- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Dukanı biliyorum canım ama onda salam yokSenin ki dukan oldu tatlim biraz dukan yapmaya devam edersen eklenmez kilo tahminimce cunku onun da kati kurallari var su kadar sebze su kadar et fln bi arastir istersen cola fln da vardi onda
ama normal diyetine donersen 59 fln gelirsin diye tahmin ediyorum bi kac aydir ugrasiyosun 59 u hakettin sen zaten
Aynen tatlimm koruma evresi yapmamiz sart kesinlikleDukanı biliyorum canım ama onda salam yok
Bi kaç gün dikkat ederek beslenicem canım yoksa hooop geri gelecek kilocuklar sıkıldım ya diyetten bir an önce bitsin
Bu arada aklıma bişey geldi hedefimize ulaştıktan sonra 6 aylık koruma evresine geçelim yazışalım yeni bi sayfa açıp
Zaten koruma yapmadigimiz icin 3 yildir Don dolas burdayizAynen tatlimm koruma evresi yapmamiz sart kesinlikle
Yarın normal beslenmeme geçicem canımEvet kizlar gezdim bol bol tempolu yurudum Ve geldim
Az once de aksam yemegimi yedim
4 kasik kadar tavuk sote
Ayran
Cok tok hissediyorum kendimi
Ins ilerleyen saatler de boyle olur
Sizin menuler de cok iyi kizlar
Derya yarindan itibaren dikkatli olursan almazsin bence
Ama bunyen yoruldu
Bence yarin ve sonrasinda ara ara meyve sebze tuket
Sıkılman normal tatlimm 2 gun ustuste bile bunaltiyo beni. Bugun de protein olmayiversin bozulmus oluversin yarin tartida 57 cikmayiver ne olucak dunden beri kotu hissediyosun kendini basin donuyo miden bulaniyo sabah koyuyum dermanim yok dedin gerek var mi allah askina farketmeden kotuluk yapiyosun suan kendine belki, yapma lutfen rahat ol gec de olsa 55 olucaz bi ay once ya da sonra sagliktan da mi onemli hemen dusmen tabiki degil. Lutfen yarindan itibaren dikkat et mutlu diyet yapiyoruz biz bizim tarzimiz bu sen yaziyosun kotuyum soyleyim boyleyim ben uzuluyorum burdan inanVe çok aç hissediyorum kendimi
Teşekkür ederim canım sıkmıcam kendimi artık ya diyet psikolojisinden çıkmak istiyorum artık kilolu Değilim zaten Hırs yapıp bedenime psikolojime zarar vermek istemiyorumSıkılman normal tatlimm 2 gun ustuste bile bunaltiyo beni. Bugun de protein olmayiversin bozulmus oluversin yarin tartida 57 cikmayiver ne olucak dunden beri kotu hissediyosun kendini basin donuyo miden bulaniyo sabah koyuyum dermanim yok dedin gerek var mi allah askina farketmeden kotuluk yapiyosun suan kendine belki, yapma lutfen rahat ol gec de olsa 55 olucaz bi ay once ya da sonra sagliktan da mi onemli hemen dusmen tabiki degil. Lutfen yarindan itibaren dikkat et mutlu diyet yapiyoruz biz bizim tarzimiz bu sen yaziyosun kotuyum soyleyim boyleyim ben uzuluyorum burdan inan
Canim dedim ya cok zorlaniyorsan birak zaten 2 gun yaptinTeşekkür ederim canım sıkmıcam kendimi artık ya diyet psikolojisinden çıkmak istiyorum artık kilolu Değilim zaten Hırs yapıp bedenime psikolojime zarar vermek istemiyorum
1 ayda gideceğine 3 ayda gitsin bu şekilde sıkılıyorum yağsız yemekler yapıyorum kendime
Midem bulandı artık böyle beslenmekten
Mercimek Köftesi var evde içim gidiyor resmen
Canim Olculeri aldim tam baktim ki ac karnina daha dogruymusDeryacim bu arada olculerim
Gogus 91
Bel 71
Gobek 90
Canim dedim ya cok zorlaniyorsan birak zaten 2 gun yaptin
Hasta falan olma sonra
Vazgeçtim tatlım kahvaltıda yerimDeryacim bu arada olculerim
Gogus 91
Bel 71
Gobek 90
Canim dedim ya cok zorlaniyorsan birak zaten 2 gun yaptin
Hasta falan olma sonra
Harfi harfine katiliyorumSıkılman normal tatlimm 2 gun ustuste bile bunaltiyo beni. Bugun de protein olmayiversin bozulmus oluversin yarin tartida 57 cikmayiver ne olucak dunden beri kotu hissediyosun kendini basin donuyo miden bulaniyo sabah koyuyum dermanim yok dedin gerek var mi allah askina farketmeden kotuluk yapiyosun suan kendine belki, yapma lutfen rahat ol gec de olsa 55 olucaz bi ay once ya da sonra sagliktan da mi onemli hemen dusmen tabiki degil. Lutfen yarindan itibaren dikkat et mutlu diyet yapiyoruz biz bizim tarzimiz bu sen yaziyosun kotuyum soyleyim boyleyim ben uzuluyorum burdan inan
toktum tatlimYarın sabah aç karnıma ölçüp yazıcam
Aç karnına mı tatlım bu ölçü
Bi kaç cm farkediyor sabah aç karnına ölçersen daha iyi sonuçlar alırsıntoktum tatlim
Canim benim sorunum gobek zatenVazgeçtim tatlım kahvaltıda yerim
Ölçüler aynı hemen hemen Göğüs ve bel aynı benim göbek 83-82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?