- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
dukan yapıyor musunuz??
yok tatlım denemiştim ama pek sağlıklı bulmadım açıkcası bıraktım.
karataycıyım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dukan yapıyor musunuz??
Nolur yardim edin biktim artik bugun hoslandigim bilmem kacinci cocukda bana tosunum dedi biktim artik. Ya ben farkinda degilim yada gercekten obez oldum 1.68boyum kilom 65 ve sorunm sadece gobegim var bacaklarim kiloma gore 55 kilo gibi ama kilo aldgmda hep gogus ve gobektn aliyorm. Ailem, arkadaslarim, sevdigim kimse bana yardim edip desteklemiyo ben her gun bu yuzden aglamaktan biktim. Hosda bulurum kendimi cevremdekilerde ama su tosunum okadar koyuyoki nolur birileri destek versin bu konuda yanlzliktan olucem. Artik tosunum lafindanda bu seklde hirpalanmaktanda biktim tabiki bununla bitmiyo ama sevdigin insanlardan laf gelince insan cok uzuluyo ve uzuldukce kendime zarar veriyorum artik bende 55-50 leri gormek istiyorum. Benim oyle bi cevrem varki zayif olmayan adamdan sayilmiyo arkadas desen onlardn uzak duruyorm ama ya akrabalarimi ne yapayim en kotu laflar onlardan gelince artk ne yapicagmi sasrdm gercktn beni sizin anlayacaginizi umuyorum ve destek bekliyorm.
Bu arada baska bi baslign altina daha yazdm hic bilmiyorm buranin duzenini herkesn yardmina acgim yanls anlasilmak istemem. Sorun olurmu.
dukandan sıkıldım ben de:)
bu karatay diyeti nasıl?
oburdebby arkadaştan özendim fotoğraf yükledim öncesi sonrası yapcaz ele güne karşı zayıfladıkça yüklücez
hoş en güzel kısmı kafamı kestim ama artık sağlık olsun herkesler görmesin güzelliğimi![]()
Bu şimdiki halin galiba.Yüzünü kesmişsin falan ama yukarılarda bi ışıltı olduğunu farkedebiliyorumŞimdi bu kilonla bile iyi duruyorsun.Ama hedef hedeftir 0 beden olucaz arkadaş
![]()
![]()
bu margarinler eriyecek arkadaş ince belli cillop gibi taş gibi hatunlar olucazz Allahh Allaahhhh Allaaahhh kimse tutmasın bizi![]()
sen insanın ömrünü uzatıırsın margarinler ha ahahahahah. Ama çok doğru bi kelime. içimizdekilerde margarin gibi dimi.Kendimden tiksindim şuaan. Tez vakitte margarinleri eritme hükmünü verdim kendime.Yardım yarabbiiiiiii.
ne sorunu tatlım bilakis ben zevk duyarım yardımcı olmaktan.
ağlamak yerine adım atmayı, bir yerlerden başlamayı denemelisin bence.
benim de göbek sorunum var belim çok kalın değil ama göbeğim sarkık:18:
tosuncuk diye atıfta bulunanlara artık ağlayarak cevap vermekten ziyade yaktığın kalorilerle erittiğin paket paket margarinlerle cevap vermelisin
şuandan itibaren başlamalısın üstelik kilo verdikçe gögsün ve göbeğinden gidecektir emin ol![]()
Cok haklisin ama bi sure sonra ayni laflar cok kiriyor insani ve dha cok yemege veriyorum kendimi ben sanki boyle olmasini istermiyim insanin kendi kanindan en yakindan akrabalari boyle yapiyorsa zaten diger insanlara hic bisy diyemem. Zaten bilirsinizki bu bi tek tosun lafiyla bitmez suana kadar neler duydum bi ben bilirim. Bende artik seninde dedigin gibi aglmaktansa bi an once baslayabilirim. Aslinda hic bilmiyoda degilim 5yila yakin voleybol oynadim ve hersene mutlaka spor salonuna gittim vucudum baya sıkıdır ama en buyuk zaafim ev yemekleri ve cikolata (ciddi manada cok tuketiyorm hani gorseniz inanamazsiniz) ama artik dusmek istemiyorum ayni hatalara. Tek eksigim biraz motive edilmek benimle ayni duygulari yasayanlarla tatli sert rekabetle bu isi artik bu sene cozmek. İnsan yaninda bi yoldas ariyor hersekilde. Bu konuda okadr psikolojim bozulduki eskiden kendime cok bakardim deli gbi alisverislere cikardim ama artk disari adim atasim kalmadi inanin ama artik bitecek bu durum insallah. Ve ayrica yazdigim 65 en son hatrladigim kilom pazartesi tekrar tartilacagim (evde tartim yok doktorda tartiliyorum). Yaza kadar hatta yaza kalmadan bu sene bu is Bİ TE CEK!
öyle ya da böyle yavaş yavaş da olsa kendimizi seviyorsak çıpçıtır bi gelecek istiyorsak eritmek zorundayız bunun yaşlılığı da var düşünsene yaşlanmışız bizi vinç yardımıyla dışarı çıkarıyorlar itfaiye geliyo hortumla suluyo duşumuzu öyle alıyoruz bögggkkkk aşırı abarttım ama en kötüsünü düşünelim en güzelini yaşayalım heheheeeh![]()
Genç yaşta kilo bu kadar fazlaysa ilerisini düşünmek vahim.Kumanda kaybolduğunda göbeğindeki katlarda arıyorlar falanneyse canım.Ben artık kaçayım. Yarın görüşmek üzereee. sabah kalktığında 500 gram eksilmiş halde uyanmanı diliyorum. Verdiğin moral içöin ayrıca teşekkürler
![]()
karar vermek başarmanın yarısıdır denir ya tatlım aynen öyle herkesin motivasyon şekli farklı ben de çıtır bi gelin olayım diye giriştim bu işe gelinlik şişko olunca pek güzel olmuyo fırsatım varken çıtırdayım dedim.
tanıdık herkes zayıflayınca görsünler bi hele seni irade ne demekmiş azim ne demekmiş bizzat şahit olsunlar.
tam destek tatlım sporla da aran iyi anlaşılan ne kaldı ki geriye dağları eritecez inşallah isteyelim kafi![]()
Canim benim insallah bu yaza bu is biticek. Gece gece okadar moral verdinki ha cokmu sey soyledin destanmi yazdin hayir ama bi tatli soz nasil cesaret ve mutluluk veriyor buna gerckten hasretim artk nasi bi cevrem var hayal et okadar mutlu oldumki suan. Aynen yapicaz basaricaz. Sen bu basligi acali 2 ay olmus tatlm nasil gidiyor?
kahvaltım : kepek ekmekli domates-peynirli tost
1 yumurta
1 kahve
birazdan yürüyceem
nasılım?:)
iyi tatlım alıştım diyet gibi değilde sağlıklı yaşam olarak niteliyorum artık strese de girmiyorum böylece
daha yolum var suan sadece yarıladım bi bu kadar daha var
sen şimdi araştırma yap formlarda kafi derecede diyet menüleri diyet bilgileri var sen kendine uygun olanı seçersin ama tercihin karataydan yana olsun bana kalırsa
zorlanmayacaz sıkılmayacaz bunalıp pes etme noktasına gelmeyeceğiz diye bir şey yok ama her zaman diyorum bu kiloları bir gün de almadık ki hemencik kurtulalım zamanla yavaş yavaş ama kalıcı olmasını hedefleyelim![]()