• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

hooyy kediciğini sevsinlerr :54:
şaka maka iyi kilo vermişsin tatlım ya duraklama dönemine girdiğin olmuyor mu ne kadar sürede verdin aşırı merak ettim :44::16
:

kediciğim sevimli oldu ama ;) merve'ye de yazdım, diyet konusunda dönemlik işçiye benzetiyorum kendimi :)) 10 kg lık periyotlarla yaptım çünkü 10 kg dan sonra duraklıyor.kendimi çok kasmadan 3 ay içinde verdim 10 kg'ı sonra kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman yeniden başladım. şimdide o zamanlardan biri işte ;))

aynen cnm öyle yapsınn.. e morel herşeyden önemli cnm.. bende öğlen yemeğinde küçük bir börek yedim peynirli napayım canım çekti :9:

afiyet olsun kızlar ikinize de :) ama ıspanaklı pide ve peynirli börek 30-40 dk daha fazla yürüyüşe değer doğrusu kaçamak tercihi mükemmel ;)

afiyet olsun kızlar ikinize de :) ama ıspanaklı pide ve peynirli börek 30-40 dk daha fazla yürüyüşe değer doğrusu kaçamak tercihi mükemmel ;)

ay keşke ıspanaklı börekle kalaydık çeyrek ekmek peynir zeytin yarım ıspanaklı pide domates vee çay :9:
çığrımdan çıktım ohh çok da iyi oldu pek de iyi oldu epeydir ekmek yemiyodum çıtır çıtır taze taze bi iki ay kadar da yemem artık heralde :10:
neyse akşam da arkadaşa davetliyim kurufasülye yemeği varmış hayde bakalım koop koppp coştum iyice:1::1:

neyse en fazla bi kaç gün daha böyle olur sonra gelirim kendime özüme dönerim :8::32:

anaaa yapma yaa çok kötü oldu buu:50: ama canım çekti napayımm, yemek yedikten sonra hemen yeşil çay içtim inş yararı olur:44:

anaaa yapma yaa çok kötü oldu buu:50: ama canım çekti napayımm, yemek yedikten sonra hemen yeşil çay içtim inş yararı olur:44:

azcık fazla hareket et bugün yarın fln da daha bi dikkat edersin bişicik olmaz hehehe diyene bak diceksin sanki kendi uyguluyo da:1:

Son düzenleme:
merve 1 saat yürüyüş yapmalısın cezalisin :9:

Son düzenleme:
merve 1 saat yürüyüş yapmalısın cezalisin :9:

Merve canım sen az yemişsin yarım saat yeter sana :))

Mavimiiiiiiiiii ne ettin dünyayı yemişinnnnnnnnnnnn :9:

Hemen yürüyorsun 1 saat. Daha seni gelin etçez incecik gelin olcan be ya :21:

Bak hala duruyo hemen başla yürümeyeeeeeeeeee :21:

ama hava yağmurlu yürüyemem kii hafta sonu yürücem :9: bugün çok yeşil çay ve su içtim inş işe yaramıştır.:9:

günaydın çıtırlarım
off midem ne biçim bu ara ya sürekli bulanıyo sürekli sürekli neden oluyo napmam gerekli hiç bilmiyorum:14:

Son düzenleme:

amanneeeyyy balım ne yürümesi kös kös oturdum egzersiz bilem yapmadım :26:
ama bugün yıkılmadım ayaktayım dercesine tekrar başladım kusursuz bi şekilde kaçak göçek olmadan külerimden yeniden doğarcasınaaa

Kahvaltımı yazayım hazır burlardaykene : 1.5 haşlanmış yumurta+süt+maydanoz+tere+zeytin+peynir

Öğlen yemeğim: hindili salata+ayran

Akşam yemeğim: yoğurtlu brokoli karnabahar haşlama+ bitki çayı

Son düzenleme:
Kahvaltımı yazayım hazır burlardaykene : 1.5 haşlanmış yumurta+süt+maydanoz+tere+zeytin+peynir

Öğlen yemeğim: hindili salata+ayran

Akşam yemeğim: yoğurtlu brokoli karnabahar haşlama+ bitki çayı

Çok güzel menü günaydın canım benim.

günaydın çıtırlarım
off midem ne biçim bu ara ya sürekli bulanıyo sürekli sürekli neden oluyo napmam gerekli hiç bilmiyorum:14:

cnm dün çok yedin ya üst üste o yüzden olmuştur mide de küçül dü tabi kaldırmadı :1: yada mideyi mi üşüttün acaba:44:

Son düzenleme:
mavimiiiiii
canım geçen gün benim de öyle olmuştu
midem dolmayı kaldıramamıştı:9::9:
yağ da koymuştum içine:9::9::9:

çıkarmıştım hepsini belki sen de fazla yada yağlı yediysen ondan olabilir:9::9::9:

vuslata az kaldııııııııııı:52::52::52:

Back