kahvaltım : kepek ekmekli domates-peynirli tost
1 yumurta
1 kahve
birazdan yürüyceem
nasılım?:)
Ya ilgilendigin icin gercekten cok tesekkur ederim. Zamanim olmadigi icin hic inceleme firsati bulamadim diger bolumleri karataya bakicm hemen. Aslinda dun dedgim gbi sporla hep iciceydim neyin nasil olacagini biliyorumda..! neyse artik herseyi geride birakicam. birde benim evimde tartim yok koca istanbulda bi tarti bulamadim nerden bulurum acabaBide bideee senin adinin altinda bi cizelge var 73 le baslams o sanami ait hani suan 64e indinmi??:)
siz ne kadar zamanda 14 kilo verdiniz kaç ayda yani?
tabiki bana ait tatlım güldürdün beni kime ait olsun başka
ben baskülü internetten almıştım 3 güne geldi kolay oluyor öyle gezmeden uğraşmadan
oburdebby arkadaştan özendim fotoğraf yükledim öncesi sonrası yapcaz ele güne karşı zayıfladıkça yüklücez
hoş en güzel kısmı kafamı kestim ama artık sağlık olsun herkesler görmesin güzelliğimi
dukana başlamak istiyorum ama regl olcaksanız bitmesini bekleyin gibi birşeyler okudum doğrumu ki??
oooo foto mu paylaşıyoruz süperyakında bende atarım eskilerden. mavimi harikasın canım bu azimle senden daha iyilerini de göreceğimize eminim )
acayip mutsuzum
hoşlandığım çocuk kiloluyum diye bana bakmii:))
kriterleri var 60 kilo ve altını kabul ediyoru:)
iyi akşamlar margarinlerini hızla eriten geleceğin çıtır gelini
24 yaşındayım :)
öyle de anlamsız hırs oldu işte:)
yrn işe gitmeden kalkıp yrm saat yürüyüp duş alayım diyorum acaba çok yorulurmuyum yapmasammı onu düşünüyorum:)
oburdebby arkadaştan özendim fotoğraf yükledim öncesi sonrası yapcaz ele güne karşı zayıfladıkça yüklücez
hoş en güzel kısmı kafamı kestim ama artık sağlık olsun herkesler görmesin güzelliğimi
Günaydın kızlar..
vayy bee bu senmisin maşallah valla ne güzel olmuşsunn sen öyleee 64 kg değilde sanki 54 kg gibi duruyorsun valla
bende öyle olucam inşallahh yarabbimm, hafta sonu biraz bozar gibi oldum ama sonra çobuk toparladım
selam tatlım hoşgeldin margarin eritme partin nasıl geçti bugün, nasıl gidiyo
GünaaaydıııınDün iyi geçti.Bomba gibiyim. Bu margarinler eriyecek arkadaş !!!!!!!!!!!!!!!111111111!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydın tatlım. evet sen de çıtıdıycaksın yok öyle kendini bırakıp hafta sonları koyuvermek önümüzde yol var daha bırakmak yok çekerim kulaklarını
hahah günaydın tatlım erimek zorunda eriyecek lop lop dökülecek margarinlereee ölümmmmm Allaaaah Aaaalllaaahhhh Alllaaahhh Kimse tutmasın biziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?