Slm kızlar
Eşim beni görünce ne kadar zayıflamışsın dedi feci mutlu oldum
Akşam yemeğimi biraz önce yedim
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak nescafe
Proteini bozdum maalesef açlıktan Başım döndü
Leblebi kuru üzüm yedim bi avuç
Afiyet olsn canim bndede bozuldu protein zaten kahvaltida da protein yapamamstm ama yarn tam yapcm
Bu arada ne tesaduftur benim de protein gitti
Aksam yemegin de baligin yaninda salata yedim malesef
Yarin fire vermeden devam
Yok tatlimm ben de tartilmayacagim artik bi pazartesi bir cuma o kadar sonuc neyse ne artikTatlim benim de bazen ödemim oluyor
Ama ben tarti gunleri disinda pek tartilmiyorum artik
Sonra moralim bozuluyor
Canim ne guzel bizim yaptigimizi yapmamissin ve vicdanin rahat en azindanara
1 ayran
Aksam yemegim
izgara 2 sis et, 3 parca sis tavuk ve 1 kofte
ayran
Simdi de yesilcayimi iciyorum bol limon sıktım
Ins canim benimki de yarin daha düzenli olck insCanim ne guzel bizim yaptigimizi yapmamissin ve vicdanin rahat en azindan
Ben aksama kadar bozmadim salataya dayanamadim cok guzeldi ama corba ekmek meze falan yemedim
Neyse yarin daha duzenli olacak
Yapmadim evet ama simit burnumda tütüyor söyle sicak bol susamli offf dokunmuyorum bile 59 u göreyim ödülüm olacak o benim lahmacun yiyordum onu da yemiycem 59 u görene kadar ve sebzeli menuleri artirma karari aldim protein ve bakkiyat tuketiyorum agirlikla sebze pek yok brokoli karnabahar ve ispanak almaliyim eve ve yesillikCanim ne guzel bizim yaptigimizi yapmamissin ve vicdanin rahat en azindan
Ben aksama kadar bozmadim salataya dayanamadim cok guzeldi ama corba ekmek meze falan yemedim
Neyse yarin daha duzenli olacak
Kızlar resimi silebiliyormuyum
Ben de kayisi Cayimi iciyorum
Yarin wc sorunu olmasin
O halde sabah tartilmayalim
Pazartesi tartilslim
Yani bilmiyorum tatlimEvet pazartesi tartilalim
wc sıkınti ya maalesef
ya tatlimm genelde protein tüketiyorum bu yuzden de kilo veremiyo olabilir miyim sporcularda kaslanmak icin fln proteine yukleniyorlar ya oyle bir durum olabilir mi sence
Himm dikkat etmemis olabilirimYapmadim evet ama simit burnumda tütüyor söyle sicak bol susamli offf dokunmuyorum bile 59 u göreyim ödülüm olacak o benim lahmacun yiyordum onu da yemiycem 59 u görene kadar ve sebzeli menuleri artirma karari aldim protein ve bakkiyat tuketiyorum agirlikla sebze pek yok brokoli karnabahar ve ispanak almaliyim eve ve yesillik
Yani bilmiyorum tatlim
Aslinda sebze corba zeytin vs de tuketiyorsun tamamen protein degil ki
canim aslinda bende de ayni sorun var 2 ayda 3 kilo vermisim ve su yazdiklarim disinda lokma yemiyorum
Acaba metabolizmamiz mi yavasladi
Himm dikkat etmemis olabilirim
Sebze az tuketiyorsan artir bir de oyle dene tatlim
Ben de bakliyat pek tuketmiyorum beni resmen sisiriyor
Yok canım öylesine silmek istedimNeden tatlimm hayirdir ?
Silemezsin sen duzenleme zamanin doldu forum yoneticiyle gorus o silebilir sanirim
Olabilir aslinda spor etkiliyor kas artiyorBenimde uzun süre kilom durmuştu kızlar şu 3 günlük atak çok hızlandırdı metabolizmamı
Enteresan bi şekilde hala kilo veriyorum
Sanki bi anda alacak gibi hissediyorum umarım öyle olmaz
Şuan 57.6 kg
Regl dönemim bana kötü bi şaka yapmazsa gayet iyi gidiyorum
Mavi kedi tatlım sporun vücutta incelme yaptığı tartı da fark göstermediğini okumuştum bi kaç yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?