• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

cnm dün çok yedin ya üst üste o yüzden olmuştur mide de küçül dü tabi kaldırmadı :1: yada mideyi mi üşüttün acaba:44:
evet aşırı çoklukta yedim , böggkkk kendime asla eziyet etmicem bi daha :20::20:

mavimiiiiii
canım geçen gün benim de öyle olmuştu
midem dolmayı kaldıramamıştı:9::9:
yağ da koymuştum içine:9::9::9:

çıkarmıştım hepsini belki sen de fazla yada yağlı yediysen ondan olabilir:9::9::9:

vuslata az kaldııııııııııı:52::52::52:

yağlı bir şey yemedim tatlım ya fazla yediğimden olabilir :47:

herkese güünaydıııınnn bol yağ yakmalı bir gün diliyorum hepimize HAYDİ KIZLAR SPORA :21:

herkese güünaydıııınnn bol yağ yakmalı bir gün diliyorum hepimize HAYDİ KIZLAR SPORA :21:

Günaydınlar herkese, bende diyorum ki bol yeşil çaylı bir güne :7:

günaydın balkızlarım benim müstakbel çıtırlarım fıstıklı lokumlarım :54:

Dün akşam kusmuk prensesi oldum rabbim düşman başına vermesin :18:
çıbık kraker yedim yiyemedim başka da bir şey :95:

geçmşi olsun canım

aa geçmiş olsun cnm, evet yaa çok kötü oluyor insan bende ara ara yaşıyorum biliyorum.

ya kızlar bişey sorcam ben hep 2 gün arayla tartılıyorum 2 gün sonra bi baktım 400 grm. vermişim az demi bana az geldi bi 700 grm vermem lazımdı diye düşünüyorum, geçen gün böğrek yedim dün de yemek te pide vardı ondan mı oldu acaba :44: siz kaç grm veriyosunuz 2 günde yada 1 günde?

Son düzenleme:
geçmşi olsun canım

sağolasın tatlım benim:54:

aa geçmiş olsun cnm, evet yaa çok kötü oluyor insan bende ara ara yaşıyorum biliyorum.

ya kızlar bişey sorcam ben hep 2 gün arayla tartılıyorum 2 gün sonra bi baktım 400 grm. vermişim az demi bana az geldi bi 700 grm vermem lazımdı diye düşünüyorum, geçen gün böğrek yedim dün de yemek te pide vardı ondan mı oldu acaba :44: siz kaç grm veriyosunuz 2 günde yada 1 günde?

2 şer gün arayla tartılınmaz tatlım sen şunu hafta da 1 e çek hem 2 günde 700 gram vermen de doğru değil hafta da 1 kilo hedefle az olsun öz olsun daimi senin olsun hoopp diye verilen kilolar hooop diye gelip yerleşirler, sonra asırlarca uğraşırsın çizelge hazırlıyım topik topik geziyim zayıflayım diye :9:

çok geçmiş olsun :(( nane limonlar seni bekler o zaman

çok geçmiş olsun :(( nane limonlar seni bekler o zaman

geçti şimdilik ama sürekli oluyor başka mühim bir şey çıkmaz inşallah üşütmüş falanımdır:18:

sen naptın tatlım ne durumdasın kendinden bahset yarışmaya nereden katılıyorsunuz:9::27::27:

geçti şimdilik ama sürekli oluyor başka mühim bir şey çıkmaz inşallah üşütmüş falanımdır:18:

sen naptın tatlım ne durumdasın kendinden bahset yarışmaya nereden katılıyorsunuz:9::27::27:

:9: ilahi güldürdün beni. efendim yarışmanıza malatyadan katılıyorum şimdilik burada yaşıyoruz ve atanamayan öğretmengillerdenim kpss ye hazırlanıyorum iki maratonda da kendime başarılar diliyorum. diyet macerası da çok uzun anlat anlat bitmez benimkisi şuan iyi gidiyor fakat hipo tiroidim var benim o yüzden yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğim sanıyorum

merve bence de iki gün tartılmak için çok erken 1 hafta ideal. bu durum seni psikolojik olarak da etkiler yavaşlamana sebep olabilir çünkü ilerleyen zamanlarda bir haftada 1 kg dahi veremediğin olacak tecrübe ile sabittir :D

:9: ilahi güldürdün beni. efendim yarışmanıza malatyadan katılıyorum şimdilik burada yaşıyoruz ve atanamayan öğretmengillerdenim kpss ye hazırlanıyorum iki maratonda da kendime başarılar diliyorum. diyet macerası da çok uzun anlat anlat bitmez benimkisi şuan iyi gidiyor fakat hipo tiroidim var benim o yüzden yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğim sanıyorum

ayy tatlım çok kötü ya rabbim şifa versin.

yavaş olsun bizim olsun zaten epey azimlisin ki eriyip gitmiş paket paket margarinler :9:

kpss de başarılar diler çıtır bi öğretmen olarak iş hayatına altın harflerle adım atmanı temenni eder kaysı diyarına en içten hörmetlerimi sunarım..:27:

:nazar::nazar: geçmiş olsunnn.:40::40:

sağol canım benim :54:

kendimi geçmiş olsuna gelinen hastaneden yeni çıkmış hasta gibi hissettim "aa yoo yoo biskivü çikalata kabul etmiyorum mümkünse yeşil çay meyve falan olsun " :27::27::27::1:

merve bence de iki gün tartılmak için çok erken 1 hafta ideal. bu durum seni psikolojik olarak da etkiler yavaşlamana sebep olabilir çünkü ilerleyen zamanlarda bir haftada 1 kg dahi veremediğin olacak tecrübe ile sabittir :D

hımm ya tamam iyi diyosunuzda ben merak ediyorum o yüzden 2 günde bir tartıya çıkıyorum :1: tamam ozaman bundan sonra haftada bir tartılcamm:51:

ayy tatlım çok kötü ya rabbim şifa versin.

yavaş olsun bizim olsun zaten epey azimlisin ki eriyip gitmiş paket paket margarinler :9:

kpss de başarılar diler çıtır bi öğretmen olarak iş hayatına altın harflerle adım atmanı temenni eder kaysı diyarına en içten hörmetlerimi sunarım..:27:

margarin olsa sadece kekler börekler pastalar çikolatalar... :9: iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallaaah diyorum bu arada boy 1.70 son kilom da 71.3 senin günlüğünü okuyunca siteye üye oldum size katılmak için bende bi el atayım dedim bir elin nesi var bunca çıtırdan ooo neler çıkar :21:

hımm ya tamam iyi diyosunuzda ben merak ediyorum o yüzden 2 günde bir tartıya çıkıyorum :1: tamam ozaman bundan sonra haftada bir tartılcamm:51:

ben dayanamadığım zamanlar tartının pilinin çıkarıp eşime veriyordum öneririm işe yarıyor :9:

margarin olsa sadece kekler börekler pastalar çikolatalar... :9: iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallaaah diyorum bu arada boy 1.70 son kilom da 71.3 senin günlüğünü okuyunca siteye üye oldum size katılmak için bende bi el atayım dedim bir elin nesi var bunca çıtırdan ooo neler çıkar :21:

ayy çok duygulandım bi üye kazandırmışım ne güzel :16:

tatlım boyun posun yerindeymiş şimdi sen tombul falan değilsin çıtır olma yolundasın apazcık sınır kalmış çıtırdamaya off çok güzel:9:

aynen tatlım destek olmazsak güçlenemeyiz hepimiz hepimiz için birimimiz kendi için hahahha olmadı ama olsun :27::27::27::27::27::27::27:

Back