Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Ne kadar suruyor canim
Kac dakika

Tamam tatlım artik esneklik yok
Bolca sebze ve proteine yuklenicem
Cikisi ta ilk isim manava gitmek

Ne kadar suruyor canim
Kac dakika

yarım saatçik tatlımmm ama inan yürüyüşün kat kat fazlası efor sarfediyoruz deli gibi terledim akşam öyle böyle değil şimdi de ayaklarım baaklarım kollarım her yerlerimmm ağrıyorrrr
bi kaç gün mola veriyorum üzerimdeki çiğlik gitsin diye zaten her gün yapmaya gerek yok birer gün arayla da tamamlayabiliriz

Tamam tatlım artik esneklik yok
Bolca sebze ve proteine yuklenicem
Cikisi ta ilk isim manava gitmek

aynen tatlımmmm sebze yeşillik protein güzel güzel menüler karbonhidrat her zamanki gibi az ee daha ne olsun daha dikkatli olalım artık bi ileri 2 geri olmaktan sıkıldım artık

aynen tatlımmmm sebze yeşillik protein güzel güzel menüler karbonhidrat her zamanki gibi az ee daha ne olsun daha dikkatli olalım artık bi ileri 2 geri olmaktan sıkıldım artık
Bende biktim bu kez de olmazsa hepten bikip usanicaz
Bugunden sonra 1 mayis a kadar seferberlik
Jillian 30 dakikaysa iyiymis
Her aksam yaparim yeterki gitsin Su kilolar

Merhaba kizlar geciktm kusura bakmayn yoğun bi gundu benm icin kahvalti salatalik domates maydanoz nane peynir 3 yeşil zeytin 2 salam sekersiz çay 1 kepek ekmegi
Gecen hafta:59.5
Bu hafta:58.9
Giden:0.6

Slm kızlar
Saat 1 de üç kare çikolata
Akşam yemeğim şimdi yedim
5 servis kaşığı bulgur pilavı
Bi Kaşık yoğurt
4-5 tane biber turşusu

Kizlar saat 3 te ara ögun yaptm cok canim cekiyodu 2 tatli kasigi kadar cikolata ve neskafe

Kizlar ara ogun diyet biskuvi yemstm yazmayi unuttm birazck kacamagm oldu ödül niyetli diyelm 2 kare cikolata az çerez

Aksam yemeğim bilirmsnz bilmiorm ama hatay a özgü bi yemek mualla ve cacık patlicanla yapilan bi sebze yemegi belki yersem bi dilim kepek ekmegi

Aksam yemegim
Koca bir tabak yogurtlu karnabahar

Oh mis gibi doydum

Bu aksam su jillianla tanisalim bakalim
Yaptiktan sonra izlenimlerimi sizinle paylasiciim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…