Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Canım nerelerdesin ya iyileşmedin mi halaaa. Merak ediyorum vala bak. Mervede yok ortalarda çabukcak dön emi

hoooy tombul kuşlarım ben geldim inşallah da iyileşemeden geldim valla feciyim halen ağzım burnum akıyor
güzel dilekleriniz için pek çok kere öptüm hepinizi bi kaç güne toparlanıp bomba gibi dönücem inşallaahhhh

ayy evime geldim bi tartılıyım dedim anaa bi baktım baskülün ayağı kırılmış offf takmaya çalıştım ama olmadı maalesef.

tamire göndericem bu yüzden bi süre kilo bildirimim olmayacak oysaki bu pazartesiyi nasıl da iple çekmiştim:26::26:

Eneee hoşgeldinn çok çok geçmiş olsunn İnşallah bir an önce toparlarsın. Boşver yaw tartıyı falan önce sağlık

Eneee hoşgeldinn çok çok geçmiş olsunn İnşallah bir an önce toparlarsın. Boşver yaw tartıyı falan önce sağlık

aynen tatlım önce sağlık sen de tatlı krizini teğet geçmişsin kocaman büsbüyük bi alkışı hakettin bi daha gelmesin o kriz eğer gelirse de botunu giymeden gönder gitsin

İlk iki krizi atlattık bakalım. Umarım diğerlerinide böyle geçiştirebilirim. İşin ilginci benim iradem çok iyidir. Böyle önümde kral sofrası kursalar şapur şuğur yeseler bile ben yemeyeceğim dediğimde yemem. Ama kendi kendime kaldım mı garip bir düşünce dolduruyor beynimi. Onunla savaşmayı öğreniyorum yavaş yavaş

bak gör diyetin bi faydası daaha insana kendini keşfettiriyor ve güçlendiriyor

Ee sen neler yaptın bakalım?? Bozmadın değil mi diyeti?

Ee sen neler yaptın bakalım?? Bozmadın değil mi diyeti?

ayy yok tatlım ya iştahsızım zaten nereye bozuyum diyet fln:26::26::26:
acıkmıyorum artık açlık diye bi his yok hastalıktan sanırım :18:

günaydın kızlar..
çok geçmiş olsun cnm, inş iyileşmişindir.. vee bende diyete başladım bakalımmm neler olcak özlemişim ama diyet yapmayı bunu anladım allah yardımcım olsun bu hafta biraz zorlancam ama sonrası muhteşem olcak inşallahh
seçilcim benim evde int olmadığı için hafta sonu giremiyorum ama alışkanlık yaptı burası telden girmeye başlıcam artık hem sizide takip etmiş olurum

Son düzenleme:
Ohh ohh haydi hayırlı olsun bakalım inşallah hedefine ulaşırsın. Kaç kiloydun Merviş sen?

Ohh ohh haydi hayırlı olsun bakalım inşallah hedefine ulaşırsın. Kaç kiloydun Merviş sen?

inşallah cnm ya, ah ahh bu güne kadar hiç olmadığım kiloyum ya 72 kg bugün tartıldım ve şook oldum

hiç olmadım bu güne kadar hep 69 kg falan olmuştum baya kendimi aşmışım yanii

kendimi sıkmadan 3 ayda istediğim kiloya inerim inşallah..

cnm sen kaç kilo oldun? 1 hafta oldu demi senin?

Son düzenleme:
Vala kaçamaksız diyet yapalı bugün 4. günüm. 80 kilo ile başladım. 10 günde bi tartılacağım bakalım

hımmm anladım, 10 gün çok değilmi cnm yaa ben 2 günde bir tartılıyorum merak ediyorum çünkü kaç litre su içiyosun günde ben daha çok içemedim zorlamayım kendimi demi? daha 4 bardak oldu ama öğlen yemekten sonra yeşil çay içtim özlemişim tadını bi değişik geldi

Ben günde 3 litre su içiyorum. Çaylar ve kahve hariç. Yarım litrelik pet şişelere koyuyorum hep elimin altında oluyor aklıma geldikçe içiyorum inan hiç zorlanmıyorum bile. Zaten yarım litre sabah kalkınca yarım litrede akşam yatmaya yakın içiyorum 1 litresi gitmiş oluyor. 2 litreyide gün içinde hayli hayli içiyorum düşün yani 12de kalktığım halde Birde ben ılık su içiyorum genelde. Suyu keettla koyuyorum içimden 20 ye kadar sayıp kapatıyorum öyle içiyorum soğukta daha iyi oluyo

oo maşallah baya içiyormuşsun kızz ben okadar içemem yaa daha yeni içmeye başladım ama sonra sonra arttırırım, 2 litre ne ki dediğim günler olcak inş

peki yeşil çay kaç bardak içiyosun cnm?

bizim kız iyileşemedi heralde açmadı bugün hiç :44:

geçmiş olsun mavimiiii
haydi nerelerdesin
hep kapalı kalsın iştahlarrr

Değişiyor canım. 3ü hiç geçemedim ama genelde 2 bardak içiyorum. 1 ya da 2 bardakta kahve içiyorum. Benim hep içtiğim karışık bitki çayım var. Yazın dağ bayır gezip topladığım kuşburnularını ve papatyaları kuruttum. Birde daldan topladığım ıhlamur yaprakları ile karıştırdım bazen onu demleyip içiyorum. Gribe enerjisizliğe bir bir öneririm vala

hımm, bende günde 1 bardak anca içiyorum sonra sonra daha çok içerim fazla kendimi zorlamayım, pek bitki çaylarını sevmem cnm ben ya yeşil çayıda zorla içiyorum zaten

geçmiş olsun mavimiiii
haydi nerelerdesin
hep kapalı kalsın iştahlarrr

yarın yazmaya başlayacam inşallah tatlım özledim burları

izmirlim seçilim kaynatmışsınız burları aferüm
diyetin de hayırlı uğurlu olsun tatlım tam yol ileriiii kimsecikler tutamaz biziiiii

yarın yazmaya başlayacam inşallah tatlım özledim burları

izmirlim seçilim kaynatmışsınız burları aferüm
diyetin de hayırlı uğurlu olsun tatlım tam yol ileriiii kimsecikler tutamaz biziiiii

hoşgeldin tatlım, sen yokken birazcık kaynattık sende geldin daha güzel oldu
inş tatlım özlemişim diyet yapmayı yaa gerçi yarım saat önce yarım tost yedim dayanamadım ama olsun ilk gün diye hadi bişey olmaz dedim ama bidaha yapmıcam aynı hatayı
sen nasıl oldun iyileşe bildin mi tatlım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…