Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

vay bee helal olsun sana cnm, ne güzel azim etmişsin sabretmişsin 40 kilo vermişsin maşallah peki kaç kilodan kaça düştün? kaç yılda cnm? merak ettim peki daha kilo vermeye devam ediyormusun bunuda merak ettim

Son düzenleme:
vay bee helal olsun sana cnm, ne güzel azim etmişsin sabretmişsin 40 kilo vermişsin maşallah peki kaç kilodan kaça düştün? kaç yılda cnm? merak ettim peki daha kilo vermeye devam ediyormusun bunuda merak ettim

105 kilodan 66 ya düştüm canım şimdi hedef 55 ama ben yıllara yayarak başardım bir kerede olmuyor elbet ,yaklaşık 4 buçuk yılda diyelim ,diyetisyenim şu an ara verdirdi ,dinlenme ve sıkılaşma evresi ,spor yapıyorum şu an ,ama bu evre geçince hızlandırılmış bölüme geçicez artık ve 6 ay gibi bir süreye yayarak 10 klioyu vermeyi hedefliyorum ..

ooo maşallah yaa 4,5 yılda 40 kilo inanılır gibi değil tabikide bir kerede olmuyor sıkılaşman içinde spor yapıyorsun doğal olarak.. ya ben diyet yapıyorum istediğim kiloya iniyorum ama maalesef koruyamıyorum kilomu bunun için ya spor yapmam lazım yada diyetisyene mi gitmem lazım sende cnm :26:

malesef en büyük sorun kilo verdikten bir süre sonra geri almak ,ama kilo sabitleyici ,olduğun kiloyu koruyan programlar var ,başta spor ,mesela ben şu an sadece pilates yaparak kilomu koruyorum ,şu an diyetisyenim olduğun kiloyu 6 ay korumam gerektiğini bunun için en uygun yolun pilates olduğunu söyledi ve beni şu anda çok sıkıcı ve yorucu olmayan programa aldığını söyledi ..ben şu anda dilediğimi yiyorum ama porsiyonlar küçük ,mesela bir porsiyon bir dilim ise benim porsiyonum onun yarısı ,yapacağım kahvaltının yarısı ,yada yiyeceğim akşam yemeğinin yarısı ,tabaklarım çok küçük şu an ,mümkünse kase ile yiyorum ,bol yeşillik yoğurt ve sebze öğünlerimin vazgeçilmezi ..

hımm anladım cnm, işte hep ben burdan sonrasını yapamıyorum kilo verdim nasıl olsa yiyeyim biraz diyorum sonra ipin ucu kaçıyor toparlanana kadar almış oluyorsun kiloyu sonra bırakıyorsun, ben bi keresinde 17 kilo verdim ve 3 ayda hepsini aldım maaleseff ama busefer tekrar başlıcam ve korucam kilomu ya spor yapcam yada diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. teşekkür ediyorum cnm bilgiler için..

bravo tatlım azmin önünde bir şey duramaz

Öğlen yemeğim: hindi göğüslü salata+ ayran
Akşam yemeğim: 6 adet lahana sarması+ 6 adet yaprak sarması + yoğurt
iki saat kadar sonra kestane yedim

toplamda 1 saat yürüyüş egzersiz yaptım

ohh mis benden iyisi yok sporumu da yaptım

ohh ne güzelmiş senin bu diyetin yaa, yaprak sarmaları, lahana sarmaları, kestaneler ohh mis valla

ohh ne güzelmiş senin bu diyetin yaa, yaprak sarmaları, lahana sarmaları, kestaneler ohh mis valla

evet tatlım benim ki diyet gibi değil pek, faydasız olmayan her şeyden yemem serbest kendimi seçimlerimde özgür ama miktarında sınırladım

ama yağı tuzu şekeri az mesela ve porsiyonlarım eskiye göre çok minik

o yasak bu yasak deyip bunaltmak istemiyorum kendimi ohh mis çok da iyi yapıyorum

Kahvaltım: 1 yumurta haşlama+ peynir+zeytin+ maydanoz+kayısı çayı

kahvaltı dünkünün aynısı olmuş heheheh ama öğlen ne yiyeceğim meçhul

bencede tatlım en iyisini yapıyorsun hemde sıkılmamış olursun

bencede tatlım en iyisini yapıyorsun hemde sıkılmamış olursun

evet tatlım tam da bu yüzden

Öğlen yemeğim: çok karışık bi öğlen yemeğim oldu aşırıya kaçmadım ama üç kaşık ondan iki çatal bundan deyip çepçeşitli şeyler yedim
Mercimek Çorbası+ etli türlü+ salata+milföy böreği peynirli

hımmm bişeycik olmaz cnm yaa azar azar yemişsin zaten ben böreğe dayanamam ya hele su böreğine

Akşam Yemeğim: mantarlı sucuklu omlet + ayran
çok geldi kalanını sabah kahvaltı da yiyim dedim en iyisi

40 dakika kadar da hafif tempolu koşu ve yürüyüş yaptım

ohh mis benden iyisi yok benden güzeli yok

oyy çok yoğun bi sabah geçirdim önce kalktım hazırlandım ama karnımda bi ağrı bi ağrı öff kahvaltımı yaptım ilaç yuttum çıkarıp üstümü geri yattım. :26:
neyse ki geçmiş ağrım kalktım tekrar giyindim işe de yeni geldim

kahvaltım: Dünden kalan mantarlı sucuklu omletim+ kayısı Çayım+3 yeşil zeytin + peynir+ maydanoz

bi de akşam çok hoş bir hoşaf yaptım henüz tatmadım akşam tadıcam aşırı lezzetliyse sizlerle paylaşıcam

aa geçmiş olsun tatlım regli falan mı olcan acaba ? şu kayısı çayı ne işe yarıyor cnm hep söylüyon da merak ettim kayısıyı severim belki bende içerim çok hamaratsın tatlım..

Son düzenleme:

aa geçmiş olsun tatlım regli falan mı olcan acaba ? şu kayısı çayı ne işe yarıyor cnm hep söylüyon da merak ettim kayısıyı severim belki bende içerim çok hamaratsın tatlım..

tatlım tatlım çok faydalı kayısı çayı bağırsaklarımızı çalıştırıyor arada içiyorum ben ihtiyaç duydukça tadı da çok lezzetli onu da eklemeden gidemiycim

sağol tatlım ömrümde yapmadığım kadar yemeği bu 2 aydır yapıyorum hamarat olmak zorundayım

Son düzenleme:

hmm tatlım bende toksinler falan atılsın diye sandıydım yeşil çay gibi içilcek sandım

diyet demet, hamaratlık+ sağlıklı yaşamak demektir+ spor demektir

Son düzenleme:

hmm tatlım bende toksinler falan atılsın diye sandıydım yeşil çay gibi içilcek sandım

diyet demet, hamaratlık+ sağlıklı yaşamak demektir+ spor demektir

evet izmirlim maaşallah her şeyi biliyorsun da sen ne zaman başlayacaksın sağlıklı yaşam+diyet= mükemmel zarif bi yaşam yoluna

neyi bekliyorsun tatlım bende sana da yetecek enerji var cesaretini topla hadi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…