Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

tatlım tatlım kıyamam ben de 73 le başladım yavaş yavaş vericeksin kilocuklarını eriyecek paket paket margarinlerimiz

Son düzenleme:
inş cnm yaa :) iyi akşamlar cnm mesaim bitti gönderdiğin linkten yaptım ama olmadı heralde sen görüyomusun kalpli çetvelimi :)

Son düzenleme:

tatlım tatlım tatlımmm hoşgeldin benim enerjik hayat dolu topiğime ama ben enerjimi tombul kelebek topik arkadaşlarımdan alıyorum

evet baskül tesadüfü hoş olmuş acaba biz aynı kişi miyiz
ben de uğraşmayım yenisini alayım dedim ama tüketici toplum olduk iyice dedim servise yöneldim hafta sonu götürücem inşallah

inşallah su tutmuştur ya kiraz sapını duymadımdı bi deneyeyim alıyım bugün çayımı

yayım tatlım bu arada yay burcuyum aynı kişi değiliz

hoşbuldum şekercimmmmevet böyle yüksek bir enerjiyi görünce bir kaç satır yazmadan edemedim''tombul kelebek topiğimi ''
e bu dahada şekerrrrrhiç rastlamadım ben... nedenkievet kesinlikle tüketici bir toplummuz buna tüm içtenliğimle katılıyorum cnm ...ama benimki miladını doldurmuştu...bahane oldu erorr vermesibu arada kiraz saplı çayı önermiştim özellikle akşam saatlerinde içersen sabaha tüm şişliğinin indiğini görürsün ....

unutmuşum tatlım ya almayı kiraz sapı buldum dolapta annemden araklamıştım zamanında bu görür mü ki işimi acep kaynatıp içsem :44:

inş cnm yaa :) iyi akşamlar cnm mesaim bitti gönderdiğin linkten yaptım ama olmadı heralde sen görüyomusun kalpli çetvelimi :)

olmamış ki tatlım yarın sen pc başına gelince ben bizzat ilgilenicem bu mevzuyla sana yakışan sevimli sempatik bi çizelge oluşturcaz

Akşam yemeğimi yazayım bu arada.
1 fırın çupra+ salata
2 saat kadar sonra da acı kahve keyfi eşliğinde iki çatal kek

günaydın kızlarrr..

ay canım saol ben beceremedim nedense

bu arada sevgililer günümüzde kutlu olsun..

Son düzenleme:
günaydınlarrr tombul kelebeklerimeee

izmirlim sonu png olan link kullanılıyo aslında onu çizelge kısmını yapıştırıp kaydedicez bi kere yapsan artık kendin değiştirip durursun da

canım kullanıcı kontrol panelinde profilimi düzenlede çizelge kısmı var
oraya yapıştırıp onayla
bir daha deiştirdiğinde aynı işlemi tekrarlarsınnn

mavimi bmıne yeni baktım
sen kilolu değilsin ki canım
55 kilo çok az senin için boyuna göre

mavimi bmıne yeni baktım
sen kilolu değilsin ki canım
55 kilo çok az senin için boyuna göre

hedefi büyük tutayım dedim tatlım yaa zaten hiç 55 olmadım çıtır olayım iyice dedim aşırı mı abartmışım
olsun kendimi beğenene kadar zayıflayıp sıkılaşıcam

unutmuşum tatlım ya almayı kiraz sapı buldum dolapta annemden araklamıştım zamanında bu görür mü ki işimi acep kaynatıp içsem :44:

günaydın tatlımaynı işi görür tabiki...ama paketler pratik ve daha birçok bitki var içinde....7-8 dal kiraz sapını cezvede 1-2 dk kaynat,3-4 dk demlenmesini bekle süz ve iç...ohhh mis

günaydın tatlımaynı işi görür tabiki...ama paketler pratik ve daha birçok bitki var içinde....7-8 dal kiraz sapını cezvede 1-2 dk kaynat,3-4 dk demlenmesini bekle süz ve iç...ohhh mis

aa tatlım kaynattım ama içmedim netten bakayım dedim kahverengiye dönmüş sapları içmeyin faydası olmaz yazıyordu baktım küflü gibi de olmuş içmedim tadına baktım tadı ı da besberbat
ama bugün kesin alıcam içicem

Kahvaltım: 1 yumurta haşlama + maydanoz+peynir+salatalık

Öğlen yemeğim: tavuk sote+ayran +turşu

Akşam yemeğimde de muhteşem enfes bi lezzet olacak inşallah hiç yapmadığım bir şey denedim görüntüsü güzel olursa resmini bile paylaşırım sizle

ay bende dayanamayıp, bugün sevgiler günü diye kalpli pasta dağıttılar ondan yedim ama küçük dilim yedim

cnm çok merak ettim akşam yemeğini fotosunu çek buraya koy

Son düzenleme:

engüzeli poşet çaylar canım...aktardan bile alsan ...ben güvenemiyorum .....

Akşam yemegim kizlar artik hep foto mu ceksem napsam hep sevdim bunu .))
Karniyarigin kabakla yapilmis hali yogurtlu+ maras biberi + iki dilim peynirli pide

Eklentiler

• $2013-02-14 18.25.53.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…