evet aşırı çoklukta yedim , böggkkk kendime asla eziyet etmicem bi dahacnm dün çok yedin ya üst üste o yüzden olmuştur mide de küçül dü tabi kaldırmadıyada mideyi mi üşüttün acaba:44:
mavimiiiiii
canım geçen gün benim de öyle olmuştu
midem dolmayı kaldıramamıştı
yağ da koymuştum içine
çıkarmıştım hepsini belki sen de fazla yada yağlı yediysen ondan olabilir
vuslata az kaldııııııııııı
herkese güünaydıııınnn bol yağ yakmalı bir gün diliyorum hepimize HAYDİ KIZLAR SPORA
herkese güünaydıııınnn bol yağ yakmalı bir gün diliyorum hepimize HAYDİ KIZLAR SPORA
Günaydınlar herkese, bende diyorum ki bol yeşil çaylı bir güne
günaydın balkızlarım benim müstakbel çıtırlarım fıstıklı lokumlarım
Dün akşam kusmuk prensesi oldum rabbim düşman başına vermesin :18:
çıbık kraker yedim yiyemedim başka da bir şey :95:
geçmşi olsun canım
aa geçmiş olsun cnm, evet yaa çok kötü oluyor insan bende ara ara yaşıyorum biliyorum.
ya kızlar bişey sorcam ben hep 2 gün arayla tartılıyorum 2 gün sonra bi baktım 400 grm. vermişim az demi bana az geldi bi 700 grm vermem lazımdı diye düşünüyorum, geçen gün böğrek yedim dün de yemek te pide vardı ondan mı oldu acaba :44: siz kaç grm veriyosunuz 2 günde yada 1 günde?
çok geçmiş olsun( nane limonlar seni bekler o zaman
geçti şimdilik ama sürekli oluyor başka mühim bir şey çıkmaz inşallah üşütmüş falanımdır:18:
sen naptın tatlım ne durumdasın kendinden bahset yarışmaya nereden katılıyorsunuz
aa geçmiş olsun cnm, evet yaa çok kötü oluyor insan bende ara ara yaşıyorum biliyorum.
ya kızlar bişey sorcam ben hep 2 gün arayla tartılıyorum 2 gün sonra bi baktım 400 grm. vermişim az demi bana az geldi bi 700 grm vermem lazımdı diye düşünüyorum, geçen gün böğrek yedim dün de yemek te pide vardı ondan mı oldu acaba :44: siz kaç grm veriyosunuz 2 günde yada 1 günde?
ilahi güldürdün beni. efendim yarışmanıza malatyadan katılıyorum şimdilik burada yaşıyoruz ve atanamayan öğretmengillerdenim kpss ye hazırlanıyorum iki maratonda da kendime başarılar diliyorum. diyet macerası da çok uzun anlat anlat bitmez benimkisi şuan iyi gidiyor fakat hipo tiroidim var benim o yüzden yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğim sanıyorum
Canım dikkat et kendine geçmiş olsun
geçmiş olsunnn.
merve bence de iki gün tartılmak için çok erken 1 hafta ideal. bu durum seni psikolojik olarak da etkiler yavaşlamana sebep olabilir çünkü ilerleyen zamanlarda bir haftada 1 kg dahi veremediğin olacak tecrübe ile sabittir
ayy tatlım çok kötü ya rabbim şifa versin.
yavaş olsun bizim olsun zaten epey azimlisin ki eriyip gitmiş paket paket margarinler
kpss de başarılar diler çıtır bi öğretmen olarak iş hayatına altın harflerle adım atmanı temenni eder kaysı diyarına en içten hörmetlerimi sunarım..
hımm ya tamam iyi diyosunuzda ben merak ediyorum o yüzden 2 günde bir tartıya çıkıyorumtamam ozaman bundan sonra haftada bir tartılcamm
margarin olsa sadece kekler börekler pastalar çikolatalar...iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallaaah diyorum bu arada boy 1.70 son kilom da 71.3 senin günlüğünü okuyunca siteye üye oldum size katılmak için bende bi el atayım dedim bir elin nesi var bunca çıtırdan ooo neler çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?