- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Eşim söyleyince farkettim canım böyle kal dediyüzün küçülmeye başladıysa çirkinleşiyorsa yapma tatlımm tabiki daha fazla sağlık güzellik için yapıyoruz bunu zaten değil mi ?
eşin ne diyor ?
Foto yüklemiştim canım geçmiş sayfalarda görmedin sanırımBencede canim artk korumaya gec cnku boy kilo endeksn gayet iyi. Hem eminimki fiziginde de fazlalik bi yer görunmuyodur artk. Korumaya gecmek senin icin daha iyi olr
Cnm hatayi tamda burda yaparsn oyle yapma sakn yenik mi düşüosn kilolarn cok ayıp hiç yakistiramadm sNaKizlarrr dövün mavi kediyiii hamburger menu yedi deminnnnn
Bak bi de guluyor yuzsuzlugun boylesi
Ayyy ruhen cok bıkkınım kizlarrrr ugrasip didinip karsiligini görememek yipratiyor acikcasi insaniii
Bende de olye canim.1 ay diyet spor bir arada yapdim 2kilo verdim. Kim benim yaptiklarimi yapsaydi 7 kilo verirdi, moralim cok bozuk maydanoz guzelim.Kizlarrr dövün mavi kediyiii hamburger menu yedi deminnnnn
Ayyy ruhen cok bıkkınım kizlarrrr ugrasip didinip karsiligini görememek yipratiyor acikcasi insaniii
Aynısından istiyorum bendeKizlarrr dövün mavi kediyiii hamburger menu yedi deminnnnn
Benim yuzumde de biraz kuculme oldu birkaç kisi soyledi Demekki yanlis bir seyler yaptikEşim söyleyince farkettim canım böyle kal dedi
Bu kadar olur bende doner durum yedim dun aksamKizlarrr dövün mavi kediyiii hamburger menu yedi deminnnnn
Doğru söylüyorsun canımBenim yuzumde de biraz kuculme oldu birkaç kisi soyledi Demekki yanlis bir seyler yaptik
Ben de dun iyi bir arastirma yaptim
Sorun meyve yememekten kaynaklaniyormus
Ben her gune en az 1 porsiyon meyve ekliycem
Ve her yemege salata
Ama sen zaten incecik oldun korusan bile yeter tatlim bundan sonrasi içinde bol meyve ye uygun porsiyonlarda
esini dikkate al
koruma donemine gec
Tabi bizi de birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?