• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Günaydın müstakbel çıtırlarım ben geldim inşallah inşallah diyorum çünkü hala bi kırgınlık var üstümde :43::43:

sabah kahvaltı yapmaya halim yoktu tost aldım yedim onu yediğime de pişman oldum midemi ne biçim yaptı rahatsız oldum şimdi de
öğle yemeği de hazırlamadım ne yicem onu da bilmiyorum bugün de saçma sapan olcak gibi valla offfff:26::26:

Günaydın müstakbel çıtırlarım ben geldim inşallah inşallah diyorum çünkü hala bi kırgınlık var üstümde :43::43:

sabah kahvaltı yapmaya halim yoktu tost aldım yedim onu yediğime de pişman oldum midemi ne biçim yaptı rahatsız oldum şimdi de
öğle yemeği de hazırlamadım ne yicem onu da bilmiyorum bugün de saçma sapan olcak gibi valla offfff:26::26:

günaydın, hoşgeldin cnm,:16:

sen ilaçlarını iç birazdaha yat dinlen üstünde kırgınlık falan kalmaz cnm hasta oluduğun için çok gelmiştir yada miden küçüldü ya ondan kötü olmuşundur cnm.

Son düzenleme:
günaydın, hoşgeldin cnm,:16:

sen ilaçlarını iç birazdaha yat dinlen üstünde kırgınlık falan kalmaz cnm hasta oluduğun için çok gelmiştir yada miden küçüldü ya ondan kötü olmuşundur cnm.

işe geldim artık tatlım uyumak yatmak dünde kaldı:27:
neyse bu hafta düzelicem inşallah inanıyorum :21:

Öğle yemeğim: 5 ızgara köfte+ salata+ayran

akşam a da tarhana çorbam var bakalım yanında ne yapabilirim onu düşünücem

Öğle yemeğim: 5 ızgara köfte+ salata+ayran

akşam a da tarhana çorbam var bakalım yanında ne yapabilirim onu düşünücem

bende bir kase mercimek çorbası içtim yanına kepekli etmek yedim okadar

tarhana çorbasının yanına salata tabiki bide güzel bi sebze yemeği ohh miss :21:

bende bir kase mercimek çorbası içtim yanına kepekli etmek yedim okadar

tarhana çorbasının yanına salata tabiki bide güzel bi sebze yemeği ohh miss :21:

salata olabilir aslında ama buzlukta sarmam var onlardan da yiyebilirim çorba hafif kalır şimdi ilerleyen saatlerde acıkıp gözümün dönmesine müsade etmeyeyim:27:

salata olabilir aslında ama buzlukta sarmam var onlardan da yiyebilirim çorba hafif kalır şimdi ilerleyen saatlerde acıkıp gözümün dönmesine müsade etmeyeyim:27:

bencede cnm, ben öğlen bi çorba içtim şimdi acıktım yaa neyseki az kaldı ara öğünüme saat 4 de yicem 3 tane eti form yanınada şekersiz çay :9:

çok güzel ve azimli bir şekilde ilerlemişsin tebrik ediyorum :)
ben de daha dün başladım :) hepimize kolay gelsin
bu öğlen special k kırmızı meyveli olanından yedim acaba doğru mu yaptım bilemedim :)

bu öğlen special k kırmızı meyveli olanından yedim acaba doğru mu yaptım bilemedim :)
,

bence iyi yaptın cnm hatta sabah bide bir öğünde ye onu kilo verdirtiyormuş baya ben denedim ama yapamadım sevmedim o yüzden bıraktım:9:

peki cnm sen kaç kilosun ideal kilon kaç ? bende dün başladım çok acıktım bugün ama bozmucam :19::20:

bencede cnm, ben öğlen bi çorba içtim şimdi acıktım yaa neyseki az kaldı ara öğünüme saat 4 de yicem 3 tane eti form yanınada şekersiz çay :9:

ben ara ögün yapmıyorum ya çay kahve içiyorum da ara ögün gibi değerlendirmiyorum zorunluluk gibi gelmesin diye :44:

sağol tatlım darısı başına tek tek dökülsün kilocukların:13:

ben pek tavsiye etmiyorum açıkcası paketli fabrikasyon ürünleri yani zayıflamaya yardımcı olsa dahi içinde binbir türlü katkı maddesi falan var böyle böyle sağlımızdan olmayalım:20:

çigelgeni oluştur tatlım ve çıtırdamaya yeminli tombul kelebeklerin dünyasına büyük ve kararlı bi adım da sen at :54::54:

sağol tatlım darısı başına tek tek dökülsün kilocukların:13:

ben pek tavsiye etmiyorum açıkcası paketli fabrikasyon ürünleri yani zayıflamaya yardımcı olsa dahi içinde binbir türlü katkı maddesi falan var böyle böyle sağlımızdan olmayalım:20:

çigelgeni oluştur tatlım ve çıtırdamaya yeminli tombul kelebeklerin dünyasına büyük ve kararlı bi adım da sen at :54::54:

Huhhahahahahaha çıtırdamaya yeminli tombul kelebeklermi. Şimdiye kadar duyduğum en güzel tanımlama bu sanırım :52::52:

peynirim kokmasın diye pide yaptırdım 2 pide çıktı yarım tanesini çay ve domatesle yedim 1.5 tanesini ise dildim dildim dolaba koydum dilim dilim tüketicem çıkarıp ısıtıp.

bi kalıp peynir çok geliyor bana az az almalıyım bu kanaate vardım artık mümkünse dilim dilim minik minik:44::19:

baskülüm bozuk dedim fazla tartıyo dedim ama 19 kiloluk su damacanasını 19.300 olarak tarttı her şey yolunda normal yani

offf garezi ya bana ya da ben durduk yere kilo aldım amaneyyyy 4 günde 2 kilomu aldım ben üstelik hastayken iştahım minimum a inmişken

off ki ne off reglim yeni bitti onla ilgisi var mıdır acep dostlar ses edin teselli edin bir şey söyleyin:2::2::18::18::18::18:

Cicim sen yarın sabah bir tartıl bakalım hala 2 kilo fazla gösteriyorsa birde başka yerde tartıl oda 2 kilo fazlaysa ne yazıkki tartında sorun yok demektir. Hemencicikte morelini bozma canım olur öyle şeyler. Vücuttur ne yapsa yeridir:37:

canım adetle ilgili değildir yeni bitti diyosun ilk başlarda olsaydın vücut su topluyor ondan derdim, ilaçlardan olabilir mi acaba ilk o geldi aklıma ? :44:

sabah tartıldım 66 diyor oofff ki ne ooooffff :14::14::14::14::14:

napayım ne edeyim nerde yanlış yaptım ipin ucunu kaçırmama rağmen dikkatli olmama ve üstelik o kadar iştahsız olmama rağmen nerde yanlış yaptım da 1 kilo vermek yerine 2 kilo birden aldım yani 3 kilo zarardayım ooooofffffffff:30::30::30::30::18::18::18:

canım ozaman sen başka tartıda tartıl belkide bozuktur tartı yaa madem bozmadın dikkat ettin hem iştahsızdım da diyosun kesin tartı bozuk..

Back