• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

canııım çikolatayı yemeyeceğini yazmışsın, bu iyi bir şey, az sporla da gayet güzel kilo vereceksinnn...inanıyorummm..

slm kızlar ben geldimm :16:

2 gündür çok yoğunum o yüzden giremedim.. diyetim iyi gidiyor ama bugün şekerli bişeyler yemek istiyorum bakalım nasıl atlatcam bugün inş çok kötü bi şekilde bozmam :18: tam alışmışken bozmak istemiyorum çünkü. mavimi benim de senin gibi kilom durdu sanki bide üstüne 300 gram almışım, yrn tartılcam inş vermiş olurum yoksa çok üzülcem. :19:

Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.

slm kızlar ben geldimm :16:

2 gündür çok yoğunum o yüzden giremedim.. diyetim iyi gidiyor ama bugün şekerli bişeyler yemek istiyorum bakalım nasıl atlatcam bugün inş çok kötü bi şekilde bozmam :18: tam alışmışken bozmak istemiyorum çünkü. mavimi benim de senin gibi kilom durdu sanki bide üstüne 300 gram almışım, yrn tartılcam inş vermiş olurum yoksa çok üzülcem. :19:

hoşgeldim tatlım bende de olmuştu 3-4 kilo verdikten sonra durdum 1 -2 hafta kadar sonra tekrar hızlı bi şekilde kilo vermeye başladım sen de öyle olcaksındır azmet aman sakın bırakmayalım ben çok uzun süredir böyleyim bak bırakmıyorum bırakmıycam , asla :20:

tatlı şeyler benim de istedi yedm çikolata falan abartmamak da lazım nasıl iki gün az yiyince zayıflanmıyorsa bi kaç sefer de çikolata yedik diyo almayız kiloları dengemizi koruyalım kafi:54::54:

Son düzenleme:
Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.

bence dukan ı bırakıp daha sağlıklı tek yönlü olmayan bi diyet izlemelisin

sayın dukan senin bünyeni bilemez bir yerlerde yanlışlık yapıyor da olabilirsin.

200 gram için üzme kendini hiç bak bizler onun kaç katını verdik 3 günde giden kilocuklar da seni kısa süreli tatmin ederler lakin dönüşleri muhteşem olur :54:

Gidecek kilo az olunca vermesi de zor oluyor böyle gramlara takılıyorsunuz denememiş olsam diğer diyetleri yapayım diyeceğim ama bu son çarem işte.

canııım çikolatayı yemeyeceğini yazmışsın, bu iyi bir şey, az sporla da gayet güzel kilo vereceksinnn...inanıyorummm..

vericem tatlım 1 yıl da sürse vericem eninde sonunda kaçarı yok.

regl dönemlerimde çikolatam tutar zaten pek tatlıcı değilimdir en az 2 hafta çikolata tarzı bir şey yemeyeceğim bak burdan senetli söz :27:

Gidecek kilo az olunca vermesi de zor oluyor böyle gramlara takılıyorsunuz denememiş olsam diğer diyetleri yapayım diyeceğim ama bu son çarem işte.

hımm anladım tatlım sporla fln destekle az gider ama sıkılaşırsın en azından işin uzmanı değilim kesin net çözümler sunamıyorum sana maalesef:50:

akşam yemeğim: 1 lahmacun+ayran

arkasına bi minik tatlı ve leblebi

kahvaltım: yumurta tavada yağsız+ 1 domates+tere+maydanoz+ beyaz çay

beyaz çay aldım dün kızlar çok faydalıymış araştırdım biraz,
hayırlara vesile olsun:27:

kahvaltım: yumurta tavada yağsız+ 1 domates+tere+maydanoz+ beyaz çay

beyaz çay aldım dün kızlar çok faydalıymış araştırdım biraz,
hayırlara vesile olsun:27:

günaydın mavimi :) ben pek bir şeyden etkilenmem, öyle şımarık bir tip değilim ama yeşil çay bana hiç yaramıyor mesela. tansiyonum yerlere düşüyor yeşil çay içince. bu beyaz çayın tadı ve yağ yakmaya etkisi nasıl acaba?

günaydın mavimi :) ben pek bir şeyden etkilenmem, öyle şımarık bir tip değilim ama yeşil çay bana hiç yaramıyor mesela. tansiyonum yerlere düşüyor yeşil çay içince. bu beyaz çayın tadı ve yağ yakmaya etkisi nasıl acaba?

günaydın kediciim diyetle birlikte yaptığım için bir şeyleri tek tek faydasını ölçemiyorum ama bu beyaz çay beklediğimden lezzetli çıktı ilk defa sabah denedim yeşilçaydan daha yumuşak geldi tadı şimdi de içiyorum bi tane bakalım zaman neyi gösterecek ne faydasını görücez :32:

günaydın kediciim diyetle birlikte yaptığım için bir şeyleri tek tek faydasını ölçemiyorum ama bu beyaz çay beklediğimden lezzetli çıktı ilk defa sabah denedim yeşilçaydan daha yumuşak geldi tadı şimdi de içiyorum bi tane bakalım zaman neyi gösterecek ne faydasını görücez :32:

açtığın başlığı okudum mavimiii. sen de tadı güzel diyorsan ben o zaman hemen bi koşu beyaz çay alıp geliyim. danke şööööğnnn canım :)

açtığın başlığı okudum mavimiii. sen de tadı güzel diyorsan ben o zaman hemen bi koşu beyaz çay alıp geliyim. danke şööööğnnn canım :)

ben sallama almıştım aktarlarda demlemesi de vardır ve muhakkak daha faydalıdır her şeyin fabrikasyon olmayanı tercih edilmeli imkan varsa, o kanaatteyim ben yani.

afiyet olsun şimdiden tatlım :54:

mavimi, tatlım yaklaşık 2 buçuk ay gibi bir sürede nasıl verdin 9,5 kiloyu..

senin ççok tebrik ediyorum ve sırlarını istiyorummm......

'70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum'' benim günlüğüm ara sıra uğra yorumlarını bekliyorum canım:16::16::16:

şükür kavuşturana memleketlim nerelerdesin sen ya pes ettin bi daha da uğramıcaksın diye düşündümdü vallaha tüm hızınla döndün inşallahhhh , rabbim utandırmasııınnnn:54::54::54::54:

mavimi, tatlım yaklaşık 2 buçuk ay gibi bir sürede nasıl verdin 9,5 kiloyu..

senin ççok tebrik ediyorum ve sırlarını istiyorummm......

'70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum'' benim günlüğüm ara sıra uğra yorumlarını bekliyorum canım:16::16::16:

selam tatlım hoşgeldin

3 ay oldu tatlım 12.12.2012 de başladım normalde 12 kilo vermem gerekli lakin vücut duruyor zaman zaman ben de nasibimi aldım böylelikle.:18::18:

tüm sırrım bu topikte tatlım sır sayılmaz yani sağlıklı yaşam dedim kötü eğğk pis alışkanlıklarımı bıraktım abur cubur defterini kapattım (çok nadir çikolata yediğimde oldu 3 ayda 4-5 kere:27:)

uğrarım tatlım topiğine elbette yardıma her zaman açığımdır :16::16::54::54:

şükür kavuşturana memleketlim nerelerdesin sen ya pes ettin bi daha da uğramıcaksın diye düşündümdü vallaha tüm hızınla döndün inşallahhhh , rabbim utandırmasııınnnn:54::54::54::54:

aminn canım.evt.döndüm.zaten zorunluydu ayrılık.ama başlayacağım kaldığım yerden.2013 bitene kadar devamm.zaten alıştıktan sonra bu sadece 1 yıl değil uzun yıllar devam edecektirr.

Back