• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza:17:

Şuan ki kilom :86

1 Mart Cuma gününden beri 5 kg verdim.

Yaptığım sadece karbonhidratı kesmek oldu.Ekmek makarna pilav hamurişi çıktı hayatımdan 11 gündür.Çok canım çekerse azcık tadına bakyorum.Mutlaka Lipton beşibiyerde çayımı içiyorum günde iki bardak.Su 2 lt en az...

Bugünden itibaren daha da dikkat edeceğim inşallah .Yaza 55 yada 60 kg olmak hedefim:41:

Bende günlük neler yediğimi paylaşıcam sizlerle.Hepberaber motive oluruz ve kilolardan kurtuluruz inşallah:38:

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza:17:

Şuan ki kilom :86

1 Mart Cuma gününden beri 5 kg verdim.

Yaptığım sadece karbonhidratı kesmek oldu.Ekmek makarna pilav hamurişi çıktı hayatımdan 11 gündür.Çok canım çekerse azcık tadına bakyorum.Mutlaka Lipton beşibiyerde çayımı içiyorum günde iki bardak.Su 2 lt en az...

Bugünden itibaren daha da dikkat edeceğim inşallah .Yaza 55 yada 60 kg olmak hedefim:41:

Bende günlük neler yediğimi paylaşıcam sizlerle.Hepberaber motive oluruz ve kilolardan kurtuluruz inşallah:38:

hoşgeldin tatlım ama sanki aşırı vermişsin kısa sürede ama karbonhidratı kesmekle çok iyi yapmışsın ben de bu fikirdeyim yıllarca yedik de ne oldu anca göbek pop yaptık şimdi nadir yiyorum bazen de mecburiyetten.

hedeflerimiz de aynı tatlım destek olmadan olmuyo bu işler gazlayalım birbirimizi :54:

Son düzenleme:
Spor sart lahana corbasi deneyin tok tutar

sporu savsakladım bu ara cidden asılmalıyım tatlım hakkaten şart
lahana çorbası şu meşhur diyetteki çorbadan mı sabah akşam içiliyo falan ??

hoşgeldin tatlım ama sanki aşırı vermişsin kısa sürede ama karbonhidratı kesmekle çok iyi yapmışsın ben de bu fikirdeyim yıllarca yedik de ne oldu anca göbek pop yaptık şimdi nadir yiyorum bazen de mecburiyetten.

hedeflerimiz de aynı tatlım destek olmadan olmuyo bu işler gazlayalım birbirimizi :54:
Hoşbulduk canım.Evet hızlı oldu ama elimde olmadan oldu.Dediğim gibi sadece karbonhidratı kestim.Sadece 2 dilim ekmeğim var gün içinde.Onun dışında tüketmiyorum.

Sana katılıyorum,desteksiz olmuyor bu işler.Sen de güzel kilo vermişsin :)

Hoşbulduk canım.Evet hızlı oldu ama elimde olmadan oldu.Dediğim gibi sadece karbonhidratı kestim.Sadece 2 dilim ekmeğim var gün içinde.Onun dışında tüketmiyorum.

Sana katılıyorum,desteksiz olmuyor bu işler.Sen de güzel kilo vermişsin :)

ben de hızlı verdim başlarda yani rahat verdim zorlanmadan ama şimdi de durdu tam durdu illallah ettirdi artık:9:

ben lahmacun falan yiyorum makarna hamur işi fln yok da gün içinde ekmek tüketmiyorum pek. karataycıyım azcık :9:

neyse zayıf çıtır bi gelin olucam gelinlik modelim bile belli 1 yılda sürse gidecek bu kilocuklar başka çareleri yookkk dağları eriticezzz inşallahhhh aminnnn
ben gelinlikle motive ettiim kendimi bi de sevgilim askerden gelince bi kere daha aşık olsun adamın gözü benden başkasını görmesin :21::21::16::16:
senin de varsa böyle sembolik şeylerin çok katkı sağlıyo zayıflamaya :24::32:

ben de hızlı verdim başlarda yani rahat verdim zorlanmadan ama şimdi de durdu tam durdu illallah ettirdi artık:9:

ben lahmacun falan yiyorum makarna hamur işi fln yok da gün içinde ekmek tüketmiyorum pek. karataycıyım azcık :9:

neyse zayıf çıtır bi gelin olucam gelinlik modelim bile belli 1 yılda sürse gidecek bu kilocuklar başka çareleri yookkk dağları eriticezzz inşallahhhh aminnnn
ben gelinlikle motive ettiim kendimi bi de sevgilim askerden gelince bi kere daha aşık olsun adamın gözü benden başkasını görmesin :21::21::16::16:
senin de varsa böyle sembolik şeylerin çok katkı sağlıyo zayıflamaya :24::32:

Vücudunu şaşırtman gerekiyor demekki alışılmış programının dışına çık bi kaç gün vücut canlansın.

Allah tamamına erdirsin canım benim.Hayallerin gerçek olsun inşallah.:16:

Benim en büyük isteğim sağlığıma kavuşmak ve oğlumun çıtır bir annesi olsun istiyorum :1: İstediğimi giyebilmek vs.

Ha tabi ikinci gelinliği giymek te nasip olur belki bakarsın :17: Ama inat ettim zayıflayacağım arkadaş :49:

Seni bulmak iyi geldi Mavimi iyiki varsın ne diyeyim :38:

Vücudunu şaşırtman gerekiyor demekki alışılmış programının dışına çık bi kaç gün vücut canlansın.

Allah tamamına erdirsin canım benim.Hayallerin gerçek olsun inşallah.:16:

Benim en büyük isteğim sağlığıma kavuşmak ve oğlumun çıtır bir annesi olsun istiyorum :1: İstediğimi giyebilmek vs.

Ha tabi ikinci gelinliği giymek te nasip olur belki bakarsın :17: Ama inat ettim zayıflayacağım arkadaş :49:

Seni bulmak iyi geldi Mavimi iyiki varsın ne diyeyim :38:

çıtır annecik olmak istiyorsun demek büyünce arkadaşları " oo oğlum annen taş gibi " desinler hahahhahaah

amin canım cümleten ben ilk ve sonu sen de son gelinliğini giyersin koca popolu fil göbekli gelin olmak yerine çıtır gelinciklerden oluruz inşallah aminnnnn :54:

nasıl şaşırtıyım ben bu bünyeyi bilemedim anam şaşırmıyor şımardı tepeme çıktı :14:

çıtır annecik olmak istiyorsun demek büyünce arkadaşları " oo oğlum annen taş gibi " desinler hahahhahaah

amin canım cümleten ben ilk ve sonu sen de son gelinliğini giyersin koca popolu fil göbekli gelin olmak yerine çıtır gelinciklerden oluruz inşallah aminnnnn :54:

nasıl şaşırtıyım ben bu bünyeyi bilemedim anam şaşırmıyor şımardı tepeme çıktı :14:

:1::1::1:
Ay ne güldüm Mavimiiii :1: Evet sanırım duymak istediğim cümle bu hahahahaha :1:

Duaların için de kocaman amiiiiiiiiinnnnnnn.

Şok diyetlerden uygulayabilirsin canım bence.Hani şu 2 günlük olanlardan.Ben liste sevmiyorum kendi doğrularımla yola çıktığımda istediğim ölçülere geliyorum.:34:

:1::1::1:
Ay ne güldüm Mavimiiii :1: Evet sanırım duymak istediğim cümle bu hahahahaha :1:

Duaların için de kocaman amiiiiiiiiinnnnnnn.

Şok diyetlerden uygulayabilirsin canım bence.Hani şu 2 günlük olanlardan.Ben liste sevmiyorum kendi doğrularımla yola çıktığımda istediğim ölçülere geliyorum.:34:

ben de sevmiyorum belli bi listeye sabit kalmayı ki mizacım uygun değil asiyim sınır çizilirse bana ben stres yaparım diyeti bırakırım :9:

sağlıklı yaşam dedim öyle yola çıktım Karatay teyze yol gösteriyor çok mantıklı geliyor bana açıkcası daha büyük kitlelerin haberi olmalı karataydan "adını sağlıklı yaşam koydum karatay teyzenin yolu" :27::27::1::1::9::9:

sağlıksız az sağlıklı gıdaları çıkarınca geriye sağlıklılar kalıyor sağlıklı gıdaları tüketmekte de özgürüm yaşasın özgürlük yaşasın sağlıklı yaşam yaşasın çıtır gelincik olmaaaakkkkkkk :64::62::64::62:

Son düzenleme:
öğle yemeğim: etli kuru fasülye(yarım porsiyon)+ salata + 5 kaşık sebzeli ezme çorba

akşama tavuklu bişiler var arkadaşlarla yapacağız bakalım aşırı çok yemiycem osibuleb in dediği gibi artık akşamları sebze ağırlık yicem çeşit çeşit salata sebze yemekleri öğrencem hatta şimdiden bakmaya başladım bile en birinci sağlıklı çıtır ben olcam:56::8:

duraklama devrine DUR! demenin vakti geldi :27:

slm kızlar ben geldim..

hafta sonu maalesef bozdum hemde nasıl bozmak bugünde toparlanmaya çalışıyorum midem hala dolu :52: çok iyi gidiyordum ama üzülünce hemencecik boza verdin üzgünüm ama yapcak bişey yok :( yola devammm..
mavimicim senin adına çok sevindim :16: inşallah banada ne kadar çok kilo vermişsin diye söylerler aminnn..

ben diyeti bozmadan önce 5 gündür akşamları hep sebze yemeğ yedim ve hiç kilo vermedim demekki et yada balık yiyince daha çok veriyorsun kg. yada bana öyle oldu bilmiyorum..

slm kızlar ben geldim..

hafta sonu maalesef bozdum hemde nasıl bozmak bugünde toparlanmaya çalışıyorum midem hala dolu :52: çok iyi gidiyordum ama üzülünce hemencecik boza verdin üzgünüm ama yapcak bişey yok :( yola devammm..
mavimicim senin adına çok sevindim :16: inşallah banada ne kadar çok kilo vermişsin diye söylerler aminnn..

ben diyeti bozmadan önce 5 gündür akşamları hep sebze yemeğ yedim ve hiç kilo vermedim demekki et yada balık yiyince daha çok veriyorsun kg. yada bana öyle oldu bilmiyorum..

ben de protein agırlıklı besleniyorum bu ara bi de sebzeye yükleniim bakalım ya kilo verdik verdik ama durduk da tam durduk :27:

bozma tatlım sen de zararın neresinden dönersek kar tabi aman sakın bırakma sana da diyecekler merviş maaşallah iyi vermişsin diye :54:

bende kilo vermeye çalışıyorum
ve bende asker bekliyorum
ya ben çok özledim ne yapıyorsunda bu kadar enerjik oluyorsun ben mutsuz hissediyorum kendimi
diyetede konsantre olamıyorum gelsinler artık

bende kilo vermeye çalışıyorum
ve bende asker bekliyorum
ya ben çok özledim ne yapıyorsunda bu kadar enerjik oluyorsun ben mutsuz hissediyorum kendimi
diyetede konsantre olamıyorum gelsinler artık

ben de özledim ki hem de ne biçim özledim adam gelsin bi dediğini iki etmicem (3,4,5 ederim muhtemelen :27:) bi sarılcam bırakmıycam hafta sonu ağla ağla içim çıktı çok beter feci bişi bu özlemek adamın sesini öpesim geliyor telefonda o derece özledim:43::43::43::43::43:

ama hayat da devam ediyor fıstık gibi karşılamak istiyorum ajgomu bi kez daha aşık olsun bakıp bakıp doyamasın bana hoş o zayıflama artık demeye başladı ama olsu durmak yok:54::16::16::16::21::21:

takıl burlarda tatlım ben moral aşılarım sana konsantre sorunun kalmaz :27:

evet aynı şeyleri yaşamışız sefil bir haftasonuydu benimkide
bende gelsin üzmüycem en azından bir ay süreyle:)
sağolasın benzer duyguları yaşayanlarla paylaşımda bulunmak güzel

evet aynı şeyleri yaşamışız sefil bir haftasonuydu benimkide
bende gelsin üzmüycem en azından bir ay süreyle:)
sağolasın benzer duyguları yaşayanlarla paylaşımda bulunmak güzel

rica ederim tatlım bak ben de 73düm 12.12.2012 de başladım yani onların teslim tarihinde.

3 ay kadar oldu 10 kiloya yakın verdim. açıkcası krizi fırsata çevirdim diyebilirim aajgomun yokluğunda onu özleyip özleyip sızlanmak yerine onun yokluğuyla kendimi motive edip yeni bir ben çıkarmayı planladım ki hedefime de yaklaşıyorum adım adım :21::21:

yani 2 ayımız var sen de çok rahat biçimlendirebilirsin vücudunu :54:

senin paşa nerde yapıyor askerliğini ?

uyanınca 2 sb su
Kahvaltı : Göbek maydanoz 2 t.k zeytinyağı pulbiberli salata ve ızgara tavuk 150 gr
Beşibiryerde çayı

Ara:Elma

Öğle:Bir kase haşlanmış nohut(haşlanmış haliyle bir kase),Göbek,Maydanoz

Ara : Beşi biryerde çayı,3 adet mavi yeşil elmalı bisküvi

Akşam: 150 gr Tavuk(haşlanmış),Göbek,Maydanoz

1,5 lt su.

Yemeğimi şimdi yedim.Akşama bişey yemeyeceğim.

akşam yemeğim: bulgur pilavı+ beşamal soslu tavuk+ salata

bi buçuk saat sonra tel kadayıflı muhallebi ve çay

Back