ahaha ister lop lop,ister cop cop.ister şakır şaakır hiç farketmez.Dökülün uleyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnn
sabah yürüyüşü insana huzur veriyor gerçekten.Hava kirli olmuyor erken saatlerde.Devam etmelisin tatlııım. güne enerjik ve huzurlu başlarsınhahahahah aynen aynen çektirip gitsinler de
Hiç yapmadığım bir şey yaptım bugün arkadaş kanıma girdi sabah 6.30 uyanıp yarım saat yürüyüş yaptım sevdim bunu
ya kızlar size bişey sorcam
şekersiz türk kahvesi çok kalorili değildir demi:44: dün içtim şekersizde pek güzel olmuyor ama ben tiryaki olduğum için özlüyorum kahveyitabi abartmadan gün aşırı günde 1 kere içiyorum
sabah yürüyüşü insana huzur veriyor gerçekten.Hava kirli olmuyor erken saatlerde.Devam etmelisin tatlııım. güne enerjik ve huzurlu başlarsın
selam canım sabah yürüyüşleri mucize gibi birşey oldu benim için, bayılıyorum yürümeye, bazen yürüyemiyorum, hava şartları, uyanamamak ve kızımın erkenden uyanması gibi, ama buna rağmen genede yürüyeceğim.. herkese tavsiye ederim...
evet tatlım 0 kalori ben de şekerli içemiyorum alışırsın ben 10 yıldır böyleyim her şey şekersiz
valla şekersiz herşeyin tadı daha güzel oluyor nedensesoğan suyuda yapcam iyice zayıflarım artıkk
ben sayfanı baştan başladım okumaya.. 11. sayfadayım :))
Ya ne güzel yazmışsın okudukça acıkmıyorum :)) hatta bendemi açsam bi sayfa dedim ama devam ettiremezsem sayfa kirliliği boşuna gerek yok dedim :)) Tebrik ederim seni.. bende takipteyim geliyim peşinden he olmamııı nöoluuu :))
Öğlen yemeğim: 5 adet ızgara köfte+ salata+ ayran
bajga bajga bajgaaa üstüne çikolatalı puding yedim
aa elbette tatlım buyur gel başımın üstünde yerim var bol enerjili az kalorili bi yaşam isteyen herkesi alır bağrıma basarım ne demişler birimiz hepimiz için hepimiz kilooo vermek için
alışmışım da ben de hiç şekerli tüketemiyorum çayı kahveyi falan daha lezzetli oluyo gerçek lezzetini alıyoruz her şeyin bence de
hiç denemedim soğan suyunu ben ya tam olarak nedir faydası tatlım
cnm adet düzensizliği için içiyorum ben 1,5 bardak suyu kaynatıyoruz sonra içine orta büyüklükte yemek soğanını 4 e bölüp onunlada bi 5 dk kaynatıyoruz sonra biraz soğuduğun da onu içiyoruz günde 2 defa ama dediğim gibi adet düzünsizliği için ve bebek olsun diye :) ilk başta kötü bir tadı var ama sonradan alışınca içiyorsun lıkır lıkır :)))
ah o bebek olsun diye diye.. ahh ahhh ... içiyorum walla yeşil çayımı kasmıcam kendimi bananee yaa.. böyle gidince bebek olduğu yok göbek oluyo durmadan ....
ahh cnm benim inş olur üzülme senn vardır bi zamanı, sende mi içiyosun soğan suyunuben regli olayım diye içiyorum ama bakalım bu ay inş olur
yok tatlım içmiyorum doktor kontrolündeyim ben....
eeee nese :)) ben kaçtım gebelik bölümünden girmeyelim şimdi bu konulara kendimi iyi hissetmem lazım o bakımdan az yemem lazım.. geldik maviminin günlüğüne işe yarayalım barimmm...
ben sabah kuru incir yedim bol bol ( yine bebek içinkaçamıycam ben bu konudan galiba ... nesseee) simitin 4 te 1 ine bi idlim peynir koyup yedim...
öğlen pirinçli domates çorba bi kepçe..aranavut ciğeri vardı hiiçç dayanamambir buçuk iki kepçe kadar yidim bir dilim ekmek ve salata ile... yanında da soda içtim ( kolanın müdaili )
yeşilçayımıda içtim şimcik... darısı akşama.. böyle peynirli bol yeşillikli salata yiyesim var akşama ama bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?