az kaldı azzzz
aslansın sen yaparsınnn
aslanım demi yaparım demi hahahahha kendimi kemal sunal gibi hissettim :86::86:
evet izmirlim maaşallah her şeyi biliyorsun da sen ne zaman başlayacaksın sağlıklı yaşam+diyet= mükemmel zarif bi yaşam yoluna
neyi bekliyorsun tatlım bende sana da yetecek enerji var cesaretini topla hadi artık
herşeyi biliyorum ama maalesef uygulayamıyorum, ya cnm ben soğan kürü yapıyorum da adet düzensizliği için bu hafta sonu bitcek ondan sonra yapıcam ikisi bir ağır gelir diye başlamadım diyete hem soğan suyu hem de açlık olmaz diye başlamadım
açlık yok tatlım ben aç kalmıyorum hiç bazen suçluluk hissediyorum çok mu yiyorum diye ama kilocukların da gittiğini görünce ohh diyorum doğru yoldayım
tamam pazartesi günü bomba gibi bi izmirli görücem karşımda azimli kararlı
tamam cnm, tabikidee pazartesiden sonra başlıcam bidaha bozmak yokk kararım kesinn..
Önceden belli mi ne olacağı yemek hanede?inşallahhhhhh
Öğlen Yemeğim: Tavuk sarma+ 4 kaşık kadar bulgur pilavı+ 1 kepçe brokoli çorbası (ömrümde ilk defa içtim )+ayran
ohh mis yemekhanede de yiyince çeşitli yiyorum
sıkıldım her gün 3 ögün evde yapmaktan bari öğlenleri düşünmeyim dedim 2 gündür böyle ama sanırım yarın fln evden getirmeye devam ederim :26:
Önceden belli mi ne olacağı yemek hanede?
evet tatlım belli haftalık yayınlanıyor
Ehh iyi işte önceden bakarsın menüye hafif ve lezzetli yemeklerin ya da yapımı zor yemeklerin olduğu zaman yemekhaneden yersin diğer zamanlarda da evden götürürsün
Günaydın cnm,
hoşafının tarifini yazdım bi yere diyet yaparken tatlı isteğim olursa kendime yaparımohh yediğin yemekler süper benim de canım çekti he afiyet olsun ama kalori olmasın benimde boynum tutulmuş ya ıslak saçla yattım ondan oldu heralde. :44:
yaz tatlım afiyet bal şeker olsun
ayy ben de ne biçim hasta oldum off alttan üstten
ağzım burnum gırlağım boynum boğazım ağrıdan kopuyo
akşam yemeğim de baştan sağma oldu omlet yaptım süt içtim kapattım bugünü de
Ay canımm çok çok geçmiş olsunnnAyy yatak dösek yatiyorum feci oldum sabah bi kahvaltim yaptim simdi canim tek lokma bir sey istemiyor az evvel zencefil tarcin limon bal katip ilik suya ictim iyi gelir diye offff rabbim sen iyilestir hastalik feci bir sey
Ayy yatak dösek yatiyorum feci oldum sabah bi kahvaltim yaptim simdi canim tek lokma bir sey istemiyor az evvel zencefil tarcin limon bal katip ilik suya ictim iyi gelir diye offff rabbim sen iyilestir hastalik feci bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?