Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

lilammcım dayanamıyorum napayımm 3 gün bile zor geçiyor bana bencede yavaş yavaş vermek daha iyi kalıcı bakımında, 1 haftada da 1 kg gayet iyi gitsinn kilocuklarrrrrr

kalori sepetini keşfedeli aksatıyorum burayı şimdi tek tek yazayım günlüğümü. ama iyi kaçırdım ipin ucunu reglim gelcek sanırım marketten çıkmadım bugün

Kahvaltım: 1 yumurta haşlama+ yoğurt+ 1 domates+ üç çatal peynir

Öğlen : mantar sote (yarım porsiyon)+ yoğurt

veeee ipler bundan sonra kopuyor danatte 50 kuruşluk pudinklerinden var bi muzlu bi çilekli ondan aldım
bi de crax yeni paketli kraker üretmiş ondan bi paket aldım
sonra gittim bi paket de beyaz leblebi aldım hepsini yemedim ama 2 avuç rahat yemişimdir.
akşam eve geldim tokum yemekle falan uğraşmayım dedim direkt uyudum
19 gibi kalktım yarın için tavuklu patlıcan yemeği pişirdim
sonra da bi kase yoğurdu 1 portakalla yedim.
acıkıp zıvanadan çıkma ihtimalime karşı karnım tok dursun dedim.

şimdi dizim başladı sonra bahçede yürüyüşe çıkcam 1 saat düşünüyorum inşallah

kalorisepetinde yazdıklarını işaretle (seç) kopyala yap, gel sayfanda mesajı aç sayfana yapıştır.>>>

bugün herkes kaçırmış ipleri.bende sorun sadece bende sanıyordum. osibuleb,sarayca,blackseea,mavimi .bugünün suçlularııı.

ayyy sevinsem mi üzülsem mi bilemedim valla ben aslında iradeliyimdir regl zamanlarında bile ama bu sefer feci geldi

neyse geçmiş olsun hepiciğimize hiç bir kriz bizi alıkoyamaz biz en güçlüyüzzzzz bu margarinler gidecekkk

tatlım ya ben kopyalayınca tablo şeklinde olmuyo ya o yüzden tek tek yazıyorum hala :26:

oh oh afiyet olsun cnm neler yemişsin böyle, olsun yürüğüşle yakarsın sıkma canını

oh oh afiyet olsun cnm neler yemişsin böyle, olsun yürüğüşle yakarsın sıkma canını

evet tatlım ya dün 23:30 da çıktım yürüdüm yarım saat yakmışımdır inşallah bu akşam hedefim de bi saat var da bakalım olcak inşallah.

ya bu arada bizim tombul baykuş seçil nerelerde epeydir sorucam diyorum hep unutuyorum aklımda hep, naptı ki o :44:

valla bende seçili merak ediyorum sayfasına girdim bi kaç kere ama hep kapalı, en son valiz hazırlıyordu kıbrısa döncekti.. bende sana sorcak oluyorum ama unutuyorum..

oyy pek sevgili dünlükçüm günaydın kaldık mı başbaşa

sabahın köründe (6.30 ) yürüyüş yapıyım dedim yarım saat ferhat göçer le yürüyüş yaptım çok keyifliydi

akşam da 1 saat yaptım zaten çok yemiştim rahatsız etti beni aşırı:18:

işte dünkü günah gecem o mercimek çorbasını muhallebiyi yememeliydim ama ayıp olmasın diye yedim arkadaşın annesi bizim için yapmış

Eklentiler

• $27 şubat.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 61
sabah tartıldım 64.2 dedi 3 haftayı geçti bi kilolarda gezeli duraklama devrine girdiğimin kanıtıdır bu.

arkadaşlar iyi oldun vücut şekle girdi çok kasmana gerek yok şeklinde telkinde bulunsalar da benim devam etmekten başka yolum yok bu durumu terketmek gibi bi alternatifim de yok üzgünüm devam etmek zorundayım diyorum başka bir seçenek yok.

normal günlük kaloriden 1000 kalori eksik alıyorum hatta zayıflamak için gerekli olan kaloriden bile az alıyorum (dün yaklaşmışım almam gerekene ama) yürüyüşümü bile yapıyorum ekstra daha da tık yok, durdum feci durdum..

neyse öyle ya da böyle gidecek bu kilolar yavaş olsun geç olsun GİDECEKKKK..

kahvaltımı yazayım ben güzel bi kahvaltı yaptım kendimi iyi hissettim

Kahvaltım:1 domates+1 salatalık+ peynir+5 yeşil zeytin+maydanoz+ süt
hele maydanoza limon sıkınca çok güzel oluyor yahu

günaydın mavimi takma kafana sen yeterki diren o metabolizmaya,yağ dediğin eriyebilen bi madde sonuçta bizdeki azim taşı deler yağ ne ki yahu şaka bir yana böyle bir dönemimde diyetisyen bana protein diyeti uygulatmıştı 3 gün yalnızca proteinle beslendim gerçi 3. gün artık protein görünce midem bulanıyordu ama işe yarayabilir

evet tatlım yapacak bir şey yok eninde sonunda gidecek başlatmasın bünye çarkına karşısına almasın beni feci okurum canına

hmm bi araştırıyım da ben proteinciyim zaten severim olabilir

benim de kilo verişim durmuştu ama 1 kilo daha vermiş bulunmaktayım:)
sabah: çeyrek simit+çay
öğlen: türlü+biraz yoğurt
ara: nescafe+brzck çikolata
akşam:ızgara et düşünüyorum
ara:süt
çok değil dimiiiii çikolata yiyince vicdan yaptım:)

Çok güzel bir yazı olmuş. Baş ucumuza asıp tüm kilolardan kurtulana dek bakmak lazım :)

ben gibi kedici birini görmek aşırı mutlu etti beni valla bayıldım isminize de resminize de

bu çatlaklar ne olcak ya(((((

inşallah tatlım ya darısı başıma edindiğim bilgiler bünyenin inatlaşmasına inatlaşarak cevap vermeyi ve pes etmemeyi doğru buluyor.
çikolata azcıksa bişicik olmaz arada bünyeyi şımartmak da lazım tabi tepemize çıkarmadan

Kahvaltım: 1 domates+ 1 salatalık+1 yaprak marul+ 1 haşlama yumurta+ 3 yeşil zeytin+ az peynir+ süt

ohh mis en çok kahvaltıyı seviyorum enenençok

öğlen de balık var hehehehhe yaşasın bi de balığı çok seviyorum

dün ne oldu üniversite yıllarındaki kotuma girdim ennnnaaaammmm mutlu oldum ama göbeğim o yıllara nazaran çok daha fazla büyük hatta büsbüyük off tek derdim göbek artık

öğlen yemeğim: Alabalık + barbunya pilaki+ tere-roka

akşama ne yesem ne yesem bilemedim düşünmem lazım ama şuan tek istediğim eve gidip diret uyumak off ne biçim de uykum var

selam kızlar..

2 gündür giriyorum yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum, çünkü çok yoğundum. kilo vermeye devam ediyorum ve artık alıştım çok şükür.. kendimi açta hissetmiyorum

azda olsa paltolanlar bol gelmeye başladı artık tartınında pillerini çıkardım haftada bir tartılıyorum

mavimicim bende yazdığın yazıyı çıktısını aldım dosyamda saklıyorum.. lazım olur diye çok güzel bilgiler paylaşmışsın sağol var ol cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…