Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Ayyy bu da kahvaltim evet ben mumkun oldugunca fotograf cekeyim :) daha kolay .))

Az evvel yuklenmemis bu sefer olur insallah .))

Eklentiler

• $2013-02-15 07.39.02.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 42
tartım bozuk değilmiş bi kaç arkadaşı üstüne çıkartıp deneme yaptırdım aynı dediler ayy üzüldüm içim parçalandı sonra sabah tartıldım 64.8 dedi ohh mis buna şükür dedim ama bu hafta normalde 62yle kapatmam gerekliydi neyse kader böyleymiş

aaa, olsunn yaaa, geç olsun güç olmasın cnm.. bende iyice alıştım diyete açlıkta çekmiyorum ohh ne güzell

çok güzel motive olmuşsun gerçekten bende evlenmeden önce 7o-77 arası geziniyordum evlendiimde 69dum hamilelikte 100 oldum şimdi 89um vericem inşallah kiloları şişmanlık kader olmasın
Kesinlikle ideal kilona in ve inmeden de hamile kalma yoksa daha zor oluyor malesef
Diyetinde başarılar diliyorum

aaa, olsunn yaaa, geç olsun güç olmasın cnm.. bende iyice alıştım diyete açlıkta çekmiyorum ohh ne güzell

evet alışıcaz midemizi küpküçük yapıcaz azla doyup sağlıklı olucaz
tatlım tatlım pembe kalpli çizelgende çok yakışmış bu arada

hoşgeldim tatlımmmm evet bir işin bebiş boyutu var ben evliliğe çıtır girersem bebişimiz içinde çıtır bi başlangıç yaparım demi

beyin istediksen sonra vücut diz çöker karşımızda diz ahh dağları eritelim tombul kelebek kalmasın evrende herkes çıtırdasııınnnn kalmasın kimsenin orasında burasında paket paket margarinlerr

Son düzenleme:
Sabah kahvaltim hos saat 13 oldu ama .p

Eklentiler

• $2013-02-16 12.47.06.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 41
hoyyy bugün temizlik günü ilan ettim ve dip köşe temizledim evi ohh mis oldu evim mis
sonra da 3 km hızlı tempo yürüyüş yaptım aslında koşmak istedim ama en son koştuğumda ertesi güne hasta uyandığım ve bi hafta beni süründürdüğü için havaların düzelmesine erteledim ahh bi düzelsin havalar neler yapıcam neler

akşam da yeşil mercimek yemeği yicem sanırım yanında ne olcak bilmiyorum yoğurt salata hoşaf turşu bilmiyorum:26:

ohhh herşey güzelll.gitsin kalorilerr.yürüyüşü evde yapıyorsanız sakın spor ayakkabısız denemeyin.ben acı tecrübesini yaşamıştım da :)) ayaklarımın altı 3-4 gün sızlamıştı.

ohhh herşey güzelll.gitsin kalorilerr.yürüyüşü evde yapıyorsanız sakın spor ayakkabısız denemeyin.ben acı tecrübesini yaşamıştım da :)) ayaklarımın altı 3-4 gün sızlamıştı.

ayy evet demiştiniz anımsadım kötü olmuştur öyle :26:
yok ben dışarda yürüyorum yürüyüş parkuru var bahçede hava çok soğuk değilken acuk yürüyüm dedimdi

90 ile başlayıp 69 dan aşağısını göremediğim bir diyet maceram var. bugünlerde 71.6 ile çok azimli şekilde yeniden başladım sizlere katılmak istedim

Aksam yemegim firinda cupra+ salata

Eklentiler

• $2013-02-17 18.52.26.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 44
90 ile başlayıp 69 dan aşağısını göremediğim bir diyet maceram var. bugünlerde 71.6 ile çok azimli şekilde yeniden başladım sizlere katılmak istedim

hoşgeldin tatlım azmetmişsin epey de kilo vermişsin neden daha fazlası olmasın ki hoşgeldinn aramızaa çıtırdayalım hepimiz çıtırdayalımmm

1. sayfadan sonuna kadar okudum. eeh biraz zor oldu ama maşallah ne güzel enerjin var ben de şu an 70 kiloyum yazları farkında olmadan 67 felan olurum ama kışları yine kilo alınıyor. ben de hep dikkat ediyorum. öğrenciyim öğrenci evinde diyette yapmak çok zor malum makarnalar bi de 2. öğretimim çok zorlanıyorum gece yemek yemiyorum. çabuk kilo alan bi bünyem var. artık ben de düşünmeden yemek istiyorum yaaff o yeyip yeyip kilo almayan biricik arkadaşlarıma da sinir oluyorum ( aramızda ) karbonatlı su içmeye başladımm inşallah o bari fayda eder sana yolunda başarılar dilerimm

evet tatlım öğrencilikte biraz zor ama imkansız değil bi arkadaşım 10 kilo verdi yurtta kalıyor hem de mutfagı fln da yok azmin elinden bir şey kurtulamaz yeter ki çıtırdamak isteyelim yeter ki margarinleri eritmeye niyetlenelim
sağol tatlım sana da başarılar diliyorum okul hayatında da tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…