• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

aminn canım.evt.döndüm.zaten zorunluydu ayrılık.ama başlayacağım kaldığım yerden.2013 bitene kadar devamm.zaten alıştıktan sonra bu sadece 1 yıl değil uzun yıllar devam edecektirr.

sonsuza dekk sağlıklı yaşaaaaammm yaşasın(ölsüünnnn!) defolup giden margarinler yaşasın biz çıtır kelebeekklerrr:kkk::54::54::54::16::16::16::21::21::21::24::24::24:

Öğlen yemeğim: menemen+ peynir+zeytin+mantar+yoğurt+çay

menüm kalabalık lakin bu çeşitlilik abbooww ne çok yemiş dedirtmesin çok yemedim azar azar hepsinden amaç göz tokluğu :27::27:

ayyy anlatmazsam çatlarım çatım çatım çatlarım:62::62:

işyerinde bi bayan hiç konuşmuşluğum tanışıklığım yok

ayy nasıl yürüyosun o topuklularla dedi aa bilmiyorum seviyorum dedim ben yürüyemiyorum ya sen manken gibisin kaç kilosun 50 mi dedi :9::9:

ayyyyy ben de bi sevinç patlaması bi hava fişek şöleni içim bir anda yılbaşı partisine döndü hahahahah:65::66::62::66::62:

ayy yok 64 kiloyum dedim maaşalah çok hoşsun dedi offf offf kimse tutmasın beni kopucam bugün hiç bitmesinnnn:52::52::35::35::24::24:

ayyy anlatmazsam çatlarım çatım çatım çatlarım:62::62:

işyerinde bi bayan hiç konuşmuşluğum tanışıklığım yok

ayy nasıl yürüyosun o topuklularla dedi aa bilmiyorum seviyorum dedim ben yürüyemiyorum ya sen manken gibisin kaç kilosun 50 mi dedi :9::9:

ayyyyy ben de bi sevinç patlaması bi hava fişek şöleni içim bir anda yılbaşı partisine döndü hahahahah:65::66::62::66::62:

ayy yok 64 kiloyum dedim maaşalah çok hoşsun dedi offf offf kimse tutmasın beni kopucam bugün hiç bitmesinnnn:52::52::35::35::24::24:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
totonu kaşı şekerimmmmmm
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

akşam yemeğim: yoğurt+salata+leblebi

ya benim akşamları midem bulanıyo hep çözemedim neden olduğunu :18:

Mavimiiiiii günaydın :)
Dün dışarı çıkmışken beyaz çay alayım dedim. Kilosu 250 lirassss :) Ben de denemek için 50gr aldım. Adam bana aynı çayı 3-4 kez demleyebilirsiniz dedi. Sanırım 50 gr bir ay kadar idare edecek beni. Ot çöp içmeye alışık bünyeme tadı fena gelmedi ve ne başım döndü, ne elim ayağım titredi :) Teşekkür ediyorum güzel tavsiyen için.

Mavimiiiiii günaydın :)
Dün dışarı çıkmışken beyaz çay alayım dedim. Kilosu 250 lirassss :) Ben de denemek için 50gr aldım. Adam bana aynı çayı 3-4 kez demleyebilirsiniz dedi. Sanırım 50 gr bir ay kadar idare edecek beni. Ot çöp içmeye alışık bünyeme tadı fena gelmedi ve ne başım döndü, ne elim ayağım titredi :) Teşekkür ediyorum güzel tavsiyen için.

ayy rica ederim tatlım evet pahalı olduğu belliydi zaten ben sallamasını aldım diğer sallama çayların 2 katı fiyatlı:18:

Ben midem bulanırsa bir tane zeytin yiyorum. Çok işe yarıyor bende. Sen de bir dene istersen :)

hımm bildiğim iyi oldu çok da severim zeytini mutlaka denerim:54:

Son düzenleme:
Kahvaltım: tavuksuyu bol acılı+ peynirli pide (3 dilim)

ara: antep fıstığı bi avuç

akşam yemeği : muhtemelen kısır olacak çay eşliğinde

canım maşallah iyi kilo vermişsin nasıl başardın:5:

selam tatlım keşke ben başladığımda sen de bi topik açsaydın buraya sık sık gelir diyet olduğunun bilincinde olurdun ben de yardım ederdim ki motive ederdim :18:

ama yine başarabilirsin daha 2 ayımız var çünkü:54::54:

selam tatlım keşke ben başladığımda sen de bi topik açsaydın buraya sık sık gelir diyet olduğunun bilincinde olurdun ben de yardım ederdim ki motive ederdim :18:

ama yine başarabilirsin daha 2 ayımız var çünkü:54::54:

Canım tam başlıyorum benimki izine geliyor diyet miyet kalmıyor:9: Yapamıyorum çok yemiorum ama veremiyorum anlamadım neden:31:

Canım tam başlıyorum benimki izine geliyor diyet miyet kalmıyor:9: Yapamıyorum çok yemiorum ama veremiyorum anlamadım neden:31:

hmm vücut tipleriyle ilgili bi konum var tatlım aslında faydalı olur o sana bi oku istersen :54:

hoyyyy koca bir kase kısır yedim aaa dostlar arkadaşım vardı çığırdan çıktım o tabi zayıf valla kırkyılda bi olur o kadar dedi oyy yarın bi de kilo bildirimim vardı feci olcak böyle :27::27:

neyse yarın kaldığım yerden devam ederim yapacak bir şey yok :53:

hoyyyy koca bir kase kısır yedim aaa dostlar arkadaşım vardı çığırdan çıktım o tabi zayıf valla kırkyılda bi olur o kadar dedi oyy yarın bi de kilo bildirimim vardı feci olcak böyle :27::27:

neyse yarın kaldığım yerden devam ederim yapacak bir şey yok :53:

aynı şekerm aynı

herkes zıvanadan çıktı bu hafta

aynı şekerm aynı

herkes zıvanadan çıktı bu hafta

neyse arada olur deyip vicdanımızı rahatlatalım ki zaten her gün böyle değiliz ya da her gün mü böyleyiz bilemedim şimdi:27::27::27:

pek değerli günlüğüm aşırı günaydın

kahvaltım:2 yumurta bol baharalı omlet+ peynir+ zeytin+ çay

bu hafta +400 olmuşum maaşallah bana herkes gider mersine mavimi gider tersine.
demekki bariz bi şekilde yanlış yapıyorum şu regl bitsin radikal kararlar alıcam neredeyse 1.5 aydır 64lerde geziyorum demekki çok bariz yanlışlarım var.
yanlışlarımı gözüme sokacak beni silkeleyip kendime getirecek dostlara ihtiyacım var her türlü öneriye yoruma açığımm bu böyle bilene :27:

Back