Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Vayyy aynı boy aynı kilodayiz..

günaydınlar dünya güzellerii hayırlı mutlu az kalorili çıtır bir günee

günaydınlar, hatta tünaydınlar..

hayırlı ve mutlu cumalar olsun..

bugün canım hiçbirşey istemiyor rejim bile yapmak istemiyorum arada sizdede oluyor mu?

bugün canım hiçbirşey istemiyor rejim bile yapmak istemiyorum arada sizdede oluyor mu?

Bende bugün sporu nazla yaptım . Pufff
Ama diyet tam gaz sende bir kendine gel tatlım

amanın merve dikkat et abur cubur falan istemesinde bende öyleydim bu sabah, canım yürüyüş yapmak istemedi ama içtim yeşil çayımı giydim spor kıyafetlerimi zorladım kendimi bak bitti bile

evet tatlım olmaz mı gelir üstümüze çöker tembellik üşengeçlik ama sen koyverme kendini yazın çıpçıtır olmak varken tembel pis bi şişko olmak istemezsin heralde, böyle yanlarından lop lop yağlar sarkan magazada satış görevlililerinin bile sana güldüğü göbeğinin senden iki dakika önden ilerlediği böggkkkk :44:
ben ASLA istemem , ASLA

Bende bugün sporu nazla yaptım . Pufff
Ama diyet tam gaz sende bir kendine gel tatlım

amanın merve dikkat et abur cubur falan istemesinde bende öyleydim bu sabah, canım yürüyüş yapmak istemedi ama içtim yeşil çayımı giydim spor kıyafetlerimi zorladım kendimi bak bitti bile

sağolun kızlarr yaa iyiki varsınız ne güzel morel veriyorsunuz bozmadım kaldığım yerden devamm şimdi yeşil çayımı içiyorum

bunu kendime yapmıcam zayıflıcamm ve o çok istediğim elbiseyi giyicem dolapta beni bekleyen elbiseyi

Son düzenleme:
ayyy ölmüş benim topikim ölmüş de üstüne toprak atanım yok:26:

pazartesi olanca hızımla dönüyorum yarışmalarr beniii bekleyiiinnnnn

pek değerli topikciğim ben geldim daimi sevgilin sadık yarin
Kahvaltım: 1 yumurta haşlama+ 2 kepçe mercimek çorbası+ 2 dilim ıspanaklı pide

oyy bugün bi gün bi temizlik yaptım silinmedik halı kilim kalmadı kollarım koptu bi de yetmezmiş gibi 50 dk hızlı tempoda yürüdüm

ay bi de hiç yapmadığım bir şey yaptım bugün süt aldım yoğurt mayaladım heheheehe suyu üstüne çıkmış ne biçim annem beklesin azcık toplanır o sabaha dedi ama bilmiyorum olur inşallah

Akşam yemeğimi de yükledim şimdi telefondan iki ögün oldu bugun ama olsun hafta sonları böyle oluyo genelde

Aksam yemegim erken yedim acuk saat 17 gibi aciktim simdi .s

Eklentiler

• $2013-02-23 17.36.12.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 41
aranıza katılabilir miyim? ben de 58 kilo civarı olmak istiyorum

aranıza katılabilir miyim? ben de 58 kilo civarı olmak istiyorum

elbette tatlım hoşgeldin şimdiden

elele vererek azimle hırsla hedefimize odaklanarak pes etme durumlarına geldiğimizde kendimizi aciz hissettiğimizde bile birbirimize güvenerek inanarak ve gazlayarak zayıflıcaz çıpçıtır olucaz

Nolur yardim edin biktim artik bugun hoslandigim bilmem kacinci cocukda bana tosunum dedi biktim artik. Ya ben farkinda degilim yada gercekten obez oldum 1.68boyum kilom 65 ve sorunm sadece gobegim var bacaklarim kiloma gore 55 kilo gibi ama kilo aldgmda hep gogus ve gobektn aliyorm. Ailem, arkadaslarim, sevdigim kimse bana yardim edip desteklemiyo ben her gun bu yuzden aglamaktan biktim. Hosda bulurum kendimi cevremdekilerde ama su tosunum okadar koyuyoki nolur birileri destek versin bu konuda yanlzliktan olucem. Artik tosunum lafindanda bu seklde hirpalanmaktanda biktim tabiki bununla bitmiyo ama sevdigin insanlardan laf gelince insan cok uzuluyo ve uzuldukce kendime zarar veriyorum artik bende 55-50 leri gormek istiyorum. Benim oyle bi cevrem varki zayif olmayan adamdan sayilmiyo arkadas desen onlardn uzak duruyorm ama ya akrabalarimi ne yapayim en kotu laflar onlardan gelince artk ne yapicagmi sasrdm gercktn beni sizin anlayacaginizi umuyorum ve destek bekliyorm.

Bu arada baska bi baslign altina daha yazdm hic bilmiyorm buranin duzenini herkesn yardmina acgim yanls anlasilmak istemem. Sorun olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…