aminn canım.evt.döndüm.zaten zorunluydu ayrılık.ama başlayacağım kaldığım yerden.2013 bitene kadar devamm.zaten alıştıktan sonra bu sadece 1 yıl değil uzun yıllar devam edecektirr.
ayyy anlatmazsam çatlarım çatım çatım çatlarım
işyerinde bi bayan hiç konuşmuşluğum tanışıklığım yok
ayy nasıl yürüyosun o topuklularla dedi aa bilmiyorum seviyorum dedim ben yürüyemiyorum ya sen manken gibisin kaç kilosun 50 mi dedi
ayyyyy ben de bi sevinç patlaması bi hava fişek şöleni içim bir anda yılbaşı partisine döndü hahahahah
ayy yok 64 kiloyum dedim maaşalah çok hoşsun dedi offf offf kimse tutmasın beni kopucam bugün hiç bitmesinnnn
totonu kaşı şekerimmmmmm
akşam yemeğim: yoğurt+salata+leblebi
ya benim akşamları midem bulanıyo hep çözemedim neden olduğunu :18:
Mavimiiiiii günaydın :)
Dün dışarı çıkmışken beyaz çay alayım dedim. Kilosu 250 lirassss :) Ben de denemek için 50gr aldım. Adam bana aynı çayı 3-4 kez demleyebilirsiniz dedi. Sanırım 50 gr bir ay kadar idare edecek beni. Ot çöp içmeye alışık bünyeme tadı fena gelmedi ve ne başım döndü, ne elim ayağım titredi :) Teşekkür ediyorum güzel tavsiyen için.
Ben midem bulanırsa bir tane zeytin yiyorum. Çok işe yarıyor bende. Sen de bir dene istersen :)
akşam yemeğim: yoğurt+salata+leblebi
ya benim akşamları midem bulanıyo hep çözemedim neden olduğunu :18:
canım ayağın,belin üşüyor olabilir mi
canım maşallah iyi kilo vermişsin nasıl başardın
selam tatlım keşke ben başladığımda sen de bi topik açsaydın buraya sık sık gelir diyet olduğunun bilincinde olurdun ben de yardım ederdim ki motive ederdim :18:
ama yine başarabilirsin daha 2 ayımız var çünkü
Canım tam başlıyorum benimki izine geliyor diyet miyet kalmıyorYapamıyorum çok yemiorum ama veremiyorum anlamadım neden
hoyyyy koca bir kase kısır yedim aaa dostlar arkadaşım vardı çığırdan çıktım o tabi zayıf valla kırkyılda bi olur o kadar dedi oyy yarın bi de kilo bildirimim vardı feci olcak böyle
neyse yarın kaldığım yerden devam ederim yapacak bir şey yok
aynı şekerm aynı
herkes zıvanadan çıktı bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?