Bende sutlu kahveyle 2 diyet biskuvi yedim kizlar protein gitti ama eger bunu yapmasaydm neredeyse bozcktm bu arada ben kendmi protein yaptgm gunler verms gibi hic hissetmiyorm kizlar aksine cok doymus siskin vede tuvalet sorunu yasiyorm
Bende halsizlik hc yokta canim cok yemis hissediyorm ve de normal yaptgm diyetten daha az veriyorm sanki kayisi cayi kac kez iciyorm ama etki etmediAynen tatlimm şişiriyo ve kabizlik yapiyo yarin sebzeye yuklen kayisi cayi fln ic yumusatir icini bende de sorun o maalesef dikkat edicez.
Haftada 1 gun ideal cok yormamak lazim 2 gundur yapiyorum halsiz hissediyorum kendimi
Sebze lifli seyler tuketelim bu hafta skldim tuulet sorunu yasamaktan tatlim ben de malesefBende halsizlik hc yokta canim cok yemis hissediyorm ve de normal yaptgm diyetten daha az veriyorm sanki kayisi cayi kac kez iciyorm ama etki etmedi
Iyi aksamlar kizlar kusura bakmayn hafta sonu hic katilamadm sizlere antepdeydk amcamlar yemege davet etmisti ufak tefek kacirmalar olsada yinede haftasonunu atlattm eşim evde oldugu için haftasonunu atlatmak benm icin zor oluo bu arada okudum yazismalarinizi gayet guzel gidiosmz insallah kisa zmnda istedgmz yerde olacaz bide kilo veremeynler var sanrm bide kizlar sık araliklarla tartilmak kilo vermeyi yavaslattgni biliorm en az 1 hafta 10 gun arayla olmasi gerekioms
Aynen tatlimm şişiriyo ve kabizlik yapiyo yarin sebzeye yuklen kayisi cayi fln ic yumusatir icini bende de sorun o maalesef dikkat edicez.
Haftada 1 gun ideal cok yormamak lazim 2 gundur yapiyorum halsiz hissediyorum kendimi
Aynen bizim durumumuzAntep mii kardesim orda benim sevmistim antep i ve mutfagi cok zengindir karsi kiyamaman normal tatlimm
Bu hafta toparlan tatlimm kocişlere uymak yok benimki de homini girtlak yiyor fazla kilosu da yok masallah ben ne yapiyorum 3 ona veriyorjm 1 kendim yiyorum boyle olucak zayiflamak istiyorsak
Denizcim tebrikler canımGunaydin fistiklar
Bugun tartildim
cuma 64.0 dim
Bu sabah 63.3
Ama feci kabizlik var
yine de mutluyum
Hedefim bu hafta bu kiloyu sabitleyip
Onumuzdeki pazartesi 62 leri gormek
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 58
Bu hafta : 56.9
Giden kg: - 1.100 kg
Insallah tatlim ohh iyice motive oldumDenizcim tebrikler canım
Böyle gidersen Nisan'ın ilk haftası 60 lardan kurtulursun
Gunaydin fistiklar
Bugun tartildim
cuma 64.0 dim
Bu sabah 63.3
Ama feci kabizlik var
yine de mutluyum
Hedefim bu hafta bu kiloyu sabitleyip
Onumuzdeki pazartesi 62 leri gormek
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 58
Bu hafta : 56.9
Giden kg: - 1.100 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?