pişircegını bılemıyo kı :27:

hmm kuru fasülye hafta başı yedim tatlım afiyet bal şeker olsun turşuyu fazla kaçırma vücutta su tutar baharata devam metabolizmayı hızlandırır ben bayılırım acıya baharata :16:

ayy kız nerde düğün benim ajgom yaza gelecek askerden daha söz nişan bilem yok belki seneye yaza ancak ben anca hayal kuruyom zayıflayıp şimdiden hazır oluyum ne olur ne olmaz umut fakirin ekmeğiymiş :43::43:

hmm kuru fasülye hafta başı yedim tatlım afiyet bal şeker olsun turşuyu fazla kaçırma vücutta su tutar baharata devam metabolizmayı hızlandırır ben bayılırım acıya baharata :16:

ayy kız nerde düğün benim ajgom yaza gelecek askerden daha söz nişan bilem yok belki seneye yaza ancak ben anca hayal kuruyom zayıflayıp şimdiden hazır oluyum ne olur ne olmaz umut fakirin ekmeğiymiş :43::43:

:) güldürdün beni canım yaaa
bellımı olur belkı allah soyletmıstır bana.yazın bı bakarız incecık bı kızz gelin olmus :16: kısmet

:) güldürdün beni canım yaaa
bellımı olur belkı allah soyletmıstır bana.yazın bı bakarız incecık bı kızz gelin olmus :16: kısmet

ayyy bal damlıyor ağzından subaneke dinimiz amin :31:

bekliyoruz bakalım belki yaz sonu sonbahar başları söz olur ayy heyecan yaptım şimdiden bile nasıl hayali bilem güzel:17::17: :6:
sende durumlar nasıl tatlım ufukta gelincik olmak var mı

ayyy bal damlıyor ağzından subaneke dinimiz amin :31:

bekliyoruz bakalım belki yaz sonu sonbahar başları söz olur ayy heyecan yaptım şimdiden bile nasıl hayali bilem güzel:17::17: :6:
sende durumlar nasıl tatlım ufukta gelincik olmak var mı

daha aday adayı bıle yok :43:
bu gıdısle evde kalıp annemın dızının dıbınde örgumu örerım :6:

daha aday adayı bıle yok :43:
bu gıdısle evde kalıp annemın dızının dıbınde örgumu örerım :6:

aman benim var da ne oluyo anca seviyom çok seviyom aşırı seviyom bu kadar :43::5::5:

neyse sen bi çıtırda bakalım kendine güvenin katlanarak artcak giyinip kuşandıkça fıstık fıstık ne adaylar olur o zaman sıraya koyar herkesi numaralandırır puan verir ona göre elersin heheeh ben de juri olurum "bizımlaa diılsın" derim :27::27::62::66:

aman benim var da ne oluyo anca seviyom çok seviyom aşırı seviyom bu kadar :43::5::5:

neyse sen bi çıtırda bakalım kendine güvenin katlanarak artcak giyinip kuşandıkça fıstık fıstık ne adaylar olur o zaman sıraya koyar herkesi numaralandırır puan verir ona göre elersin heheeh ben de juri olurum "bizımlaa diılsın" derim :27::27::62::66:

:D :D :D inşallah bakalım
hep birlikte çıtırdayalım canım vala cok güldürdün beni :66: :62:

Slm kızlar ya o çizegeden bende istiyorum nasıl yaptın ysmn

Rica etsem benim içinde yapar mi acaba ben tl den internete giriyorum

Rica etsem benim içinde yapar mi acaba ben tl den internete giriyorum

çizelgeciiii geldiiii hanıııımmmmm:27:

elbette yaparım tatlım sen
şimdiki kilonu:
hedef kilon:
başlangıç kilonu:
boyunu :
yaz ben sana mesajla link göndereyim ama sanırım pc den girip ekleyebilirsin linki çizelgene

günaydınlar herkeslere

sabah 6.15 de kalkıp yarım saat yürüdüm offf nasıl güzel huzurlu bişi bu sabah yürüyüşleri anlatamam:21:

Kahvaltım: 2 yumurta haşlama bol baharatlı+ peynir+2 yeşil zeytin gözüm kadar büyük+ maydanoz+süt

öğlen yemeğim: patlıcan salatası+ yoğurt

Akşam yemeğim: tavuklu şehriye çorbası+ ayran+ KK:27::27: hala yiyorum da

inceliğin için çok teşekkür ederim mavimi. gönderdiğin linki denedim ama yazılım hatalı diyor :26:
öğleden sonra ara öğünde bir fincan 3 ü 1 arada ve iki çiğ köfte yedim:30:
akşam 6 da 5 yemek kaşığı nohut yedim:56: et açığımı kapattım mavimi :34: nohut etliydi.
bugün çok düzgün olmadı ama yarın çok güzel olacak inş.
bu akşamdan yarının bütün öğünlerini planladım böyle daha güzel olacak galiba.

hilallll çok da kötü sayılmaz günün tatlım o kadarcık çikköfteden zarar gelmez :36:

ayy dolapta çikolata varmış geçen arkadaş almıştı kalmış orda aklıma takıldı yiyim mi yemeyim mi şu saatte baktım kalorisine ee bişiy değilmiş dedim tam yicektim ki gittim kettle su koydum beyaz çay içiyorum şimdi :27:

hilallll çok da kötü sayılmaz günün tatlım o kadarcık çikköfteden zarar gelmez :36:

ayy dolapta çikolata varmış geçen arkadaş almıştı kalmış orda aklıma takıldı yiyim mi yemeyim mi şu saatte baktım kalorisine ee bişiy değilmiş dedim tam yicektim ki gittim kettle su koydum beyaz çay içiyorum şimdi :27:

yeme sakın yeme :45:
onu en kısa zamanda evden uzaklaştır. 64 gün kaldı şafağa onu düşün

camdan dışarı mı fırlatsam kedicikler yesin ama onlar bile yemez ki onu:24::10:

yoo yemem ki mis gibi çayımı içiyorum bol antioksidanlı:62::66:

yarına ne hazırlasam onu düşünüyorum iş yerine sefer tası götürüyorum her gün:26:

Back