Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

hooyy kediciğini sevsinlerr
şaka maka iyi kilo vermişsin tatlım ya duraklama dönemine girdiğin olmuyor mu ne kadar sürede verdin aşırı merak ettim :44::16
:

kediciğim sevimli oldu ama merve'ye de yazdım, diyet konusunda dönemlik işçiye benzetiyorum kendimi :)) 10 kg lık periyotlarla yaptım çünkü 10 kg dan sonra duraklıyor.kendimi çok kasmadan 3 ay içinde verdim 10 kg'ı sonra kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman yeniden başladım. şimdide o zamanlardan biri işte )

aynen cnm öyle yapsınn.. e morel herşeyden önemli cnm.. bende öğlen yemeğinde küçük bir börek yedim peynirli napayım canım çekti

afiyet olsun kızlar ikinize de :) ama ıspanaklı pide ve peynirli börek 30-40 dk daha fazla yürüyüşe değer doğrusu kaçamak tercihi mükemmel

afiyet olsun kızlar ikinize de :) ama ıspanaklı pide ve peynirli börek 30-40 dk daha fazla yürüyüşe değer doğrusu kaçamak tercihi mükemmel

ay keşke ıspanaklı börekle kalaydık çeyrek ekmek peynir zeytin yarım ıspanaklı pide domates vee çay
çığrımdan çıktım ohh çok da iyi oldu pek de iyi oldu epeydir ekmek yemiyodum çıtır çıtır taze taze bi iki ay kadar da yemem artık heralde
neyse akşam da arkadaşa davetliyim kurufasülye yemeği varmış hayde bakalım koop koppp coştum iyice

neyse en fazla bi kaç gün daha böyle olur sonra gelirim kendime özüme dönerim

anaaa yapma yaa çok kötü oldu buu ama canım çekti napayımm, yemek yedikten sonra hemen yeşil çay içtim inş yararı olur:44:

anaaa yapma yaa çok kötü oldu buu ama canım çekti napayımm, yemek yedikten sonra hemen yeşil çay içtim inş yararı olur:44:

azcık fazla hareket et bugün yarın fln da daha bi dikkat edersin bişicik olmaz hehehe diyene bak diceksin sanki kendi uyguluyo da

Son düzenleme:
merve 1 saat yürüyüş yapmalısın cezalisin

Son düzenleme:
merve 1 saat yürüyüş yapmalısın cezalisin

Merve canım sen az yemişsin yarım saat yeter sana :))

Mavimiiiiiiiiii ne ettin dünyayı yemişinnnnnnnnnnnn

Hemen yürüyorsun 1 saat. Daha seni gelin etçez incecik gelin olcan be ya

Bak hala duruyo hemen başla yürümeyeeeeeeeeee

ama hava yağmurlu yürüyemem kii hafta sonu yürücem bugün çok yeşil çay ve su içtim inş işe yaramıştır.

günaydın çıtırlarım
off midem ne biçim bu ara ya sürekli bulanıyo sürekli sürekli neden oluyo napmam gerekli hiç bilmiyorum

Son düzenleme:

amanneeeyyy balım ne yürümesi kös kös oturdum egzersiz bilem yapmadım :26:
ama bugün yıkılmadım ayaktayım dercesine tekrar başladım kusursuz bi şekilde kaçak göçek olmadan külerimden yeniden doğarcasınaaa

Kahvaltımı yazayım hazır burlardaykene : 1.5 haşlanmış yumurta+süt+maydanoz+tere+zeytin+peynir

Öğlen yemeğim: hindili salata+ayran

Akşam yemeğim: yoğurtlu brokoli karnabahar haşlama+ bitki çayı

Son düzenleme:
Kahvaltımı yazayım hazır burlardaykene : 1.5 haşlanmış yumurta+süt+maydanoz+tere+zeytin+peynir

Öğlen yemeğim: hindili salata+ayran

Akşam yemeğim: yoğurtlu brokoli karnabahar haşlama+ bitki çayı

Çok güzel menü günaydın canım benim.

günaydın çıtırlarım
off midem ne biçim bu ara ya sürekli bulanıyo sürekli sürekli neden oluyo napmam gerekli hiç bilmiyorum

cnm dün çok yedin ya üst üste o yüzden olmuştur mide de küçül dü tabi kaldırmadı yada mideyi mi üşüttün acaba:44:

Son düzenleme:
mavimiiiiii
canım geçen gün benim de öyle olmuştu
midem dolmayı kaldıramamıştı
yağ da koymuştum içine

çıkarmıştım hepsini belki sen de fazla yada yağlı yediysen ondan olabilir

vuslata az kaldııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…