Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

boyun uzun çok kilolu göstermezsin ama yap tabi sende yaz geliyorr peki kaç kilo olmak istiyorsun? bende daha yeni başkadım bugün 2. haftam bakalım ne kadar vercem uzun ama güzel bir yol olucak

yok yok artık kilolu duruyorum .. valla hedefim çok uzaklarda değil aslında 68-69 bilem yeterli bana ... bakalım çıktık yola ne olacak...

şimdi 150 gr yoğurt bir tane kuru incir yedim acık da tarçın döktüm...

bencede cnm boyun uzun olduğu için 68-69 yeterli olur sana ama benim boyum 158 falan olduğu için ben bi 55 e kadar inmek istiyorum

bencede cnm boyun uzun olduğu için 68-69 yeterli olur sana ama benim boyum 158 falan olduğu için ben bi 55 e kadar inmek istiyorum

canım inşallah inşallah allah yolundan şaşırtmasın...yolumuzdan oooyy ooyyy walla tokluk kötü bişi göbeğim kat kat katlanıyo michelene lastiği gibi :))

canım inşallah inşallah allah yolundan şaşırtmasın...yolumuzdan oooyy ooyyy walla tokluk kötü bişi göbeğim kat kat katlanıyo michelene lastiği gibi :))

Amin cnm inşallah, aynen yaa açlık daha güzel valla miden rahat ediyor daha çok hareket yapıyorsun benim boyda kısa nasıl oldum görmen lazım sen çalışmıyorsun galiba?

Amin cnm inşallah, aynen yaa açlık daha güzel valla miden rahat ediyor daha çok hareket yapıyorsun benim boyda kısa nasıl oldum görmen lazım sen çalışmıyorsun galiba?

yok yaaa çalışıyorum hareket sıfır :)) akşama kadar otur dur :) evde olsam şu güzel havada çoktan atmıştım kendimi sokağa :))

aaa inşallah olur tatlım Rabbim en tatlısından bi bebiş nasip esin merveme , amiiinnnn

kilo vermekle ilgisi yok mu yani ödem atıcı özelliği fln ?

Günaydın kızlarr..

aaa inşallah olur tatlım Rabbim en tatlısından bi bebiş nasip esin merveme , amiiinnnn

kilo vermekle ilgisi yok mu yani ödem atıcı özelliği fln ?

amin cnm hepimize inşallahh forumda soğan suyuyla zayıflayan da varmış gördüm ama kaç kere içiliyor bilmiyorum cnm bi bak istersen dayana bilirsen sen de iç

Son düzenleme:
günaydın fındık fıstık kurabiye kabilesi

deneyim mervişim de soğan almam lazım evde iki tane var az az alıyorum her şeyi de

Dün akşam bi saat yürüdüm ceset gibim olmuşum off ne biçim de yorulmuşum
ıspanak yapacaktım sözde ama manavdaki ıspanakları beğenmedim mantar aldım onun yerine sote yaptım birazını da getirdim öğlen yicem de off sabah tartıldım fena üzüldüm 64.2 fln dedi keşke tartılmasaydım ya tartılmıyodum gün aşırı, bi tartılıyım dedim pişman oldum bi günlükmüş mutluluğum 63.7 çıkarken iyiydi off
bi de yarışma var bu hafta bünyem bana oyun oynuyor :18:

Son düzenleme:

Mantar sote bi de tavuklu mantar soteyse bayılınır bi lezzet.Bak canım çekti şimdi
64.2 çıkmana üzülme bugün biraz daha dikkatli ol yarın yine 63.7 yi göreceksin.Diyetlerde olur böyle şeyler bilirsin cınıııım. 1 saat yürüyüş çok güzel olmuş.
Hiç bir şey margarinlerin erimesine mani olamaaaaaaaaaaaz heheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

aa keşke tartılmasaydın cnm yaa ben akıllandım artık tartılmıyorum 3 günde bir tartılıyorum, sen bunu sayma dünkü 63.700 yü say bence cnm

ay elbette olamaz tatlım ezer geçerim tüm engelleri ama kaç haftadır kilom durgun azcıktan sinirimi bozmaya başladı nerde hatalı olduğumu anlamak istiyorum yürüyüşleri artırdım ama bünyeden olumlu cevap alamadım henüz

Duraksama devresindesin demekki.Yakın zamanda tekrar kilo vermeye başlarsın diye düşünüyorum.Sen nasıl olsa veremiyorum diyipte pudink yeme de

vücut yeni kiloya alışıncaya kadar duraksama olurmuş cnm bu dönemde, 1 tane ekmek yiyorsan yarım ekmek ye ne yemek yiyorsan yarısını ye mesela cnm

aa keşke tartılmasaydın cnm yaa ben akıllandım artık tartılmıyorum 3 günde bir tartılıyorum, sen bunu sayma dünkü 63.700 yü say bence cnm

inşahh doğru olan odur inşallah, yoksa aşırı üzülcem

herkese kocaman gülümsemeli merhabalaaarrr kızlar üçüncü diyet dönemimin ilk 1 kilo 100 gramını vermiş bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun bana 70.5 çıktım bu sabah. 71.6 ile başlamıştım geçen hafta

oo maşallah maşalahh canım gitsin kilocuklar :) ben de yarın tartılcam bakalım kaç çıkcam 3 gündür tartılmıyorum

oooooyy haydi gözümüz aydın dökülüyor yollara kilocuklar

oo maşallah maşalahh canım gitsin kilocuklar :) ben de yarın tartılcam bakalım kaç çıkcam 3 gündür tartılmıyorum

3 gün mü ilahi merve o kadar dil döktük 2 gün artırmışsın bizim için :)) ben yavaş veriyorum zaten o kadar kısa sürede tartılınca motivasyonum bozuluyor yahu,neyse ki şimdilik iyi haftada 1 kg yeter bana sakin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…