Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Günaydın kızlar..

hafta sonu nasıl geçti anlamadım ama geçti gitti iyi bir hafta olsun inşallah..

aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldizzzz, azimle ve kararlar biz bu kiloları veririz Allahın izniylee.. bu hafta pantalonlarım biraz rahat gelmeye başladı çok mutluyummmm

Son düzenleme:

günaydın tatlımm hoş iş güç koşuşturmaktan anca gelebildim öğlen oldu saat ama

çok güzel tatlım daha bu başlangıç bosbol geleceler belinden düşecekler bu azimle istekle

Kahvaltım:2 yumurta haşlama+ 1 domates+maydanoz+peynir+süt

Öğlen yemeğim: 7 yaprak sarma+7 lahana sarma+ yoğurt+elma

Sabah tartıldım 64,5 dedi 10 gün tartının üzerine çıkmayacağım aşırı derece de üzgünüm sanırım duraklama devrine girdim oooofff offff

ohh sarmaları götür bakalımmm
vücut bi miktar kilo verdikten sonra yeni kiloya alışmak ve sıkılaşmak için koleljen diye bişey salgılarmış bu dönemde kilo bile alınabilirmiş toparlama bittikten sonra kilo verimi devam edermiş bi yerde okumuştum.. yanii sabır etcen ve 10 gün falan tartıya çıkma cnm. sonra bi bakmışın 62 kg olmuşsun.

Son düzenleme:

ağzından bal damlıyor tatlım ya hemencik araştırıyım hemen

yani benim sorunum da bumudur.(budur abi) benim yaşım içinde yaparmıymış bunuu.(40)

valla şaka bir yana süper moral oldu banaa.sağolunn.

ayy bu elbiseden istiyorum off ne biçim de bayıldım yaaa ahh bi zayıflasam bi çıtırdasam offf

bu kilo çizelgesini yapana kadar 1 kg verdim galiba :)) çizelge tamamdır kediciğimin yürümesi lazım ama )

bu kilo çizelgesini yapana kadar 1 kg verdim galiba :)) çizelge tamamdır kediciğimin yürümesi lazım ama )

aynen bende yaa kaç kere bozdum yaptım ama en sonunda başardım oo sen baya yolu yarılamışsın 90'dan 71 e inmişsin maşallah kaç ayda verdin cnm

ayy çok güzelmiş, çıtırdıcazzz tabii kızımmm daha ne elbiseler giycezz hergün değişik değişik

oyy evet söz için fazla mı iddialı off ne biçim de fıstık olurum bunu giyem büyülerim herkesleriii

hooyy kediciğini sevsinlerr
şaka maka iyi kilo vermişsin tatlım ya duraklama dönemine girdiğin olmuyor mu ne kadar sürede verdin aşırı merak ettim :44::16
:

dün akşam aşırı yedim ama aşırı şekilde kızabilirsiniz bana
3 kepçe mercimek çorbası içtim iki dilim peynirli pideyle, yarım kapalı ıspanaklı pide yedim az peynirle , 1 muz yedim sonra oturdum koca bi avuç beyaz leblebi yedim wwooouuuwww eşeğin ölümü arpadan olsun dercesineee eziyet ettim mideme:18:

Kahvaltım: 1 kepçe mercimek çorbası+ az peynir+ 2 dilim peynirli pide
Öğlen yemeğim: ıspanaklı pide olacak 1 mi yarım mı duruma bağlı+ domates+ ayran
akşam yemeğim: aaa ne yapsam acaba hiç bilmiyorum ??

tartıya da 10 gün çıkmıyorum off havalar düzelse de yürüyüş yapsam , bugün şikayet günündeyim offf

aman cnm ne olcak arada olur böyle şeyler sen dün bozdun mu tamam bugün güzel bir günn ve tekrar başlarsınn, okadar..

söz için de güzel olur kız bence al ve giy seninkininde gözleri parlasınn bi bakan bidaha baksınn

ay tatlım çok tatlısın sen ya mutlu ediyosun insanı vallaha demi bakıp bakıp aşık olsun fotoğraflara bakmaya doymayayım

ay tatlım çok tatlısın sen ya mutlu ediyosun insanı vallaha demi bakıp bakıp aşık olsun fotoğraflara bakmaya doymayayım

aynen cnm öyle yapsınn.. e morel herşeyden önemli cnm.. bende öğlen yemeğinde küçük bir börek yedim peynirli napayım canım çekti

aynen bende yaa kaç kere bozdum yaptım ama en sonunda başardım oo sen baya yolu yarılamışsın 90'dan 71 e inmişsin maşallah kaç ayda verdin cnm

ben diyet konusunda dönemlik işçi gibiyim vallahi ne yalan söyleyim :)) zamandan çok ne kadar kilo verdiğime bakıyorum aslında 10 kg verince bi ara veriyorum sonra kendimi hazır hissedince yeniden başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…