margarin olsa sadece kekler börekler pastalar çikolatalar...iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallaaah diyorum bu arada boy 1.70 son kilom da 71.3 senin günlüğünü okuyunca siteye üye oldum size katılmak için bende bi el atayım dedim bir elin nesi var bunca çıtırdan ooo neler çıkar
ben dayanamadığım zamanlar tartının pilinin çıkarıp eşime veriyordum öneririm işe yarıyor
günaydınlar dünya güzellerii hayırlı mutlu az kalorili çıtır bir günee
Vayyy aynı boy aynı kilodayiz..
günaydınlar, hatta tünaydınlar..
hayırlı ve mutlu cumalar olsun..
bugün canım hiçbirşey istemiyor rejim bile yapmak istemiyorumarada sizdede oluyor mu?
bugün canım hiçbirşey istemiyor rejim bile yapmak istemiyorumarada sizdede oluyor mu?
Bende bugün sporu nazla yaptım . Pufff
Ama diyet tam gaz sende bir kendine gel tatlım
Bende bugün sporu nazla yaptım . Pufff
Ama diyet tam gaz sende bir kendine gel tatlım
amanın merve dikkat et abur cubur falan istemesindebende öyleydim bu sabah, canım yürüyüş yapmak istemedi ama içtim yeşil çayımı giydim spor kıyafetlerimi zorladım kendimi bak bitti bile
evet tatlım olmaz mı gelir üstümüze çöker tembellik üşengeçlik ama sen koyverme kendini yazın çıpçıtır olmak varken tembel pis bi şişko olmak istemezsin heralde, böyle yanlarından lop lop yağlar sarkan magazada satış görevlililerinin bile sana güldüğü göbeğinin senden iki dakika önden ilerlediği böggkkkk :44:
ben ASLA istemem , ASLA
aranıza katılabilir miyim? ben de 58 kilo civarı olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?