Harika 10 numara 5 yildizBugun protein gunumuz kizlar
Kahvaltim
tavada 2 yumurta
beyaz peynir, kasar ve burgu peynir
kucuk bi kase yogurt
ve kayisi cayi iciyorum simdi de
Kizlarrrrrr 3 gundur misafirlige gidiyprum bugunde misafrlikteyim ve hic ikram yemiuorum kacirmiyorum kendimi kutluuorumm
Tatlim benim de bazen ödemim oluyorYa kizlar sabah tartildim 61.5 fln gordum agliycam artik yaa nasilbir seydir bu sali sabahi 59.7 bile gormustum umutluydum bu sefer
kilo vermeyi geciyorum geri kilo mu aldim anlamis degilim nedir bu boyle cakildim kaldim 61 lere gram oynamiyorum artikk
Tatlim benim de bazen ödemim oluyor
Ama ben tarti gunleri disinda pek tartilmiyorum artik
Sonra moralim bozuluyor
Canim bndede oluyo bazen ya cok canim sklyo bnde cok kafaya takop hergun tartiya cikiyorm ama uzume arkadasn dedigi gibi ödem olabiliyo bazen kabizlik olabiliyo uykusuzlukta kilo vermeyi cok etkiliyo bazen az veririz bazen cok veririz önemli olan az yada cok vermis olmaktr. Ben hamilelikte tam m 20 kilo aldm 76 kiloyla doguma girdm bak suan 60 in altina indm son kalan kilolar biraz inatci oluyoNe ödemmiş bendeki de ya bitmedi gitmedi bi
ödem fln degil bence düpedüz hatali yanlis giden bir seyler var ama ben anlamadim cok da yemiyorum ki mutsuzluk birincisi oldum artk
Ara ogun 1Kahvaltim
2 tavada yumurta
1 dilim peynir
Sekersiz cay
Afiyet olsn canim bndede bozuldu protein zaten kahvaltida da protein yapamamstm ama yarn tam yapcmSlm kızlar
Eşim beni görünce ne kadar zayıflamışsın dedi feci mutlu oldum
Akşam yemeğimi biraz önce yedim
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak nescafe
Proteini bozdum maalesef açlıktan Başım döndü
Leblebi kuru üzüm yedim bi avuç
Cok guzel tatlimmm sevindim senin adina insallah bi zaman gelir de bana da bunu derlerrSlm kızlar
Eşim beni görünce ne kadar zayıflamışsın dedi feci mutlu oldum
Akşam yemeğimi biraz önce yedim
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak nescafe
Proteini bozdum maalesef açlıktan Başım döndü
Leblebi kuru üzüm yedim bi avuç
Kizlarrrrrr 3 gundur misafirlige gidiyprum bugunde misafrlikteyim ve hic ikram yemiuorum kacirmiyorum kendimi kutluuorumm
Canım 4 aylık Zayıflama Yarışmasına foto gönderdim bakar mısınCok guzel tatlimmm sevindim senin adina insallah bi zaman gelir de bana da bunu derlerr
Teşekkür ederim canım tamam yüklerimBaktim tatlimm simdii cok hossun maasallahhh buraya da yukle bizim kizlar da gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?