Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben geldimm
2 gündür çok yoğunum o yüzden giremedim.. diyetim iyi gidiyor ama bugün şekerli bişeyler yemek istiyorum bakalım nasıl atlatcam bugün inş çok kötü bi şekilde bozmam :18: tam alışmışken bozmak istemiyorum çünkü. mavimi benim de senin gibi kilom durdu sanki bide üstüne 300 gram almışım, yrn tartılcam inş vermiş olurum yoksa çok üzülcem.![]()
Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.
canııım çikolatayı yemeyeceğini yazmışsın, bu iyi bir şey, az sporla da gayet güzel kilo vereceksinnn...inanıyorummm..
Gidecek kilo az olunca vermesi de zor oluyor böyle gramlara takılıyorsunuz denememiş olsam diğer diyetleri yapayım diyeceğim ama bu son çarem işte.
kahvaltım: yumurta tavada yağsız+ 1 domates+tere+maydanoz+ beyaz çay
beyaz çay aldım dün kızlar çok faydalıymış araştırdım biraz,
hayırlara vesile olsun![]()
günaydın mavimi :) ben pek bir şeyden etkilenmem, öyle şımarık bir tip değilim ama yeşil çay bana hiç yaramıyor mesela. tansiyonum yerlere düşüyor yeşil çay içince. bu beyaz çayın tadı ve yağ yakmaya etkisi nasıl acaba?
günaydın kediciim diyetle birlikte yaptığım için bir şeyleri tek tek faydasını ölçemiyorum ama bu beyaz çay beklediğimden lezzetli çıktı ilk defa sabah denedim yeşilçaydan daha yumuşak geldi tadı şimdi de içiyorum bi tane bakalım zaman neyi gösterecek ne faydasını görücez![]()
açtığın başlığı okudum mavimiii. sen de tadı güzel diyorsan ben o zaman hemen bi koşu beyaz çay alıp geliyim. danke şööööğnnn canım :)
merhabalarrr![]()
mavimi, tatlım yaklaşık 2 buçuk ay gibi bir sürede nasıl verdin 9,5 kiloyu..
senin ççok tebrik ediyorum ve sırlarını istiyorummm......
'70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum'' benim günlüğüm ara sıra uğra yorumlarını bekliyorum canım![]()
şükür kavuşturana memleketlim nerelerdesin sen ya pes ettin bi daha da uğramıcaksın diye düşündümdü vallaha tüm hızınla döndün inşallahhhh , rabbim utandırmasııınnnn![]()