3 gün müilahi merve o kadar dil döktük 2 gün artırmışsın bizim için :)) ben yavaş veriyorum zaten o kadar kısa sürede tartılınca motivasyonum bozuluyor yahu,neyse ki şimdilik iyi haftada 1 kg yeter bana sakin sakin
kalori sepetini keşfedeli aksatıyorum burayı şimdi tek tek yazayım günlüğümü. ama iyi kaçırdım ipin ucunu reglim gelcek sanırım marketten çıkmadım bugün
Kahvaltım: 1 yumurta haşlama+ yoğurt+ 1 domates+ üç çatal peynir
Öğlen : mantar sote (yarım porsiyon)+ yoğurt
veeee ipler bundan sonra kopuyor danatte 50 kuruşluk pudinklerinden var bi muzlu bi çilekli ondan aldım
bi de crax yeni paketli kraker üretmiş ondan bi paket aldım
sonra gittim bi paket de beyaz leblebi aldım hepsini yemedim ama 2 avuç rahat yemişimdir.
akşam eve geldim tokum yemekle falan uğraşmayım dedim direkt uyudum
19 gibi kalktım yarın için tavuklu patlıcan yemeği pişirdim
sonra da bi kase yoğurdu 1 portakalla yedim.
acıkıp zıvanadan çıkma ihtimalime karşı karnım tok dursun dedim.
şimdi dizim başladı sonra bahçede yürüyüşe çıkcam 1 saat düşünüyorum inşallah
kalorisepetinde yazdıklarını işaretle (seç) kopyala yap, gel sayfanda mesajı aç sayfana yapıştır.>>>
bugün herkes kaçırmış ipleri.bende sorun sadece bende sanıyordum. osibuleb,sarayca,blackseea,mavimi .bugünün suçlularııı.
kalori sepetini keşfedeli aksatıyorum burayı şimdi tek tek yazayım günlüğümü. ama iyi kaçırdım ipin ucunu reglim gelcek sanırım marketten çıkmadım bugün
Kahvaltım: 1 yumurta haşlama+ yoğurt+ 1 domates+ üç çatal peynir
Öğlen : mantar sote (yarım porsiyon)+ yoğurt
veeee ipler bundan sonra kopuyor danatte 50 kuruşluk pudinklerinden var bi muzlu bi çilekli ondan aldım
bi de crax yeni paketli kraker üretmiş ondan bi paket aldım
sonra gittim bi paket de beyaz leblebi aldım hepsini yemedim ama 2 avuç rahat yemişimdir.
akşam eve geldim tokum yemekle falan uğraşmayım dedim direkt uyudum
19 gibi kalktım yarın için tavuklu patlıcan yemeği pişirdim
sonra da bi kase yoğurdu 1 portakalla yedim.
acıkıp zıvanadan çıkma ihtimalime karşı karnım tok dursun dedim.
şimdi dizim başladı sonra bahçede yürüyüşe çıkcam 1 saat düşünüyorum inşallah
oh oh afiyet olsun cnm neler yemişsin böyle, olsun yürüğüşle yakarsın sıkma canını
evet tatlım ya dün 23:30 da çıktım yürüdüm yarım saat yakmışımdır inşallah bu akşam hedefim de bi saat var da bakalım olcak inşallah.
ya bu arada bizim tombul baykuş seçil nerelerde epeydir sorucam diyorum hep unutuyorum aklımda hep, naptı ki o :44:
sabah tartıldım 64.2 dedi 3 haftayı geçti bi kilolarda gezeli duraklama devrine girdiğimin kanıtıdır bu.
arkadaşlar iyi oldun vücut şekle girdi çok kasmana gerek yok şeklinde telkinde bulunsalar da benim devam etmekten başka yolum yok bu durumu terketmek gibi bi alternatifim de yok üzgünüm devam etmek zorundayım diyorum başka bir seçenek yok.
normal günlük kaloriden 1000 kalori eksik alıyorum hatta zayıflamak için gerekli olan kaloriden bile az alıyorum (dün yaklaşmışım almam gerekene ama) yürüyüşümü bile yapıyorum ekstra daha da tık yok, durdum feci durdum..
neyse öyle ya da böyle gidecek bu kilolar yavaş olsun geç olsun GİDECEKKKK..
kahvaltımı yazayım ben güzel bi kahvaltı yaptım kendimi iyi hissettim
Kahvaltım:1 domates+1 salatalık+ peynir+5 yeşil zeytin+maydanoz+ süt
hele maydanoza limon sıkınca çok güzel oluyor yahu
günaydın mavimi takma kafana sen yeterki diren o metabolizmaya,yağ dediğin eriyebilen bi madde sonuçta bizdeki azim taşı deler yağ ne ki yahuşaka bir yana böyle bir dönemimde diyetisyen bana protein diyeti uygulatmıştı 3 gün yalnızca proteinle beslendim gerçi 3. gün artık protein görünce midem bulanıyordu ama işe yarayabilir
evvveett araştırdım ve sonunda neden kilo verişimin durduğunu buldum hatta üşenmedim konu bilem açtım ki herkesler faydalansın umutsuzluğa kapılmasınlar devam etsinler diyetlerine
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/600866-kilo-vermemiz-durur-plato-donemi.html
Çok güzel bir yazı olmuş. Baş ucumuza asıp tüm kilolardan kurtulana dek bakmak lazım :)
bu çatlaklar ne olcak ya(((((
benim de kilo verişim durmuştu ama 1 kilo daha vermiş bulunmaktayım:)
sabah: çeyrek simit+çay
öğlen: türlü+biraz yoğurt
ara: nescafe+brzck çikolata
akşam:ızgara et düşünüyorum
ara:süt
çok değil dimiiiii çikolata yiyince vicdan yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?