Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

tabiki bana ait tatlım güldürdün beni kime ait olsun başka
ben baskülü internetten almıştım 3 güne geldi kolay oluyor öyle gezmeden uğraşmadan

dukana başlamak istiyorum ama regl olcaksanız bitmesini bekleyin gibi birşeyler okudum doğrumu ki??

oooo foto mu paylaşıyoruz süper yakında bende atarım eskilerden. mavimi harikasın canım bu azimle senden daha iyilerini de göreceğimize eminim )

oooo foto mu paylaşıyoruz süper yakında bende atarım eskilerden. mavimi harikasın canım bu azimle senden daha iyilerini de göreceğimize eminim )

yükleyelim tatlım yükle sen de merak ettim ben 60 olunca yine yüklücem kafaları kesip kesip yükleyelim

acayip mutsuzum
hoşlandığım çocuk kiloluyum diye bana bakmii:))
kriterleri var 60 kilo ve altını kabul ediyoru:)

acayip mutsuzum
hoşlandığım çocuk kiloluyum diye bana bakmii:))
kriterleri var 60 kilo ve altını kabul ediyoru:)

tatlım kaç yaşlarındasın sen bu arada merak ettim
bana kalırsa takılma görüntüne bakıp seni rahat eleyebilen adamdan bi cacık olmaz, sen hele bi zayıfla çıtırda kimler çıkar karşına

24 yaşındayım :)
öyle de anlamsız hırs oldu işte:)
yrn işe gitmeden kalkıp yrm saat yürüyüp duş alayım diyorum acaba çok yorulurmuyum yapmasammı onu düşünüyorum:)

24 yaşındayım :)
öyle de anlamsız hırs oldu işte:)
yrn işe gitmeden kalkıp yrm saat yürüyüp duş alayım diyorum acaba çok yorulurmuyum yapmasammı onu düşünüyorum:)

yap tatlım ben yaptım 6.30 da kalkıp yarım saat yürüdüm ohh mis

Günaydın kızlar..

vayy bee bu senmisin maşallah valla ne güzel olmuşsunn sen öyleee 64 kg değilde sanki 54 kg gibi duruyorsun valla

bende öyle olucam inşallahh yarabbimm, hafta sonu biraz bozar gibi oldum ama sonra çobuk toparladım

Son düzenleme:

günaydın tatlım. evet sen de çıtıdıycaksın yok öyle kendini bırakıp hafta sonları koyuvermek önümüzde yol var daha bırakmak yok çekerim kulaklarını

Günaaaydıııın Dün iyi geçti.Bomba gibiyim. Bu margarinler eriyecek arkadaş !!!!!!!!!!!!!!!111111111!!!!!!!!!!!!!!!!

hahah günaydın tatlım erimek zorunda eriyecek lop lop dökülecek margarinlereee ölümmmmm Allaaaah Aaaalllaaahhhh Alllaaahhh Kimse tutmasın biziii

hahah günaydın tatlım erimek zorunda eriyecek lop lop dökülecek margarinlereee ölümmmmm Allaaaah Aaaalllaaahhhh Alllaaahhh Kimse tutmasın biziii

ahaha ister lop lop,ister cop cop.ister şakır şaakır hiç farketmez.Dökülün uleyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…