• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Kizlar mrb aksam yemegim haslanms tavuk 2 ymk kas. Domatesli bulgur pilavı 1 kücuk kase cacik veee salata:KK68:

Slm kızlar bugün menü çok fena
1 saat önce akşam yemeğimi yedim
2 servis kasığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 köfte
6-7 Çatal makarna
Iki dilim elma

Slm kızlar bugün menü çok fena
1 saat önce akşam yemeğimi yedim
2 servis kasığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 köfte
6-7 Çatal makarna
Iki dilim elma
Olsun canim haftanin olk günu o kadar kilo verdn bu da ödul olsun afiyet olsn

Ay cnm bende oyle tahmjn ediorm insallah öyledir yinede moral bozmak yok :)

Bu arada ogle yemegi 1 adet icli kofte ve corba bi de kayisi çayı icmistm bundan sonra aksam çorba var hatta bi kac gun sadece corba disimi çektirdm de:KK43:
Gecmis olsun tatlimm cesitlendir corbalarini bari de minik kofteli olanlar fln yap cesitlensin menun gucten de dusmezsin boylelikle

Aksam yemegim

1 kepce sehriye corba
yogurtlu terayagli brokoli karnabahar havuc haslama
2 kasik nohutlu burgur pilavi

Ankara da yasayan yok mu yaaa herkes mi istanbuldaaa :mad:

Merhaba, benide gunlugune kabul edermisin?
AZİM, HIRS VE KARARLILIK..

çok iddialı ve büsbüyük harflerle bi giriş yaptım kızçelerim. bana da yol gösterin beni de alın aranıza kabul edin bağrınıza basın:KK19:.

yaşım:24
boyum: 165
kilom: 75
hedefim:55

vee hiç acelem yok ama 5 aya kadar da olsun. istiyorum ki yavaş olsun benim olsun. bi daha da verdiklerimi geri almayayım.

geçen çarşambadan (12.12.2012) beri dikkat ediyorum yediklerime. ama öyle böyle değil ben ki açıktığında sinir krizi geçiren kız şimdi açlığı afrikadaki milyonlarca insanı düşünerek kendime de normal kabul ettirmiş bi insan oldum ve bi hafta da şükür ki yendim bunu ve krize girmiyorum.

artık her gün neler yediğimi yazıcam. desteklerinizi eleştirileriniz bekliyorumEn Büyük KK

şimdi üye olmayıp günlüğümü okuyan tombul kelebeklere sesleniyorum.

eğer halinizden memnun değilseniz ve kendinize inancınız güveniniz yoksa hemen bi kaç saniyelik işle üye olup günlüğüme buyrun gelin sizleri de bağrıma basmaya hazırım ve bunu zevkle yaparım, yaparız.

ayol ben kimim elbette işin üstadı değilim ama enerjim yeter kk nin enerjisi yeter.

yeni bir başlangıç güzel bir gelecek için inanın her şey içinizde sizin elinizde tüm insanların kaburgası aynı yani isteyen herkes herşeyi başarabilir mesele kendimizi biraz daha sevmek ve bunu haykırmak..

Eki Görüntüle 1441523
Eki Görüntüle 1440704

Merhaba, benide gunlugune kabul edermisin?

Olur tatlimm zayiflamak isteyen herkesi kabul ederiz ama pes etmek yok 2 gun yazip gitmek hic yok iradeli olacaksin ve kilo verene kadar buraya gelip Tum gun yedigini ve olsa dahi kacamaklarini yazacaksin sonra daaaa kilocuklarimizi hep birlikte vericezzzzz

Olur tatlimm zayiflamak isteyen herkesi kabul ederiz ama pes etmek yok 2 gun yazip gitmek hic yok iradeli olacaksin ve kilo verene kadar buraya gelip Tum gun yedigini ve olsa dahi kacamaklarini yazacaksin sonra daaaa kilocuklarimizi hep birlikte vericezzzzz
Tamam caniim. Yarindan itibaren bende sizlerle katiliyorum.

Back