• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Eki Görüntüle 1440704

Eki Görüntüle 1449397

AZİM, HIRS VE KARARLILIK..

çok iddialı ve büsbüyük harflerle bi giriş yaptım kızçelerim. bana da yol gösterin beni de alın aranıza kabul edin bağrınıza basın:KK19:.

yaşım:24
boyum: 165
kilom: 75
hedefim:55

vee hiç acelem yok ama 5 aya kadar da olsun. istiyorum ki yavaş olsun benim olsun. bi daha da verdiklerimi geri almayayım.

geçen çarşambadan (12.12.2012) beri dikkat ediyorum yediklerime. ama öyle böyle değil ben ki açıktığında sinir krizi geçiren kız şimdi açlığı afrikadaki milyonlarca insanı düşünerek kendime de normal kabul ettirmiş bi insan oldum ve bi hafta da şükür ki yendim bunu ve krize girmiyorum.

artık her gün neler yediğimi yazıcam. desteklerinizi eleştirileriniz bekliyorumEn Büyük KK

güncelledim kızlar çizelgemizi , bilgilerinizee

bende cumaretsı sabah bır saatlığıne gıdıcem canım hafta içi olmuyo benımde oğlum var hafta sonu bır saatlığıne babası bakıcak artık:))

bende cumaretsı sabah bır saatlığıne gıdıcem canım hafta içi olmuyo benımde oğlum var hafta sonu bır saatlığıne babası bakıcak artık:))
Iyi olmus canim
Feci inceltiyor plates falan
Cocuk isini de halletmissin oh ne guzel

Bu arada derya yolda
Seyma da menu yazmamis
Aman kizlar kaçamak yapmayalim
Emeklerimiz bosa gitmesin

hemen menülerimi yazayım denizcik kızmasın

kahvaltım
2 gün kurusu
kayısı çayı
ceviz
yoğurt

öğlen yemeğim
bol marullu çiğköfte
ve ayran

ara
bi avuç leblebi
2 gün kurusu
1 kare bitter

saçmalamanın dibine vurdum ama niye vurdum çok halsiz ve bitkin hissediyorum maalesef o gün kuruları hep şu lanet kabızlık geçsin diye geçsin de bir rahatlayayım artık oooofffffffffff:mad:

hemen menülerimi yazayım denizcik kızmasın

kahvaltım
2 gün kurusu
kayısı çayı
ceviz
yoğurt

öğlen yemeğim
bol marullu çiğköfte
ve ayran

ara
bi avuç leblebi
2 gün kurusu
1 kare bitter

saçmalamanın dibine vurdum ama niye vurdum çok halsiz ve bitkin hissediyorum maalesef o gün kuruları hep şu lanet kabızlık geçsin diye geçsin de bir rahatlayayım artık oooofffffffffff:mad:
Hiç goz den kacirmam menuleri:KK30:
Tatlim menun iyi aslinda kus kadar yiyecek halimiz yok
Saglikli seyler yemissin hep
Aksama da sebze yada proteinli bir seyler yedin mi tamamdir:KK58:
Hem kayisi öyle kalorili bir sey degil canim

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Sabah ac karinina tartildim 63.1 kiloyum. Sabah maydanoz limon kurunu içtim. Kahvalti yapmadim. ogle yemeyim ispanakli omlet 1yumurta ile 4 kasik pilav. Ara ogun yogurt 1kase 4 adet badem. Aksam yemeyi yemiyecegim yerine 1 yesil elma . Gun icinde 1,5 Litre su içtim. 3kupa yesil cay

Aksam yemegim

Peynirli salata

Simdi de cay icicem :kk77:

Bugun sacmaladim ama sonunu guzel bagladim en azindan :KK53:

Canim hosgeldin ama cok az yemissin gibi geldi bana
Menunu cesitlendir bence:KK37:
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Sabah ac karinina tartildim 63.1 kiloyum. Sabah maydanoz limon kurunu içtim. Kahvalti yapmadim. ogle yemeyim ispanakli omlet 1yumurta ile 4 kasik pilav. Ara ogun yogurt 1kase 4 adet badem. Aksam yemeyi yemiyecegim yerine 1 yesil elma . Gun icinde 1,5 Litre su içtim. 3kupa yesil cay

Aksam yemegim

Peynirli salata

Simdi de cay icicem :kk77:

Bugun sacmaladim ama sonunu guzel bagladim en azindan :KK53:

Tatlim hafif kapatmissin gunu
Iyi olmus Ama çokta yememistin
neyse yarin Diger topigin tarti gunu
Bakalim proteinden sonra ne durumdayim

Back