canım ozaman sen başka tartıda tartıl belkide bozuktur tartı yaa madem bozmadın dikkat ettin hem iştahsızdım da diyosun kesin tartı bozuk..
servise götürecem de sırf içim rahatlasın diye artık:18:
tatlımmm başka tartıda kıyafetsiz tartılamam ki ama bence
evet haklısın cnm ben düşünmedim hiç orasını, ozaman sen serfise götür bi tartını inş bozuktur ondan öyle tartmıştır cnm
İhi ihikolayı var. Evdeki tartınlada kıyafetli tartıl
sabah tartıldım 66 diyor oofff ki ne ooooffff
napayım ne edeyim nerde yanlış yaptım ipin ucunu kaçırmama rağmen dikkatli olmama ve üstelik o kadar iştahsız olmama rağmen nerde yanlış yaptım da 1 kilo vermek yerine 2 kilo birden aldım yani 3 kilo zarardayım ooooofffffffff:18::18::18:
Tartın yanlış değilse Vücut su toplamış olabilir ödem yapmıştır. 1-2 kg. fazla çıkabiliyor bazen . Sen bir kaç gün içinde tekrare tartıl. Moralini bozma sakın.
kahvaltım: 1 kepçe tarhana çorbası+ 1 parça dünden kalan peynirli pide 1 dilim ekmeğe esdeğerdir muhtemelen
Öğlen yemeğim: 2 yumurta haşlama+ maydanoz+ tere+ 1 salatalık+1 domates+ zeytin+ kayısı çayı
ya bişey sorcam cnm, bu maydanozla + tereyi kaç tane yiyosun birde neden yiyorsunçok merak ettim herkesin listesine bakıyorum da hep maydonoz neden anacımm
izmirlim ben sevdiğimden bayıldığımdan yiyorum ya faydası muhakkak ki vardır ama sen de tüket bol bol ot buldummu yiyelim
kardeş günlüğe merhabaşöyle yazdıklarını bir okudumda kendine verdiğin motivasyona bayıldım sadece yaş olarak senden baya öndeyim....onun dışında başlangıç kg,şu anki kg,hedef kg nerdeyse aynı ...birde okurken baskülün bozulmuş....ne tesadüf benim de iki gün önce bozuldu...birde balık burcuyum dersen çok gülerim ...tesadüfün bukadarı...ben servisle uğraşamadım...gittim yenisini aldım.....umarım sorun hallolur.... bu arada 3 kg birden almışım demişsin...bir anda bu kadar kg almamışsındır bence....vücudun su tutmuştur büyük ihtimalle....kiraz saplı yeşil çay deneyebilirsin...çok iyi geliyor bu durumlarda.....
ben madanozu severim de tereyi sevmem he bide dere otunu
aa çok severim onu da bol bol satılıyo zaten alıyoruz her yerlerden
senin günlük ne alemde bu arada izmirim hadi yaz da görelim hani çizelgen bilem yok hadi yap da endamını görelim :118:
yaaa gülcen ama ben açamadım topik kendimeee bilemedimmondan yazamıyorum olsun yaa senden seçilden idare ediyorum artıkk
hahahahha başımın üstünde yerin var ama çizelge oluştur bari
çizelge karışık acuk yardımcı olurum zevkle istersen
hahahahha başımın üstünde yerin var ama çizelge oluştur bari
çizelge karışık acuk yardımcı olurum zevkle istersen
ayy çokk iyi olurr vallaşimdi baktım da kocaman konu aç yazısını görmemişim nasıl yapcaz şimdi listeyi ? kiloyu boyumu
bel gösüs kalça kaç cnm onu mu yazcaz evde yazıyorum da ben
ben vücut ölçülerimi yazmadım sadece başlangıç kilon, kilon hedefin bi de şimdiki kilon kafi.
link veriyim tatlım burdan seç beğen kullan ilerle doldur en sonunda sonu png olan kodu hakkımda kısmındaki çizelge kısmına yapıştır ohh mis
Weight Loss - Diet Ticker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?