Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Bugun protein gunumuz kizlar

Kahvaltim
tavada 2 yumurta
beyaz peynir, kasar ve burgu peynir
kucuk bi kase yogurt

ve kayisi cayi iciyorum simdi de

Kizlarrrrrr 3 gundur misafirlige gidiyprum bugunde misafrlikteyim ve hic ikram yemiuorum kacirmiyorum kendimi kutluuorumm

Kizlar protein icin biraz gec oldu ama neyse o zaman diger ögunlerimde protein yaparm ne kadar etkili olursa bilmem artk kahvaltim 1 tavada yumurta 4 zeytn yesillik 1 dilim ekmk sekersz cay ara 3 kuru kayisi oglen aksam artk protein yaparm canlarim

Kizlar ben salam sucuk sosis vs hatta bir cok peynir turu nu yemedigim icin kahvaltida secenegim az oluyor malesef
Ama yine de iyi doydum
9 da yaptim kahvaltimi hala hiç aclik yok

Simdi de 7 li cay iciyorum

Tatlim benim de bazen ödemim oluyor
Ama ben tarti gunleri disinda pek tartilmiyorum artik
Sonra moralim bozuluyor

Tatlim benim de bazen ödemim oluyor
Ama ben tarti gunleri disinda pek tartilmiyorum artik
Sonra moralim bozuluyor

Ne ödemmiş bendeki de ya bitmedi gitmedi bi
ödem fln degil bence düpedüz hatali yanlis giden bir seyler var ama ben anlamadim cok da yemiyorum ki mutsuzluk birincisi oldum artk

Ne ödemmiş bendeki de ya bitmedi gitmedi bi
ödem fln degil bence düpedüz hatali yanlis giden bir seyler var ama ben anlamadim cok da yemiyorum ki mutsuzluk birincisi oldum artk
Canim bndede oluyo bazen ya cok canim sklyo bnde cok kafaya takop hergun tartiya cikiyorm ama uzume arkadasn dedigi gibi ödem olabiliyo bazen kabizlik olabiliyo uykusuzlukta kilo vermeyi cok etkiliyo bazen az veririz bazen cok veririz önemli olan az yada cok vermis olmaktr. Ben hamilelikte tam m 20 kilo aldm 76 kiloyla doguma girdm bak suan 60 in altina indm son kalan kilolar biraz inatci oluyo

Slm kızlar
Eşim beni görünce ne kadar zayıflamışsın dedi feci mutlu oldum
Akşam yemeğimi biraz önce yedim
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak nescafe
Proteini bozdum maalesef açlıktan Başım döndü
Leblebi kuru üzüm yedim bi avuç

Afiyet olsn canim bndede bozuldu protein zaten kahvaltida da protein yapamamstm ama yarn tam yapcm

Tarti da 61 leri 60 lari gordukce icim sıkılıyo ama yok pes etmek yok 1 yil da sürse 3yil da sürse yolumdan vazgecmeyecegim o benle inatlasiyorsa ben de kendimle inatlasiyorum 55 olucam oyle ya da boyleee yeter be öffff

Cok guzel tatlimmm sevindim senin adina insallah bi zaman gelir de bana da bunu derlerr

Kizlarrrrrr 3 gundur misafirlige gidiyprum bugunde misafrlikteyim ve hic ikram yemiuorum kacirmiyorum kendimi kutluuorumm

Biz de seni kutluyoruzz tatlimmmm yemenin sonu yok ama çitirdayinca o ye ye diyenlerin hayranligini toplamak paha bicilemezz

Baktim tatlimm simdii cok hossun maasallahhh buraya da yukle bizim kizlar da gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…