Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoooy tombul kuşlarım ben geldim inşallah da iyileşemeden geldim valla feciyim halen ağzım burnum akıyor
güzel dilekleriniz için pek çok kere öptüm hepinizi bi kaç güne toparlanıp bomba gibi dönücem inşallaahhhh
ayy evime geldim bi tartılıyım dedim anaa bi baktım baskülün ayağı kırılmış offf takmaya çalıştım ama olmadı maalesef.
tamire göndericem bu yüzden bi süre kilo bildirimim olmayacak oysaki bu pazartesiyi nasıl da iple çekmiştim:26::26:
Eneee hoşgeldinn çok çok geçmiş olsunnİnşallah bir an önce toparlarsın. Boşver yaw tartıyı falan önce sağlık
![]()
İlk iki krizi atlattık bakalım. Umarım diğerlerinide böyle geçiştirebilirim. İşin ilginci benim iradem çok iyidir. Böyle önümde kral sofrası kursalar şapur şuğur yeseler bile ben yemeyeceğim dediğimde yemem. Ama kendi kendime kaldım mı garip bir düşünce dolduruyor beynimi. Onunla savaşmayı öğreniyorum yavaş yavaş![]()
Ee sen neler yaptın bakalım?? Bozmadın değil mi diyeti?
hoooy tombul kuşlarım ben geldim inşallah da iyileşemeden geldim valla feciyim halen ağzım burnum akıyor
güzel dilekleriniz için pek çok kere öptüm hepinizi bi kaç güne toparlanıp bomba gibi dönücem inşallaahhhh
ayy evime geldim bi tartılıyım dedim anaa bi baktım baskülün ayağı kırılmış offf takmaya çalıştım ama olmadı maalesef.
tamire göndericem bu yüzden bi süre kilo bildirimim olmayacak oysaki bu pazartesiyi nasıl da iple çekmiştim:26::26:
Ohh ohh haydi hayırlı olsun bakalım inşallah hedefine ulaşırsın. Kaç kiloydun Merviş sen?
günaydın kızlar..
çok geçmiş olsun cnm, inş iyileşmişindir.. vee bende diyete başladım bakalımmm neler olcak özlemişim ama diyet yapmayı bunu anladımallah yardımcım olsun bu hafta biraz zorlancam ama sonrası muhteşem olcak inşallahh
seçilcim benim evde int olmadığı için hafta sonu giremiyorum ama alışkanlık yaptı burası telden girmeye başlıcam artık hem sizide takip etmiş olurum![]()
Ohh ohh haydi hayırlı olsun bakalım inşallah hedefine ulaşırsın. Kaç kiloydun Merviş sen?![]()
Ben günde 3 litre su içiyorum. Çaylar ve kahve hariç. Yarım litrelik pet şişelere koyuyorum hep elimin altında oluyor aklıma geldikçe içiyorum inan hiç zorlanmıyorum bile. Zaten yarım litre sabah kalkınca yarım litrede akşam yatmaya yakın içiyorum 1 litresi gitmiş oluyor. 2 litreyide gün içinde hayli hayli içiyorum düşün yani 12de kalktığım haldeBirde ben ılık su içiyorum genelde. Suyu keettla koyuyorum içimden 20 ye kadar sayıp kapatıyorum öyle içiyorum soğukta daha iyi oluyo
![]()
Değişiyor canım. 3ü hiç geçemedim ama genelde 2 bardak içiyorum. 1 ya da 2 bardakta kahve içiyorum. Benim hep içtiğim karışık bitki çayım var. Yazın dağ bayır gezip topladığım kuşburnularını ve papatyaları kuruttum. Birde daldan topladığım ıhlamur yaprakları ile karıştırdım bazen onu demleyip içiyorum. Gribe enerjisizliğe bir bir öneririm valaoo maşallah baya içiyormuşsun kızzben okadar içemem yaa daha yeni içmeye başladım ama sonra sonra arttırırım, 2 litre ne ki dediğim günler olcak inş
peki yeşil çay kaç bardak içiyosun cnm?
bizim kız iyileşemedi heralde açmadı bugün hiç :44:
Değişiyor canım. 3ü hiç geçemedim ama genelde 2 bardak içiyorum. 1 ya da 2 bardakta kahve içiyorum. Benim hep içtiğim karışık bitki çayım var. Yazın dağ bayır gezip topladığım kuşburnularını ve papatyaları kuruttum. Birde daldan topladığım ıhlamur yaprakları ile karıştırdım bazen onu demleyip içiyorum. Gribe enerjisizliğe bir bir öneririm vala![]()
geçmiş olsun mavimiiii
haydi nerelerdesin
hep kapalı kalsın iştahlarrr![]()
yarın yazmaya başlayacam inşallah tatlım özledim burları
izmirlim seçilim kaynatmışsınız burları aferüm
diyetin de hayırlı uğurlu olsun tatlım tam yol ileriiii kimsecikler tutamaz biziiiii
![]()