• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Iyi aksamlar kizlar akşam yemeğim bit porsiyon kozlenmis patlican domates i kavurma, salata ayran bir dilim kepek ekmegi

Benim yuzumde de biraz kuculme oldu birkaç kisi soyledi Demekki yanlis bir seyler yaptik
Ben de dun iyi bir arastirma yaptim
Sorun meyve yememekten kaynaklaniyormus
Ben her gune en az 1 porsiyon meyve ekliycem
Ve her yemege salata
Ama sen zaten incecik oldun korusan bile yeter tatlim bundan sonrasi içinde bol meyve ye uygun porsiyonlarda
esini dikkate al
koruma donemine gec
Tabi bizi de birakma

Tatlimm tatlimmm mesaj atmistim sanaaaa milattan önce :KK34:
sen kac kilo ile baslamistin diyete tatlim kac kilo gitti yani toplamda menulerin de gayet saglikli bence anlam veremedim yuzunun kuculmesine sagliksiz gorunmuyorsan kilo verildikce yuzun kuculmesi normal zaten

Bu kadar olur bende doner durum yedim dun aksam
Yaninda da bir ton meze
Dun o kadar gerildikki bunlarda patlamasi oldu
O kadar yemeyip bir de tarti oynamayinca saldim bir geceligine kendimi
Bosver iyi olmus arada ruhu da beslemek gozu doyurmak lazim

aynen tatlimm katiliyorim sana patladik cidden ama tabkki dogru degol sureklilik arzetmesi o_O
ya bu srada kabizlik devam ediyor mu sen de doktor surup verdi bana onu kullaniyorum 3 gundur ama cok sorunluyum halaa

Maydanoz guzeli mavi kedi nerdesin ozledik seni:KK36:

Tatlişimm azeri maydanozum geldim kiii:KK15::KK15:

Oglen yemeyim Bol yesillikli Salata , Izgara et 1 Adet domates biber salatalik 1 tane

Merhabalar:) kizlar kahvaltm yarm börek biraz peynir salatalik domates maydanoz şekersiz cay

Normalde kizardim belki ama simdi kizmaya yuzum yok :KK53:

O degil de birbirimizi etkiliyoruz demekki kacamak konusunda da
:KK17:
Kesnlikle canim cok etkileniyorz nerdeyse hepimiz buyuk kacamaklar yapmisiz. Bnde bu hafta baya kilo vermekte zorlaniyordum hic kacrmadigm halde pek oynamiyordu tarti onun verms oldugu bunalm haliyle kacrdm tabi istemeyerek. Halbuki biraz daha sabredp verdigimzi görseydk motivasyonumuz daha da artms bi seklde devam etcktk

Slm kızlar
Iyi pazarlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
3 biber turşu
3 grisini
2 burgu çok azda beyaz peynir
Domates salatalık
2 gün fenaydı bugünden itibaren toparlıyorum artık

Selam millet
jillian 30 day shared yapan oldu mu icinizde ya da deneyen ?
ben yapayim dedim ama cesedim cikti off kan ter icinde kaldim epey faydali olacaga benziyo zira yuruyus yaptigimda bunun onda biri yorulmuyodum :cool:

Simdi de aksam yemegi hafta sonu icin gec bi sat oldu ama karniyarik in kabak versiyonu bu ve yogurt

P_20150315_191704.jpg

Slm kızlar
Akşam yemeğimi 6 da yedim
Bi kaç çiçek karnabahar
Bir tane Sucuklu tost ( çavdar ekmeğinden)

Gunaydin millet
hemen bildirim yapayim
Gecen hafta: 59.5
Bu hafta : 60.4
Gelen : +0.9

Maasallahhh bana daha ne olsun kilo vermek yerine aliyorum :KK53:
ama soyle de bir sey varki gecen hafta pazartesi disinda tartida hep 60 kusurleri gormustum yani 59.5 sadece pazartesiye has bir seydi hafta sonu protein yapmamla ilgiliydi sanirim
:KK47:

Back