ben şu gönderdiğin linke baktımda çok güzel şeyler var yaa bayıldım bende ondan yapayım kendimeekaç kilo verdiysem yazarım zaten buraya daha 3. gündeyim 1 hafta sonra yazarım kilomu pazartesi tartıldım 72.300'düm ama zayıflıcamm 55 olcam inşallahhh.
hoşbuldum şekercimmmmevet böyle yüksek bir enerjiyi görünce bir kaç satır yazmadan edemedim ''tombul kelebek topiğimi ''
e bu dahada şekerrrrrhiç rastlamadım ben... nedenki evet kesinlikle tüketici bir toplummuz buna tüm içtenliğimle katılıyorum cnm ...ama benimki miladını doldurmuştu...bahane oldu erorr vermesi bu arada kiraz saplı çayı önermiştim özellikle akşam saatlerinde içersen sabaha tüm şişliğinin indiğini görürsün ....
inş cnm yaa :) iyi akşamlar cnm mesaim bittigönderdiğin linkten yaptım ama olmadı heralde sen görüyomusun kalpli çetvelimi :)
canım kullanıcı kontrol panelinde profilimi düzenlede çizelge kısmı var
oraya yapıştırıp onayla
bir daha deiştirdiğinde aynı işlemi tekrarlarsınnn
saol cnm ama yaptım olmadı nedensee, neysee yaa uğraşamıcamm sinirlendimm şimdiiii
mavimi bmıne yeni baktım
sen kilolu değilsin ki canım
55 kilo çok az senin için boyuna göre
unutmuşum tatlım ya almayı kiraz sapı buldum dolapta annemden araklamıştım zamanında bu görür mü ki işimi acep kaynatıp içsem :44:
günaydın tatlımaynı işi görür tabiki...ama paketler pratik ve daha birçok bitki var içinde....7-8 dal kiraz sapını cezvede 1-2 dk kaynat,3-4 dk demlenmesini bekle süz ve iç...ohhh mis
olmuş kii olmuş kiii
Kahvaltım: 1 yumurta haşlama + maydanoz+peynir+salatalık
Öğlen yemeğim: tavuk sote+ayran +turşu
Akşam yemeğimde de muhteşem enfes bi lezzet olacak inşallah hiç yapmadığım bir şey denedim görüntüsü güzel olursa resmini bile paylaşırım sizle
aa tatlım kaynattım ama içmedim netten bakayım dedim kahverengiye dönmüş sapları içmeyin faydası olmaz yazıyordu baktım küflü gibi de olmuş içmedim tadına baktım tadı ı da besberbat
ama bugün kesin alıcam içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?