Yook yokk yemedim pastadan sadece çok ısrar ettikleri için 2 çatal aldım onuda vala isteksiz yedim kalori olacağını sanmıyorum
oyyy ben geldim
hafta sonu ailemleydim vakit bulup da giremedim ama sanmayın ki ipin ucu kaçtı da yazmıyo menüleri diye
yoo yooo ben iradeli insanım ipin ucu fln kaçmadı tam gaz diyete devam az yemeye yasaklı şeylerden uzak kalmaya devam ettim.
alışmışım zaten yiyemiyorum istesem de içimde bir şeyler beni dürtüklüyor rahatsız ediyor yemeeee diye
yarın yazmaya tekrardan başlıycam elbette
herkes begendi kilocuklar gitmiş hoş olmuşsun dediler hehehe tabi babam korktu aç kalmıyon demi diye
yeter zayıflama artık yüzün gözün çöker dediler ama çökmez fıstık gibi olcam durmak yok zayuflamaya devam
günaydınlar kızlarrrr
çoğunluk gibi benim de sabah ilk işim buraya gelmek oluyor
Kahvaltım: 1 yumurta haşlama+ peynir+ zeytin+maydanoz+1 salatalık+ kayısı çayı
öğlen iin enfes bi salata hazırladım kendime hindili ımmmhh
ben zaten ipin ucunu kaçırcağını düşünmemiştim cnm okadar iradelisin ve okadar da kararlısın ki maşallah diyorum sanabende diyet yapınca aynen içimden bir ses yeme sakın okadar tuttun kendini çabaların boşa gitmesin diye az içimden geçmedi ve yemedim.. ozamanlar iyiydim de sonradan ipin ucu kaçınca fena oldu..
herkes yeter verdin yüzün çökmüş der sen aldırış etme onlara canım, şişmanlayıncada aaa sen çok kilo aldın derler bi türlü kararları yok yani
benimde evde internet olmadığı için giremedim ama sizi çok merak ettim. hafta sonumda evde dinlenerek geçti hiçbir işte yapmadım ohh
ohh mis tembellik yapmışsın yarasın
şuanki kilom benim kilo almadan önceki halim yani yıllardır böyleydim beni böyle görmeye alışkın oldukları için korktular ama fayda yok zayıflayacağım çıpçıtır olacağım anneciğim babacığım korkmayın hem de sağlıklı biçimde
sen neler yaptın tatlım haftaya başlıyorsun sen de demi sabırsızlanıyorum artık
Eki Görüntüle 623951
bi kilocuk daha gitti sabah tartıldım yehhuuuuuu çıpçıtır olucam çıpçıtır yaşasın sağlıklı yaşam yaşasın çıtır bi yaşam yaşasın benim ajgom sevgilim
tebriklerrrr
hımmm, yanii aç kalmıyorsunki sonuçta herşeyden yiyorsun azar azar..
aynen bende artık sabırsızlanıyorum burayı özlüyorum nedense alışkanlık mı oldu netelden girebilsem yapcam ama kafam basmadı giremedim
bende evden dışarı çıkmadım tv izledim dizilerimi izledim yattım uyudum, uyandım dizi izledim yemek yedim öyle geçti
sen pazar mı döndün ne gün döndün senin nasıl geçti cnm özlemişindir annenleri.. benim annem hayatta beni tek oturtmaz gerçi biz iki kişiyiz annemle babamlar ayrılarda. ben nereye annem oraya durumu yani.
mecbur tatlım düzen kolay bozulmuyor
marketten yükleyip giriş yapacaksın tatlım aslında hiç zor yanı yok ben de yükledim ama girmiyorum gündüz işte giriyorum akşam evde kudurmuş gibi yolda da girmeyim diyorum ama ne olur ne olmaz duruyo telefonda
valla mavimi sen nasıl yaptın bu işi anlamadım daha başlayalı 20 gün olmuş 9kilo gitmiş 73-64e nasıl hızla düştün ..iyiki acelem yok demişsın başlık yazında bide acelen olsaymış:)bravo süpersin kendi çapımda yapmaya calısıyorum haftada 1kilo anca gidio...bizde hamur işi bitmio hiç kaynanam saolsunn:)takip ediyorum seni canım harıka gidiyosun..
Kızlar daha önce yüklemiştim ama yine yüklüyorum baktıkça hırslanırız ben en iyisi ara ara yükleyim
Milliyet - Böyle değiştiler
evet canım sen ara ara yükle de bende hıslanayım, hayret ben bugün yemekten sonra tatlı yemedim canım istemedi, zaten bugün pek keyfim de yok heralde ondandır. bundan sonra 7'den sonra bişey yemek yokk
evet tatlım akşam yediklerimize daha çok dikkat edip geç saatlere kalmamalıyız. bünye ilk başlarda arsızlık yapıyor bir şeyler istiyor ama alıştıkça acıkmıyor her şey alışıncaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?