Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Canim ne kadar mutlu oldum bilmezsin
off bir daha 60 lari gorme insallah
Kizlar boyle giderse
nisan sonuna tamamdir bu is
Masallah hepimize
her pazar protein yapalim bence kizlar

aynen tatlımmm bir daha görmeyim inşallahhhh
yapalım tatlımm ama bol kayısı çayıyla desteklemek lazım o günü

Seyma tatlim hazir duzenleme yapiyor ken benim hedefimi de 59 yapar misin
Zahmetsiz olmazsa tabi

tabiki tatlımmmm hemen düzenliyorum R rahimenazli ve N nnisam da bildirim de bulunursa hemen güncelleyeceğim

kahvaltım bu arada

1 kaşarlı simit
maydanoz
ayran

bugün 59 u gördüğüm için ödül verdim kendime simitle
nasıl kokuyodu burnuna ohh iyi oldu

58 i gördüğümde ise pizza ödülü koydum pizza yicem ödüller çok olmaya başladı ama böyle
ama kendim evde yapıcam tabiki ince hamurdan boool malzemossss kapkaşarlı ohh misss 58 i görsem bi ahh

Gunaydn kizlar kahvaltim yarim yumurta ufak dilim peynir 2 salam yesillik sekersiz cay bir dilim kepek ekmegi

Bende haberler kötü 59.5 geldim gecen haftayla aynı fakat soyle bi durum var kabizlik var ve reglmn vakti geldi ama olmadi bildgm kadariylada 1 yada 1.5 kilo fark edio die biliorm halbuki incelmis hissediordm

Bende 61 I gorunce iskender yiycem
Kalorinin dibine vurucam
Bu hafta sonu da yarim waffle yemek istiyorum cok ozledim

Kizlarrr bu haftada tutalim kendimizi
Su 5 gun kaçamak yok
Proteinle giden kilolar gelmesin bir de yarin kimse tartilmasin
Gereksiz yere moral bozmayalim

Şeymacım tebrik ederim inşallah 60 ı görmezsin bundan sonra
Ödül yemekleriniz Şahane bende burger menü yicem
Ama 55 i gördükten sonra
Şurda kaldı 1.9 kg sanki bu son kilo beni çok uğraştırscakmış gibi geliyor

Kizlar 2 mart 59.9
9 mart 58.7
Giden 1.2
Hede f 52
Bu arada kahvalti 2 küçük ev pogaçasi domates salatalik sekersz cay

tatlımm tatlımmm moral bozmak yok sakın ! tüm bunlara rağmen aynı kilondaysan demekki kilo vermişsin demektir o yüzden regl de olsan devam aynen böyle haftaya düzene girersin

öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorba
1 tavuk sarma
ayran
salata
bi dilim baklavaaaaa
çok yedim çokk şuan da rahatsız oldum feci akşam çok hafif yiyeceğim ve tüm hafta bu şımarıklığımdan başka bir şey görmeyecesiniz söz izci sözü

tatlımm tatlımmm moral bozmak yok sakın ! tüm bunlara rağmen aynı kilondaysan demekki kilo vermişsin demektir o yüzden regl de olsan devam aynen böyle haftaya düzene girersin
Ay cnm bende oyle tahmjn ediorm insallah öyledir yinede moral bozmak yok :)

Bu arada ogle yemegi 1 adet icli kofte ve corba bi de kayisi çayı icmistm bundan sonra aksam çorba var hatta bi kac gun sadece corba disimi çektirdm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…