Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

ben de armut çıktım. balığa evet, kafeine hayır diyor bana. ben lattesiz yaşayamam ki :)

Elma dersem çık armut dersem çıkmaaa elma elma elmaaa hiç elmaya rastlamadım forumdaki tek elma benim sanırım

tatlım latte matte pek de yararlı şeyler değil hiç içmesen keşke ama benim de hiç ekmek yememem lazımmış çok feci
:

Son düzenleme:
ayy cumadan beri canım bitter istiyip duruyodu bugün gittim aldım 16.00 gibi 4 kare yedim koyu bitterdi

akşam da açıkmadım iki kaşık yoğurtla iki köfte yedim ardına da portakallı yeşil çay içtim bi de 20.20 gibi arkadaşta sade kahve içtim.
aslında yürücektim azcık ama alışveriş merkezine gidince yürüyemedim bi de hava soğuktu azcık.

yarın için de ıspanak yaptım yumurtalı yicem , lezzetli oluyo ıspanak böyle

günaydın pek değerli güncem

Kahvaltım: 1 kaşarlı yumurta+ maydanoz+ salatalık+ süt

Öğlen yemeğim: ıspanak yemeği+ yoğurt+1 domates

Günaydın Mavimi...

Konunu okudumda bildiğin kereviz çıktım iyimi :))

walla hafta bir kilo veriyorum ama yiyerek :)) sadece iş yerindeyken diyet yapabiliyorum haftasonu akşamları yapamıyorum... malum ev hali... bakalım ayda 4 kiloda süper benim için :))

en azından orantılısın elmadan iyidir kereviz candır , sağlıktır

ayda 4 ideal olanı zaten bana kalırsa üstüne çıkma sonra bünye edepsizlik yapıp geri alıyo isyan ediyo

valla tatlım ne yaparsak kendimize bunu bilir bunu söylerim hangi bünye hangi kıyafetler hangi duruş vücut bizi mutlu edecekse öyle olalım. bi ömür öyle kalalım Rabbimin emanetine layıkıyla sahip çıkalım..

Son düzenleme:
Kızlar çok yavaş kilo veriyorum ((((( sabah 70,7 kg çıktım gene puffffffffff gerçi regli zamanı ama yinede 69 u göreyim artık yaaaaa

Kızlar çok yavaş kilo veriyorum ((((( sabah 70,7 kg çıktım gene puffffffffff gerçi regli zamanı ama yinede 69 u göreyim artık yaaaaa

herkesler yavaşladı tatlım ben bi ayda 1 kilo verdim 60 olsam ben de rahatlayacam bi artık ama ne yapalım sabırla istikrarla devam edicez bünyemiz en sonunda pes edip diz çökücek önümüzde en büyük bizizzz

günaydın pek değerli güncem

Kahvaltım: 1 kaşarlı yumurta+ maydanoz+ salatalık+ süt

Öğlen yemeğim: ıspanak yemeği+ yoğurt+1 domates

ayy öğlen yemeğimde bi değişiklik oldu akşam onca uğraştım 20 kere yıkadım pişirdim sabah da ısıttım yumurta kırdım soğumasın diye jelatine sardım lakin gel gör ki 2-3 kere aldım almadım canım istemedi ıspanağı.:18:

onun yerine muz yedim muz domates yoğurt çılgın bi parti düzenlediler midemde afrika amerika asya kıtaları toplantı yapmış gibim oldu

hmm belki de istememin nedeni arada acı kahve eşliğinde mideme götürdüğüm 2 kare bitter olabilir

akşam yemeğim: 1 peynirli pide+ domates+ ayran

akşam akşam pide hiç olmadı hem de hiç :18::18:

eğer ev yapımıysa o kadardan bişi olmaz ki

peyniri kendim hazırladım pide fırınına vermiştim ,
içimi derin bir pişmanlık kapladı çok rahatsız oldum şimdi hani öyle çok istedim özledim diye de yemedim peynir kötü olmasın diye öyle değerlendireyim dedimdi

daha önceden de yapmıştın öyle şimdi hatırladım canım
öneride bulunayım mı

1. yağsız makarnayı haşlayıp üzerine ufala tuza falan gerek kalmaz hem
2. tost yapabilirsin yine yağsız
3. salataya ekleyebilirsin yine yağ koymana gerek kalmaz
4. omlet yapabilirsin

daha da türetilebilir bunlar aklıma gelenler canım

pide fırınlarında lezzetli olsun diye hamuruna yağı dolduruyorlar e tabii tuz da öyle
evde yaparım diyorsan pide hamur tarifi de verebilirim

Son düzenleme:

salata ve omlet mantıklı aslında :26:
ayy sağol tatlım ya maaşallah senin maharetli oluşunu sayfandan takip ediyorum hele o köftelere bayıldım
ama ben hamur işiyle pek uğraşamıyorum en fazla hazır yufkadan börek yaparım keki bile tutturamam o derece

çok naziksin canım
bn hiç bilmiyordum
hatta yurtta kısır yaparlardı nasıl yapıyorlar diye hayran kalırdım

şimdi de devamlı okuyorum birşeyler vaktim bol
kk da da şefim bizeyeter
sağolsun tarifleri harika oluyor
bizatihi deniyorum

Son düzenleme:

ayy evet ya valla gören okuyan diyet yapmıyo bunlar yemekteyizcilik oynuyo derler

o benim adanalım maaşallah evlenince değerlendiririm tariflerinizi şimdilik kendime bakabiliyorum kafi

günaydın benim cefakar günlüğüm
bugüne hasta uyandım feci ağrılarla kadın olmak çok meşakkatli

Yeni geldim işe, muz atımdı çantama çıkmadan bi tane sütle götürdüm mideye 1-1.5 saat sonra yerim öğlen yemeğimi idare eder beni o zamana kadar sanırım

öğlen yemeğim: 1 but fırın+ ayran+ 2 kaşık bulgur pilavı+ 2 kaşık tarhana çorbası
az evvel de süt dilimi

bu ara o kadar çok çikolata yiyorum ki hayret bişi bu sondu kepkesin son!

Akşam yemeğim: fırında levrek+ bol salata

sonra acı kahve+ muz

şimdi de yeşil çay hürrem eşliğinde

günaydın

Kahvaltım: 1 kaşarlı yumurta bol baharatlı+ 1 salatalık+maydanoz
Öğlen: kaşarlı mantar+ yoğurt+ domates

akşam : henüz belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…