Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

herşeyi biliyorum ama maalesef uygulayamıyorum, ya cnm ben soğan kürü yapıyorum da adet düzensizliği için bu hafta sonu bitcek ondan sonra yapıcam ikisi bir ağır gelir diye başlamadım diyete hem soğan suyu hem de açlık olmaz diye başlamadım

açlık yok tatlım ben aç kalmıyorum hiç bazen suçluluk hissediyorum çok mu yiyorum diye ama kilocukların da gittiğini görünce ohh diyorum doğru yoldayım
tamam pazartesi günü bomba gibi bi izmirli görücem karşımda azimli kararlı

tamam cnm, tabikidee pazartesiden sonra başlıcam bidaha bozmak yokk kararım kesinn..

Son düzenleme:
tamam cnm, tabikidee pazartesiden sonra başlıcam bidaha bozmak yokk kararım kesinn..

inşallahhhhhh

Öğlen Yemeğim: Tavuk sarma+ 4 kaşık kadar bulgur pilavı+ 1 kepçe brokoli çorbası (ömrümde ilk defa içtim )+ayran

ohh mis yemekhanede de yiyince çeşitli yiyorum
sıkıldım her gün 3 ögün evde yapmaktan bari öğlenleri düşünmeyim dedim 2 gündür böyle ama sanırım yarın fln evden getirmeye devam ederim :26:

Önceden belli mi ne olacağı yemek hanede?

evet tatlım belli haftalık yayınlanıyor

Ehh iyi işte önceden bakarsın menüye hafif ve lezzetli yemeklerin ya da yapımı zor yemeklerin olduğu zaman yemekhaneden yersin diğer zamanlarda da evden götürürsün

Ehh iyi işte önceden bakarsın menüye hafif ve lezzetli yemeklerin ya da yapımı zor yemeklerin olduğu zaman yemekhaneden yersin diğer zamanlarda da evden götürürsün

öyle yapıyorum tatlım zaten de ne kadar az yesem de onların yaptıklarında benimkinin kat kat fazlası yağ kalori olacaktır. o yüzden dikkatli tüketmem lazım

akşam yemeğim: taşlık kavurma+ ayran+ yarım kepçe enfes hoşafımdan

ben enfes hoşafımın tarifini yazıyım

3 incir, 4 sarı kayısı, 4 gün kurusu, bi avuç üzüm kurusu 3 bardak su 5 dakika kaynattım.

off ne biçim de lezzetli oldu çok tatlı bir de üstüne az daha su katabilirim tatlı isteğimi alıp götürdü

45 dakika kadar da hafif tempolu koşu+ yürüyüş+ egzersiz

nasıl yoruldum nasıl terledim azcık yağmur yağıyordu hasta olmazsam iyidir

kahvaltım: 2 muz+süt

öğlen için enfes bi salata hazırladım biftekli salata yanında da ayran içerim ohh misss

Günaydın cnm,

hoşafının tarifini yazdım bi yere diyet yaparken tatlı isteğim olursa kendime yaparım ohh yediğin yemekler süper benim de canım çekti he afiyet olsun ama kalori olmasın benimde boynum tutulmuş ya ıslak saçla yattım ondan oldu heralde. :44:

Son düzenleme:

yaz tatlım afiyet bal şeker olsun

ayy ben de ne biçim hasta oldum off alttan üstten

ağzım burnum gırlağım boynum boğazım ağrıdan kopuyo

akşam yemeğim de baştan sağma oldu omlet yaptım süt içtim kapattım bugünü de

geçmiş olsun tatlım, benim bugün boynum iyi çok şükür, hafta sonu dinlenirsin geçer inş cnm ne yağmur yağıyor yaa geceden beri işe zor geldim hee

Son düzenleme:
Ayy yatak dösek yatiyorum feci oldum sabah bi kahvaltim yaptim simdi canim tek lokma bir sey istemiyor az evvel zencefil tarcin limon bal katip ilik suya ictim iyi gelir diye offff rabbim sen iyilestir hastalik feci bir sey

Ayy yatak dösek yatiyorum feci oldum sabah bi kahvaltim yaptim simdi canim tek lokma bir sey istemiyor az evvel zencefil tarcin limon bal katip ilik suya ictim iyi gelir diye offff rabbim sen iyilestir hastalik feci bir sey
Ay canımm çok çok geçmiş olsunnn Çorba iç canım bol bol sıvı al

çokkk geçmiş olsun.acil şifalarrr diliyorum

merhabalar.yoksunuz hala.iyleşemediniz mi daha.merakta bırakmayınız bizlerii

Herhalde memlekete döndü o. Bir keresinde yine hastalanmıştı memlekete gittiği için yazamamıştı bir süre. İnşallah çabucak atlatır hastalığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…