Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Tamam sekerim
Anlastik o halde
yakamozz da katilir belki hatta yeni glen arkadaslarda

Slm kızlar 4 te akşam yemeğimi yedim
Bi kase patates yemeği
Biraz lahana turşusu
Incecik bi dilim pasta
Şimdi beyaz Çay içiyorum

aksam yemegim
Nohutlu bulgur pilavi ve haslanmis tavik gogsu
elim kadar yufka
ve ayran

ayy sebze fln yesseydim keske dedim ama koci canimi cektirdi tavuklu bulgur olsa dedi bol baharatlasak dedi canim cekti

Menun iyi aslinda tatlim
tabi pilavi cok abarmadiysan
Arada bana da yeme ataklari geliyor
Insaniz cok normal
aksam yemegim
Nohutlu bulgur pilavi ve haslanmis tavik gogsu
elim kadar yufka
ve ayran

ayy sebze fln yesseydim keske dedim ama koci canimi cektirdi tavuklu bulgur olsa dedi bol baharatlasak dedi canim cekti

Bende belki iki gün Yaparım yarın duruma bağlı
Beceremezsem pazar günü Yaparım

O zaman bende 2 gun yapayim
Esim pazar piknige gidelim dedi
En azindan sizi dusunerek pide vs yemem
Tamam tatlimm anlastik
R rahimenazli N nnisam G guziss35 tatlişlerimmmm cumartesi ve pazar protein yapalimm destek oluruz birbirimize veee fevkaledenin fevkinde bir sonucla karsilasabiliriz pazartesi bildirim günumuzeee ne dersiniz

koca bir kupa yesil cay demledim limonlu ictim ssimdi

Gunaydinlar herkese mutlu bol enerjili pozitif hafta sonlari bizim olsun kacamaksiz cisssiz abur cubursuz sacmalamadan pazartesiyi gorelim ve tartinin da kilolarin da canina okuyalimm

Slm kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Iki dilim kaşar
Iki dilim salam
3 Çatal tavuk sote
Bi bardak çay

Ya kizlar sabah tartildim 61.5 fln gordum agliycam artik yaa nasilbir seydir bu sali sabahi 59.7 bile gormustum umutluydum bu sefer
kilo vermeyi geciyorum geri kilo mu aldim anlamis degilim nedir bu boyle cakildim kaldim 61 lere gram oynamiyorum artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…