mavimi süper canım ya zim ne kadar güzel bişey tebrik ediyorum seni ,bende çok azimliydim 40 kiloya yakın verdim ,resmen şu paylaştığın resimlerdekiler kadar fark oluştu bende de ..eski resimlerimin hepsini yaktım diyetisyenimle beraber ,hiçbir anı bırakmadım ,yeniden doğdum resmen
vay bee helal olsun sana cnm, ne güzel azim etmişsin sabretmişsin 40 kilo vermişsin maşallahpeki kaç kilodan kaça düştün? kaç yılda cnm? merak ettim peki daha kilo vermeye devam ediyormusun bunuda merak ettim
105 kilodan 66 ya düştüm canım şimdi hedef 55 ama ben yıllara yayarak başardım bir kerede olmuyor elbet ,yaklaşık 4 buçuk yılda diyelim ,diyetisyenim şu an ara verdirdi ,dinlenme ve sıkılaşma evresi ,spor yapıyorum şu an ,ama bu evre geçince hızlandırılmış bölüme geçicez artık ve 6 ay gibi bir süreye yayarak 10 klioyu vermeyi hedefliyorum ..
ooo maşallah yaa 4,5 yılda 40 kilo inanılır gibi değiltabikide bir kerede olmuyor sıkılaşman içinde spor yapıyorsun doğal olarak.. ya ben diyet yapıyorum istediğim kiloya iniyorum ama maalesef koruyamıyorum kilomu bunun için ya spor yapmam lazım yada diyetisyene mi gitmem lazım sende cnm :26:
malesef en büyük sorun kilo verdikten bir süre sonra geri almak ,ama kilo sabitleyici ,olduğun kiloyu koruyan programlar var ,başta spor ,mesela ben şu an sadece pilates yaparak kilomu koruyorum ,şu an diyetisyenim olduğun kiloyu 6 ay korumam gerektiğini bunun için en uygun yolun pilates olduğunu söyledi ve beni şu anda çok sıkıcı ve yorucu olmayan programa aldığını söyledi ..ben şu anda dilediğimi yiyorum ama porsiyonlar küçük ,mesela bir porsiyon bir dilim ise benim porsiyonum onun yarısı ,yapacağım kahvaltının yarısı ,yada yiyeceğim akşam yemeğinin yarısı ,tabaklarım çok küçük şu an ,mümkünse kase ile yiyorum ,bol yeşillik yoğurt ve sebze öğünlerimin vazgeçilmezi ..
mavimi süper canım ya zim ne kadar güzel bişey tebrik ediyorum seni ,bende çok azimliydim 40 kiloya yakın verdim ,resmen şu paylaştığın resimlerdekiler kadar fark oluştu bende de ..eski resimlerimin hepsini yaktım diyetisyenimle beraber ,hiçbir anı bırakmadım ,yeniden doğdum resmen
Öğlen yemeğim: hindi göğüslü salata+ ayran
Akşam yemeğim: 6 adet lahana sarması+ 6 adet yaprak sarması + yoğurt
iki saat kadar sonra kestane yedim
toplamda 1 saat yürüyüş egzersiz yaptım
ohh mis benden iyisi yok sporumu da yaptım
ohh ne güzelmiş senin bu diyetin yaa, yaprak sarmaları, lahana sarmaları, kestaneler ohh mis valla
evet tatlım benim ki diyet gibi değil pek, faydasız olmayan her şeyden yemem serbest kendimi seçimlerimde özgür ama miktarında sınırladım
ama yağı tuzu şekeri az mesela ve porsiyonlarım eskiye göre çok minik
o yasak bu yasak deyip bunaltmak istemiyorum kendimi ohh mis çok da iyi yapıyorum
bencede tatlım en iyisini yapıyorsun hemde sıkılmamış olursun
evet tatlım tam da bu yüzden
Öğlen yemeğim: çok karışık bi öğlen yemeğim oldu aşırıya kaçmadım ama üç kaşık ondan iki çatal bundan deyip çepçeşitli şeyler yedim
Mercimek Çorbası+ etli türlü+ salata+milföy böreği peynirli
oyy çok yoğun bi sabah geçirdim önce kalktım hazırlandım ama karnımda bi ağrı bi ağrı öff kahvaltımı yaptım ilaç yuttum çıkarıp üstümü geri yattım. :26:
neyse ki geçmiş ağrım kalktım tekrar giyindim işe de yeni geldim
kahvaltım: Dünden kalan mantarlı sucuklu omletim+ kayısı Çayım+3 yeşil zeytin + peynir+ maydanoz
bi de akşam çok hoş bir hoşaf yaptım henüz tatmadım akşam tadıcam aşırı lezzetliyse sizlerle paylaşıcam
aa geçmiş olsun tatlım regli falan mı olcan acaba ? şu kayısı çayı ne işe yarıyor cnm hep söylüyon da merak ettim kayısıyı severim belki bende içerimçok hamaratsın tatlım..
tatlım tatlım çok faydalı kayısı çayı bağırsaklarımızı çalıştırıyor arada içiyorum ben ihtiyaç duydukça
sağol tatlım ömrümde yapmadığım kadar yemeği bu 2 aydır yapıyorum hamarat olmak zorundayım
hmm tatlım bende toksinler falan atılsın diye sandıydım yeşil çay gibi içilcek sandım
diyet demet, hamaratlık+ sağlıklı yaşamak demektir+ spor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?