Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar benimde zayiflamaya ihtiyacim var topik guncel kaliyor mu??
geçen hafta: 61.4
bu hafta: 60.4
giden : 1 kilo
hedef : 55
Bel: 73
Göbek: 89
Göğüs: 91
Basen: 98
Çıtırlarım bu şekilde yazarsanız çok iyi olur not alıcam çünkü beden ölçülerini ayda bir kontrol ederiz ama kilo bldirimleri her hafta pazartesi günleri öpüyorum hepinizi saygılar sevgiler![]()
Mavimi tatlim harkasin
Haftaya 59 lardasin ins
Canim cok iyiGunaydn kizlar evmde mezro olmadigi icn olculerimi malesef yazamicm gecen hafta 61.2 suan 59.9 giden 1.3 hedef kilo 52
İns canim bu site iyiki var sizler iyiki varsiznz bu sayede cok iyi motive oldumCanim cok iyi
Bu gidisle incecik olacaksin
Tebrik ederim
Gunaydn kizlar evmde mezro olmadigi icn olculerimi malesef yazamicm gecen hafta 61.2 suan 59.9 giden 1.3 hedef kilo 52
Günaydın kızlar
Harikasınız hepiniz tebrik ederim
Denizcim kilonda ve ölçülerinde haklı çıktım sanırım
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 59.3
Bu hafta: 58.0
Giden : -1.300 kg
Vücut ölçülerim
Göğüs : 91
Bel : 70
Ğöbek: 81
Kalça : 94
Teşekkür ederim tatlım ama haftaya - görmem zor benim
Kahvaltı
Iki mercimek Köftesi ( yedim sonunda)
3 kepekli grisini
Iki yumurtadan yapılmış az Yağlı çemenli Omlet
Hepsini yemedim 1.5 yumurta diyeyim
Yarım bardak Çay oğlumun tostundan iki küçük lokma
Bi Çatal helva
Teşekkür ederim canım haftaya 57.5 çooook zorolsun tatlımmm dert etme hiç şuana kadar çok iyisin sen şuan bunu korumaya hedeflen çünkü son kilolarındasın ve haftada 1.3 vermek pek olanaklı bir şey değil sen de biliyorsun bu hafta bunu korusan ve önümüzde hafta 57.5 in alına düşsen şahane olur böyle düşün hem bu süre zarfıında sıkılaşırsın da kat kat mükemmel olur tadından yenmezzz![]()
Teşekkür ederim canım haftaya 57.5 çooook zor
Yine 58 olayım razıyım
Senide tebrik ederim hataya 59 seni bekliyor![]()
Kahvaltım çok mu olmuş