Tamam caniim. Yarindan itibaren bende sizlerle katiliyorum.
Sabah tartilip kilomu paylasicam .cok mutlu oldum size katildigim için.Tamam tatlimm pazartesileri kilo bildirim gunumuz ve her ay vucut olculerimizi guncelleyecegiz bu yuzdde yarin sabah ac karnina tartilip kilo bildiriminda bulunmalisin ve yine vucut olculerini de bildir ki asamalarimizi daha net gorelim
Sabah tartilip kilomu paylasicam .cok mutlu oldum size katildigim için.
InsallahSen istikrarli ol ki kilo verdikce hepimiz musmutlu olalimmmm hafiflikten ucalimmmm
Aynen tatlim 2 gundur fenayim vallagünaydın kızlarrrr
kabızlıkla resmen savaş veriyorum kaç gündür oooffff bi süre protein fln yapmama kararı aldım vücudun dengesi bozuldu
Teşekkür ederim cnm ama taneli hicbisey yiyemiorm yirmilik disimi cektirdm ve 5 tane dikis var cikarmak icin kemik kesmek zorunda kaldi doktor agrisini sen dusun artk dun cok kotuydm bu arada aksam saat 6 da bir bardak sut ictm saat 9 gibi yine bi bardak sut ve 4 tane petibör biskuvi yedmGecmis olsun tatlimm cesitlendir corbalarini bari de minik kofteli olanlar fln yap cesitlensin menun gucten de dusmezsin boylelikle
Cnm aksam bir bardagn icine ılık su koy 2 ya da 3 tane kuru kayisiyi icine koy sabah kayisilari ye suyunuda ic ve bol bol da su tuket kahvaltinida biraz gec yap sonra biseyn kalmaz insallahgünaydın kızlarrrr
kabızlıkla resmen savaş veriyorum kaç gündür oooffff bi süre protein fln yapmama kararı aldım vücudun dengesi bozuldu
Off tatlim gecmis olsunTeşekkür ederim cnm ama taneli hicbisey yiyemiorm yirmilik disimi cektirdm ve 5 tane dikis var cikarmak icin kemik kesmek zorunda kaldi doktor agrisini sen dusun artk dun cok kotuydm bu arada aksam saat 6 da bir bardak sut ictm saat 9 gibi yine bi bardak sut ve 4 tane petibör biskuvi yedm
Bi an once yap kurtul derim cnm benmde iki disim oyleydi birincisini aldrdm buda ikincisi bu daha zor oldu iste ama ilk gun zor agri bakimndan sonraki gunler yine biseyler yerken zorlaniosn ama en azndan ilk gunki kadar agri olmuoOff tatlim gecmis olsun
Benim de o operasyonu olmam gerekiyor
Hem de 2 disten
Korkudan gidemiyorum
Haklisin canim bir cesaret gidip olmam lazimBi an once yap kurtul derim cnm benmde iki disim oyleydi birincisini aldrdm buda ikincisi bu daha zor oldu iste ama ilk gun zor agri bakimndan sonraki gunler yine biseyler yerken zorlaniosn ama en azndan ilk gunki kadar agri olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?