selam kızlar..
2 gündür giriyorum yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum, çünkü çok yoğundum. kilo vermeye devam ediyorum ve artık alıştım çok şükür.. kendimi açta hissetmiyorum
azda olsa paltolanlar bol gelmeye başladıartık tartınında pillerini çıkardım haftada bir tartılıyorum
mavimicim bende yazdığın yazıyı çıktısını aldım dosyamda saklıyorum.. lazım olur diye çok güzel bilgiler paylaşmışsın sağol var ol cnm..
Canım süper olmuşsun harika duruyorsun ...
askerin geldiginde bi kere daha aşık olacak sana
sabah 9 buçuk gibi kalkıp dışarı attım kendimi yarım saat yürüyüş yaptım ohh mis, güzel havaların kıymetini bilelim artık
sonra geldim kahvaltımı yaptım
kahvaltım: üç dilim sucuğu domatesle ve suyla pişirdim sonra 2 yumurta kırıp üstüne azcık da peynir attım lezzetli oldu. yeşil çay 1 salatalık 3 dal maydanoz ve yeşilçayla tamamladım kahvaltımı, enerjik hissediyorum kendimi.
maşallah maşallah
çok sağlıklı
ben ne zamandır balık yapmıyorum canım
balkonda yapıyordum küçük tüpte
bitti böylece bizim de balık yememiz bitti
sen nasıl yapıyorsun
kızartmıyorum ben tatlım ya fırında hem daha lezzetli oluyor hem de çok daha sağlıklı. hafif bi sos yapıyorum yumuşacık oluyo kokusu da yok, rahat yapıyorum o yüzden. koksa duramam evde
sosun tarifini alsam iyi olacak
ben fırını da balkona atıyorum tatlım
elbette tatlım sarmısağı ezip karabiberle birlikte zeytinyağını balığa güzelce masaj yapıyorum sonra içine soğan ve limon halkalarını yerleştiriyorım ımmmhh enfes
mavimicim çok güzel bir konu açmışsın sağol bu yaşıma geldim daha yeni öğrendim vücut tipimi
benim armut tipi vücudum varmış
Ben de kum saati çıktım
Gebelikten önce 92 61 85 ti vücutölçülerimmm
Mavimiiiiiiiiiiii yine öyle olcek miyizzzzz
Kızlar yine bir araştırma ve enfes sonuçlar ve fırından yeni çıkmış sıcacık bir konu açtım yine
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/601971-vucut-tipinizi-taniyin-zayiflayin.html#post29149851
ben "elma" ymışım ve kardiyo yapmam gerekliymiş ve karbonhidrattan düzensiz yaşamdan uzak durmalıymışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?