hooyy kediciğini sevsinlerr
şaka maka iyi kilo vermişsin tatlım ya duraklama dönemine girdiğin olmuyor mu ne kadar sürede verdin aşırı merak ettim :44::16:
aynen cnm öyle yapsınn.. e morel herşeyden önemli cnm.. bende öğlen yemeğinde küçük bir börek yedim peynirli napayım canım çekti
afiyet olsun kızlar ikinize de :) ama ıspanaklı pide ve peynirli börek 30-40 dk daha fazla yürüyüşe değer doğrusu kaçamak tercihi mükemmel
afiyet olsun kızlar ikinize de :) ama ıspanaklı pide ve peynirli börek 30-40 dk daha fazla yürüyüşe değer doğrusu kaçamak tercihi mükemmel
anaaa yapma yaa çok kötü oldu buuama canım çekti napayımm, yemek yedikten sonra hemen yeşil çay içtim inş yararı olur:44:
azcık fazla hareket et bugün yarın fln da daha bi dikkat edersin bişicik olmaz hehehe diyene bak diceksin sanki kendi uyguluyo da
böyle morel vercez işte birbirimize cnm, arada olur ya ufak tefekk
merve 1 saat yürüyüş yapmalısın cezalisin
Merve canım sen az yemişsin yarım saat yeter sana :))
Mavimiiiiiiiiii ne ettin dünyayı yemişinnnnnnnnnnnn
Hemen yürüyorsun 1 saat. Daha seni gelin etçez incecik gelin olcan be ya
Bak hala duruyo hemen başla yürümeyeeeeeeeeee
ama hava yağmurlu yürüyemem kii hafta sonu yürücembugün çok yeşil çay ve su içtim inş işe yaramıştır.
O zaman Ev yürüyüşü Leslie 2 mil yap olur mu canım?
Merve canım sen az yemişsin yarım saat yeter sana :))
Mavimiiiiiiiiii ne ettin dünyayı yemişinnnnnnnnnnnn
Hemen yürüyorsun 1 saat. Daha seni gelin etçez incecik gelin olcan be ya
Bak hala duruyo hemen başla yürümeyeeeeeeeeee
günaydınn kızlarrr..
darlacım onu nasıl yapcam? bilgilendirirmisinn :44:
Kahvaltımı yazayım hazır burlardaykene : 1.5 haşlanmış yumurta+süt+maydanoz+tere+zeytin+peynir
Öğlen yemeğim: hindili salata+ayran
Akşam yemeğim: yoğurtlu brokoli karnabahar haşlama+ bitki çayı
günaydın çıtırlarım
off midem ne biçim bu ara ya sürekli bulanıyo sürekli sürekli neden oluyo napmam gerekli hiç bilmiyorum
Günaydın canım google a leslie sansone yaz yürüyüş videolari çıkacak güle oynaya inceleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?