Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Slm kızlar
Bugün hiç menü paylaşmim
Bayağı saçmaladım çünkü
2 günlük izin vermiş olayım kendime
Yarın sıkı bir şekilde buradayım

Kahvalti ve aksam yemegi yok neden
ogun atlamak yok tatlim üç gun dayanirsin beş gun dayanirsinn sonra oflar poflar pes edersin
yesilligini sebzeni etini yogurdunu ekle lutfen yarin bu sekilde olmaz

Tatlim hafif kapatmissin gunu
Iyi olmus Ama çokta yememistin
neyse yarin Diger topigin tarti gunu
Bakalim proteinden sonra ne durumdayim

Evet tatlimm insallah gupgusel bi rakamla karsilasirsinnn

Mrb ben 28 yasindayim 75 kiloyum birbucuk metreyim ve hormonlu ignrler yedim tup bebek yaptircam 3 ay sonra 10 kilo vermek istiyorum .

3 ay icinde verirsin tatlimmm 10 kilo tabiki ama kesinlikle bilincli ve istikrarli ilerlemen gerekli yoksa şişkolata olarak hamiş kalirsin

Ne guzel canim
Mavi kedi de gidiyor
Ben de cok istiyorum Ama kizim kucuk isten Geriye kalan zamanlarimi ona ayiriyorum
Ben de yuruyusle idare etmeye calisiyorum iste...
Aynen canim maalesef bnde spora gidemiyorm ayni zamanda calisamiyorm da benimde kizim kucuk. Seninki ne kadarlik

Kizlae yeşil cay ictm yarm dankek yedm

Yesilcay candir da dankek nedir tatlimmm gunduz yersin olur eritirsin harcarsin gider ama gec saatte olmaz tatlimmm minik kacamaklar bilmedigimiz canavarlardir

Artk bu hafta cok kotayi doldurdum yarn skı bi sekilde devam kizlar

Aynen tatlimm benim de doldu kotam bitti artik her gun sebze salata yemem gerekli tatlisiz sekersiz ekmeksiz mis gibi saglikli olmam lazim ki pazartesi hayal kirikligi olmasin

Aynen tatlimm benim de doldu kotam bitti artik her gun sebze salata yemem gerekli tatlisiz sekersiz ekmeksiz mis gibi saglikli olmam lazim ki pazartesi hayal kirikligi olmasin
Aynen canim motivasyonumuzu hic dusurmeyelim haftanin basindayz yarndan itibaren skı yaparsak ins istedigimiz sonucu görcz tartida

3 ayiçinnde verirsin tatlimmm 10 kilo tabiki ama kesinlikle bilincli ve istikrarli ilerlemen gerekli yoksa şişkolata olarak hamiş kalirsin
Evet canim ya napcam ya hic kemdimi tutamiyorum onun için ne yapmaliyim

Evet canim ya napcam ya hic kemdimi tutamiyorum onun için ne yapmaliyim
Canim diyete baslamadan önce cok iyi motive olman lazim motivasyon olmazsa bugun baslarsn yarn bozarsn. Zayflayacagina bunu basaracagina inanmalisin. Zayflayan insanlarin basari öykulerini oku. Kendine bir hedef belirle. Ne zaman bozmaya yeltensen hemen hedefini hatrla. Ne zaman kacirsan hep kiz kendine. Veee bizi düsun her pazarteai gunu bildirim yapiyorz buraya. Bu zaten insanin motivsayonunu cok yukseltiyo. Her pazartesi gunu icin kendine bir hedef koy şu kiloya incm diee. Ve belli bi ay belirle su zamanda hedefime ulascm die. Boylelikle ins kisa sürede kurtulursn kilocuklarindan.

Yesilcay candir da dankek nedir tatlimmm gunduz yersin olur eritirsin harcarsin gider ama gec saatte olmaz tatlimmm minik kacamaklar bilmedigimiz canavarlardir
Canm mecburen yedm yumuşak olduğu icinden disimden ötürü bisey yiyemiorm dun sabah sut ve biskuvi yedm aksam yogurtla patates yedm cok azdı zaten o saatten sonrada yemeyecktm ama midem cok bulaniodu ve agriodu anlayacagn mecburen yedm Bu arada sabah kahvaltm bir saklıköy bisküvi bir bardak süt

Bugun kahvaltim 1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir. 1 Adet domates ve salatalik 1kupa yesil cay. Ekmek yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…