Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

aman tatlım sakın bırakma zaten dikkat et işlerine bak burda olamasan da birbirimizleyiz zaten hep

Oyy aksam yemegim sicak sicak paylasiyim dedim somra da 1 saat tempolu yuruyus anca eritirim .))

Eklentiler

• $2013-03-01 18.46.02.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 74
hoyyy bir saat yürüyüşümü de yaptım yüksek tempolu karnımı içime çekerek nefesi burnumdan alıp ağzımdan vererek oyy inşallah göbüşe faydası olur twister da yaptım incelicem inşallah

günaydın günlüğüm bugün hava çok güzel tam bahar havası kuşlar cıvıldıyor hava umut veriyor ama bi sevgilim yanımda değil bi huzuruma bu fevkalede tabloda o eksik..

sabah 9 buçuk gibi kalkıp dışarı attım kendimi yarım saat yürüyüş yaptım ohh mis, güzel havaların kıymetini bilelim artık
sonra geldim kahvaltımı yaptım

kahvaltım: üç dilim sucuğu domatesle ve suyla pişirdim sonra 2 yumurta kırıp üstüne azcık da peynir attım lezzetli oldu. yeşil çay 1 salatalık 3 dal maydanoz ve yeşilçayla tamamladım kahvaltımı, enerjik hissediyorum kendimi.

sütçünün siteye giriş yapmasını bekliyorum sütümü aldıktan sonra ev işlerine giriş yapıcam sonra da dışarı atıp gezicem azcık.
kendim yoğurt yapıyorum iki haftadır enfes oluyor, her şeyi doğalı lezzetli.

akşam a öğlene ne yapsam düşünmem lazım:44:

Canım süper olmuşsun harika duruyorsun ...
askerin geldiginde bi kere daha aşık olacak sana

Canım süper olmuşsun harika duruyorsun ...
askerin geldiginde bi kere daha aşık olacak sana

aaay inşallah tatlım yaa bal damlıyo ağzından hep olsun tek bana aşık olsun adamın gözünü benden başkasını görmesin , amin

ara: 2 muz+ bi bardak süt

Akşam yemeğim: fırında mantarlı balık+ salata+ maraş biberi annem közleyip dolaba koymuş Allah razı olsun.

heheheh bu hafta ki 4. balığımı yemiş bulunmaktayım. ımmmhhhh

yürümeyi planlıyodum ama üşeniyorum açıkcası, neyse çıkar yürürüm inşallah

Son düzenleme:
maşallah maşallah
çok sağlıklı
ben ne zamandır balık yapmıyorum canım
balkonda yapıyordum küçük tüpte
bitti böylece bizim de balık yememiz bitti
sen nasıl yapıyorsun

Son düzenleme:
maşallah maşallah
çok sağlıklı
ben ne zamandır balık yapmıyorum canım
balkonda yapıyordum küçük tüpte
bitti böylece bizim de balık yememiz bitti
sen nasıl yapıyorsun

kızartmıyorum ben tatlım ya fırında hem daha lezzetli oluyor hem de çok daha sağlıklı. hafif bi sos yapıyorum yumuşacık oluyo kokusu da yok, rahat yapıyorum o yüzden. koksa duramam evde

kızartmıyorum ben tatlım ya fırında hem daha lezzetli oluyor hem de çok daha sağlıklı. hafif bi sos yapıyorum yumuşacık oluyo kokusu da yok, rahat yapıyorum o yüzden. koksa duramam evde

sosun tarifini alsam iyi olacak
ben fırını da balkona atıyorum tatlım

sosun tarifini alsam iyi olacak
ben fırını da balkona atıyorum tatlım

elbette tatlım sarmısağı ezip karabiberle birlikte zeytinyağını balığa güzelce masaj yapıyorum sonra içine soğan ve limon halkalarını yerleştiriyorım ımmmhh enfes

bugünüm

Kahvaltım: 2 yumurta bol baharatlı+ domates+marul+maydanoz+peynir+zeytin ve süt

ara: muz

Akşam yemeğim: fırında patatesli köfte (içindekiler: 3 küçük patates+1.5 domates+ 2 biber+ 9 yağsız köfte+salçalı su)

yarına bilem yeter bu bana

sabah kahvaltıdan önce yarım saat ve akşam yemeğinden sonra 1 saat olmak üzere toplamda 1buçuk saat yürümüş bulunmaktayım. hafta sonu yürüyüş rahat oluyor yahu ayy kendimi çok sevdim bugün güzel şeyler yaptım huzurlandım

Günaydın herkese minik kelebeklerimmm

Kahvaltım: 2 yumurta bol baharatlı+peynir+3 zeytin+1 domates+ 2 dal maydanoz+ yeşil çay

bu hafta 200 gram vermişim sen sabah akşam çık yürü koş bünyenin sana sunduğu armağan bu olsun Allah bereket versin

elbette tatlım sarmısağı ezip karabiberle birlikte zeytinyağını balığa güzelce masaj yapıyorum sonra içine soğan ve limon halkalarını yerleştiriyorım ımmmhh enfes

teşekkür ederim canım en kısa zamanda yaparım nasipse

mavimicim çok güzel bir konu açmışsın sağol bu yaşıma geldim daha yeni öğrendim vücut tipimi

benim armut tipi vücudum varmış

Son düzenleme:
Ben de kum saati çıktım
Gebelikten önce 92 61 85 ti vücutölçülerimmm
Mavimiiiiiiiiiiii yine öyle olcek miyizzzzz

mavimicim çok güzel bir konu açmışsın sağol bu yaşıma geldim daha yeni öğrendim vücut tipimi

benim armut tipi vücudum varmış

ben de öğrendim ve acı gerçekle yüzleştim

Ben de kum saati çıktım
Gebelikten önce 92 61 85 ti vücutölçülerimmm
Mavimiiiiiiiiiiii yine öyle olcek miyizzzzz

aa senin işin daha kolay ben hiç 55 olmadım hiç göbeksiz olmadım anam imkansızı başarıcam ben sen eski vücuduna kavuşcaksın azimle iradeyle kesin kavuşcaksın başka da yolu yookk

Öğlen yemeğim: tavuk şiş+ bulgur pilavı+ soğan cesedi+ ayran bajgabajga bajgaaa ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…