Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Gunaydin kizlar hafta sonu cok yogundum yazamadim reglunin vermus oldugu didlikle hic bi kilo kaybi yokk malesef aksjne artis gorunuyo anlamadim 69.5 ciktimmmm

sabah aç karnına kayısı hoşafı içtim kendim yapmıştım hoşaf dediğime bakmayın zerdali kurusunu kaynamış suya attım ve hoşaf olduuuu midem baaaarsağım yumuşasın düzene girsin diye

kahvaltım
3 kepçe mercimek çorbası

Gunaydin citirlarim
Obur arkadasiniz geldi
Su iki gun berbat beslendim
hep disarda yedik o nedenle agir ve yagli seyler yedim
O derece yazmaya utandim
Ama sukur atagi atlattim geldim

bugun kaldigim yerden devam
Tartilmaya bile korktum
bu hafta içi toparlamakla geçecek sanirim

Neyse dun o kadar yemisimki acikmadim
Kahvaltim
1 elma

Tatlim mesaj simdi gordum cevapliycam özel den
Tatlim ben 2 yil once 77 kiloyla basladim
Dogum da aldigin kilolar yerlesmisti artik
Yuruyus ve diyetle 70 lere indim ve sonrasinda senin bu Topige gelmistim
O zaman 65 e indim burada
Bu 2 yil boyunca kilom 64 ile 69 arasinda al verle geçti
Bu aralikta 67 kusurlerle basladim en son 63 kusurlerleydim
Tabiki haftasonu cozutana kadar
Simdi bilmiyorum
Bu arada vay be hayatim film seridi gibi geçti gozumden

Afiyet olsun tatlimmmm tüm bunlar bize yol su elektrik olarak dönecek farkindasin demi

O degil de biz ayda 1 mi tartilsak acaba ya da 2 haftada fln bildirim yapmayalim biz her hafta stres oluyorum ben onu farkettim

Afiyet olsun tatlimmmm tüm bunlar bize yol su elektrik olarak dönecek farkindasin demi

O degil de biz ayda 1 mi tartilsak acaba ya da 2 haftada fln bildirim yapmayalim biz her hafta stres oluyorum ben onu farkettim
Hayr canim ya bnce her hafta tartilmak en mantiklisi tartilcz diyerek en azndan biraz da olsn tutuyorz

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 56.9
Bu hafta : 57.9
+1 maalesef kaçamaklara ve regl Olduğum için galiba

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 56.9
Bu hafta : 57.9
+1 maalesef kaçamaklara ve regl Olduğum için galiba

tatlım tatlımmm kilo bildiriminde her hafta bulur musun yoksa listeye mezun oldu mu yazayım seni ?

kızlar bildirimlerinizi bekliyorum + dahi olsanız yapmanız gerekli, lütfen ! hepimiz kaçamak yaptık hatta abarttık ama yine burdayız ve + gördüysek de bu bize ders olsun !!!

geçen hafta:
bu hafta:
giden:

şeklinde alabilirsem kolay olur benim için

Canim bilmez miyim lop lop yag olacak ama artik yok de set motive oldum
Bir mola oldu benim icin
Valla sana Dedigim gibi tarti benim enerjimi dusuruyor
Yine de uyarim cogunlug

Tatlim dogru diyorsun valla korkudan tartil amadim
sabit yazar misin beni
Haftaya kadar ancak aldigimi eritirim

Canim bilmez miyim lop lop yag olacak ama artik yok de set motive oldum
Bir mola oldu benim icin
Valla sana Dedigim gibi tarti benim enerjimi dusuruyor
Yine de uyarim cogunlug

son kilolarımızdayız tatlımmm isteyen bildirim yapsın her hafta 2 haftada bir de uzun bi zaman değil zaten en azından hırslanıp merak yapar azimleniriz ne bileyim faydalı olacağı kanaatindeyim

Tatlim dogru diyorsun valla korkudan tartil amadim
sabit yazar misin beni
Haftaya kadar ancak aldigimi eritirim

sabit yazıyorum tatlımmm ama bu hafta elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekli ki kaybımızı bi şekilde ödeyelim dengelensin

Canlarim üzulerek kilo bildirimibi yapiyorum geçen hafta 58.7
Bu hafta 59.7
Gelen +1 kg

Kahvalti m 2 kuru kayisi ve ihlamur çayı öğle 1 haslanms yumurta 1 burgu peynir salatalık domates maydanoz 1 dlim kepekli ekmk sekersz cay

Canlarim üzulerek kilo bildirimibi yapiyorum geçen hafta 58.7
Bu hafta 59.7
Gelen +1 kg

ayyy tüm topik olaraktan artıdayız allahımmm allahımmmm

moral bozmak yok tatlımmmm daha dikkatli biçimde ilerlememiz gerekiyor demekki burdan bunu anlıyoruz

öğlen menüm

dünki kabaklı kıymalı yemekten yine
yanında da ayran
2 lokma da konya gevreği

kızlar bu arada sizlere teklifim var jillian yapalım mı hepimiz zor ama 30 gün sonunda ciddi değişimler görebiliriz gibi geliyor ben epey bi forum gezdim yorum okudum fotoğraf gördüm siz de bir inceleyin topluca yaparsak bu konuda da azimlenip hırslanırız bence ne dersinizzz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…